Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Перли не, слонова кост стърчи, та си викам, слонче ще ставаш. Виж Чиче как се сеща за зъбки. А бисери понеже на върха на острието са откровенията. Особено тея в краен случай и извънредни обстоятелства. Да пием за страховитите ситуации, от които се потрисат баналетата! Дано са им кротки Страшилищата.
П.П. Бисер и перла едно и също нещо - това де се получава от песъчинка, попаднала в мида.
П.П.П. Слушай, какво гърлище има тая госпожа.
https://www.youtube.com/watch?v=C4ZGrlO7JU4Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тъй, тъй ... Същински перли се ръсят от устата ти, пък като се усмихнеш - рози разцъфват и падат. УжасТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеи зъби, и зъби....
Толкова много ги има!?!? Че тогаз той не е паяк, а същински алигатор
П.П. Преди години ходих на курс по кинология. Единият от преподавателите попита дали знаем колко зъби имат кучетата и една от мадамите, рече да се направи на знаеща и каза, че нейното куче имало около 70 зъба. Лично ги била преброила.
В отговор, преподавателят й препоръча да провери дали отглежда куче или алигатор.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Извинявам се, ама нема за кво се извинявам. Квот съм рекъл може се брои за бисер, а те не подлежат на извинение, а на разпространение. Наздраве за жизнерадостната прост....ота на изказа!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да черпиш с баница ли сакаш...?
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Ако желанието ми се сбъдне - ще почерпя, ако и да не ми е присъщо това действие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Или си го ползва тоз енцидент за извинение.
Наздреве!
Коментар
-
Тцъ, бре!!! Снощи не съм се проклетийчила. За мене нещо си пожелах, сега да видим до месец, два - ще ли се изпълни.
Наздраве!
П.П. С горските малини и къпини е така - по са ароматни от култивираните, ама семките им са по-твърди. Затова основно компоти се правят от тях.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Кои позиции съм здал?
Паяче,тук влиза в сила поговорката:
-не питай старило,а патило!
Ко кат си по-дръто?
И аз знам фатки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМанджа с грозде...,( сладко от дренки и къпини...)
Кът се повреди човек главата в детски години, за цял живот му остава...
Мъъка..
Наздраве !
пп Еййй, тоя Грую, с какъв петел го хранят..Красота....
Наздреве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aко ходя тази седмица, ще мртна на скарата и ще снимам, за да видите какво е
Иначе аз днес имам курбан - пребил съм се, като съм бил 3 годишен. Та за днес майка ми винаги прави пълнен петел в моя чест. Наздраве
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И нощеска ли желания се изпълнявали? В кой списък бях нощеска? Да не съм преминал в извънредния. Знаш ли как неутрализирам твоите поръчки? Мола се и аз: Кога Кака почне ме инквизира с презрамката карабинена да вземе и да почерпи. И нищо не ми се случва. Що кога се е видяло Кака да черпи?
Наздраве!
П.П. С горските малини и къпини е така - по са ароматни от култивираните, ама семките им са по-твърди. Затова основно компоти се правят от тях.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти, дето си сдал всички позиции, акъл не раздавай, ми меши кебапченца, дано те огрее и да черпиш с бюрек. Македонски! От Месечината изрезан. Наздраве за високото самочувствие с половинчато покритие!
П.п. Татари ли!? А татарски бифтек не щат ли?
Паяче,тук влиза в сила поговорката:
-не питай старило,а патило!
Ко кат си по-дръто?
И аз знам фаткиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар