IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Перли не, слонова кост стърчи, та си викам, слонче ще ставаш. Виж Чиче как се сеща за зъбки. А бисери понеже на върха на острието са откровенията. Особено тея в краен случай и извънредни обстоятелства. Да пием за страховитите ситуации, от които се потрисат баналетата! Дано са им кротки Страшилищата.
    Малеййй, малеййй ... Това наистина е бисер, който смятам да запомня.

П.П. Бисер и перла едно и също нещо - това де се получава от песъчинка, попаднала в мида.

П.П.П. Слушай, какво гърлище има тая госпожа.
    https://www.youtube.com/watch?v=C4ZGrlO7JU4
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тъй, тъй ... Същински перли се ръсят от устата ти, пък като се усмихнеш - рози разцъфват и падат. УжасТ
      Перли не, слонова кост стърчи, та си викам, слонче ще ставаш. Виж Чиче как се сеща за зъбки. А бисери понеже на върха на острието са откровенията. Особено тея в краен случай и извънредни обстоятелства. Да пием за страховитите ситуации, от които се потрисат баналетата! Дано са им кротки Страшилищата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        и зъби, и зъби....
        .
        Толкова много ги има!?!? Че тогаз той не е паяк, а същински алигатор

П.П. Преди години ходих на курс по кинология. Единият от преподавателите попита дали знаем колко зъби имат кучетата и една от мадамите, рече да се направи на знаеща и каза, че нейното куче имало около 70 зъба. Лично ги била преброила.
        В отговор, преподавателят й препоръча да провери дали отглежда куче или алигатор.
        Мечо

Коментар

• Чичо, остави зъбите настрана
          днес добър ден беше, особено на БФебето...кеф при Евроинса
          кой захлебил захлебил
          старите кучета се завърнаха

Коментар

• и зъби, и зъби....

Коментар

Извинявам се, ама нема за кво се извинявам. Квот съм рекъл може се брои за бисер, а те не подлежат на извинение, а на разпространение. Наздраве за жизнерадостната прост....ота на изказа!
              Тъй, тъй ... Същински перли се ръсят от устата ти, пък като се усмихнеш - рози разцъфват и падат. УжасТ
              Мечо

Коментар

Да черпиш с баница ли сакаш...?
                Наздраве !
                Ха, ти понеже си докарал леля / с точилката / до там, че да забрави рецептата на баницата, не означава, че другите дами са докарани до това положение.
                Наздраве!

П.П. Ако желанието ми се сбъдне - ще почерпя, ако и да не ми е присъщо това действие.
                Мечо

Коментар

Или си го ползва тоз енцидент за извинение.
                  Наздреве!
                  Извинявам се, ама нема за кво се извинявам. Квот съм рекъл може се брои за бисер, а те не подлежат на извинение, а на разпространение. Наздраве за жизнерадостната прост....ота на изказа!

Коментар

Тцъ, бре!!! Снощи не съм се проклетийчила. За мене нещо си пожелах, сега да видим до месец, два - ще ли се изпълни.
                    Наздраве!

П.П. С горските малини и къпини е така - по са ароматни от култивираните, ама семките им са по-твърди. Затова основно компоти се правят от тях.
                    Да черпиш с баница ли сакаш...?
                    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Кои позиции съм здал?
                      Паяче,тук влиза в сила поговорката:
                      -не питай старило,а патило!
                      Ко кат си по-дръто?
                      И аз знам фатки
                      Е, как кои? Пуфтиш покрай жена си като стар локомотив, наместо като пъргава дрезина да гониш по Слънчака англичанките. Докато са пияни и не обръщат внимание, че изпускаш пушиляк от комина. Наздраве за здравата работа!

Коментар

Манджа с грозде...,( сладко от дренки и къпини...)

Кът се повреди човек главата в детски години, за цял живот му остава...

Мъъка..

Наздраве !

пп Еййй, тоя Грую, с какъв петел го хранят..Красота....
                        Или си го ползва тоз енцидент за извинение.
                        Наздреве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aко ходя тази седмица, ще мртна на скарата и ще снимам, за да видите какво е

Иначе аз днес имам курбан - пребил съм се, като съм бил 3 годишен. Та за днес майка ми винаги прави пълнен петел в моя чест. Наздраве
                          Жив и здрав да си. И майка ти също, че курбан, де фаща дикиш лесно се не прави.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

И нощеска ли желания се изпълнявали? В кой списък бях нощеска? Да не съм преминал в извънредния. Знаш ли как неутрализирам твоите поръчки? Мола се и аз: Кога Кака почне ме инквизира с презрамката карабинена да вземе и да почерпи. И нищо не ми се случва. Що кога се е видяло Кака да черпи?
                            Тцъ, бре!!! Снощи не съм се проклетийчила. За мене нещо си пожелах, сега да видим до месец, два - ще ли се изпълни.
                            Наздраве!

П.П. С горските малини и къпини е така - по са ароматни от култивираните, ама семките им са по-твърди. Затова основно компоти се правят от тях.
                            Мечо

Коментар

Ти, дето си сдал всички позиции, акъл не раздавай, ми меши кебапченца, дано те огрее и да черпиш с бюрек. Македонски! От Месечината изрезан. Наздраве за високото самочувствие с половинчато покритие!
                              П.п. Татари ли!? А татарски бифтек не щат ли?
                              Кои позиции съм здал?
                              Паяче,тук влиза в сила поговорката:
                              -не питай старило,а патило!
                              Ко кат си по-дръто?
                              И аз знам фатки
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Манджа с грозде...,( сладко от дренки и къпини...)

Кът се повреди човек главата в детски години, за цял живот му остава...

Мъъка..

Наздраве !

пп Еййй, тоя Грую, с какъв петел го хранят..Красота....
                                Гаааааааа таз сентенция требва стане един от бойните лозунги на кръчмето. За кога стройни редици трезвеници дойдат ни убеждават да минем на техната страна.
                                А сладкото стана убаво и ароматно от къпините. Само де семките им се мотат между зъбите. Добре че махнах костилките на дренките.

Коментар

Working...
                                X