IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Манджа с грозде...,( сладко от дренки и къпини...)

Кът се повреди човек главата в детски години, за цял живот му остава...

Мъъка..

Наздраве !

пп Еййй, тоя Грую, с какъв петел го хранят..Красота....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Тайфата, днес Голяма Богородица. Нощеска сън не съм спала, да си наричам желания.
      Ако има някоя Мария или Марио - да са ни живи и здрави и да почват да трупат по масата.
      Наздраве!
      За празника забърках сладко от дренки и къпини. Черпа, по една лъжичка, че за зима трябва има и за да не ми излезе име на Тончо Арабията, че цело Габрово ще ми се подиграва. А мойта рода от Малко Габрово изхожда.и ще да я изложа.

https://www.youtube.com/watch?v=noEinppTzEo
      https://www.youtube.com/watch?v=1UbP9T7lTY8
      https://www.youtube.com/watch?v=xKcd43i5QxA

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aко ходя тази седмица, ще мртна на скарата и ще снимам, за да видите какво е

Иначе аз днес имам курбан - пребил съм се, като съм бил 3 годишен. Та за днес майка ми винаги прави пълнен петел в моя чест. Наздраве
        На три години и аз съм падал от баварската маса на главата си. Та комоцио, Пирогов и последици. Оттогава си свиркам и не съм толкова паметлив като каката на Кръчмето. Казват, така се живеело по-комфортно. Наздраве за забравените неблагополучия! И те са си наши.

Коментар

Тайфата, днес Голяма Богородица. Нощеска сън не съм спала, да си наричам желания.
          Ако има някоя Мария или Марио - да са ни живи и здрави и да почват да трупат по масата.
          Наздраве!
          И нощеска ли желания се изпълнявали? В кой списък бях нощеска? Да не съм преминал в извънредния. Знаш ли как неутрализирам твоите поръчки? Мола се и аз: Кога Кака почне ме инквизира с презрамката карабинена да вземе и да почерпи. И нищо не ми се случва. Що кога се е видяло Кака да черпи?
          Last edited by Trakatrak'; 15.08.2017, 12:35.

Коментар

Пренаредих си гредореда на префронталния кортекс, ама се не сещам да съм яла от тези наденици. Измамили са ме нещо комшиите и са ми набутали само от кебапчетата и подлютените кюфтета.
            Наздраве!
            Aко ходя тази седмица, ще мртна на скарата и ще снимам, за да видите какво е

Иначе аз днес имам курбан - пребил съм се, като съм бил 3 годишен. Та за днес майка ми винаги прави пълнен петел в моя чест. Наздраве
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е, аз на наденицата се накефих -страхотен вкус, направо ми остана в съзнанието. Ще се ходи май пак следващата седмица, като тогава ще си купя и пилешка, да я пробвам как е
              Пренаредих си гредореда на префронталния кортекс, ама се не сещам да съм яла от тези наденици. Измамили са ме нещо комшиите и са ми набутали само от кебапчетата и подлютените кюфтета.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Тайфата, днес Голяма Богородица. Нощеска сън не съм спала, да си наричам желания.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Кво взимахте да се лансирате бре- очи,цвят ръст,кила ,ще се давате ли?
                  Груйо,бравус много ми засили храносмилането с тез кебапчета,и у БГ ги могат и знаят тия работи,ама все по рядко се намират вече-факт.
                  Койни имам,и все повече кебапчета можем да си позволим .

Коле,нии таквиз кебапчета имаме ли бре?
                  Или месенето много ти идва?

За водата- пробвайте вместо с обикновенна- с газирана
                  Ти, дето си сдал всички позиции, акъл не раздавай, ми меши кебапченца, дано те огрее и да черпиш с бюрек. Македонски! От Месечината изрезан. Наздраве за високото самочувствие с половинчато покритие!
                  П.п. Татари ли!? А татарски бифтек не щат ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Кво взимахте да се лансирате бре- очи,цвят ръст,кила ,ще се давате ли?
                    Груйо,бравус много ми засили храносмилането с тез кебапчета,и у БГ ги могат и знаят тия работи,ама все по рядко се намират вече-факт.

Килата и парите( койните) оставяме на младите, ние само в очите гледаме, в "очите" .....

пп Водата газирана и меленето ситно...Само дето магаренца трудно се намират.....

Наздраве !

Коментар

• Кво взимахте да се лансирате бре- очи,цвят ръст,кила ,ще се давате ли?

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ъхъ..
                        Ноо, като си помисля и то с добро за Тракащия, ми стават сини.....
                        Да не вземе подведем някои и после да се случат разни разочарования, тръшкания и ревове. Очичките ми са като маслинки. Тъмнокафеникави маслинки. Некои девойки потъват в тех, други отскачат като опарени. Равнодушните са малцинство, поне докато не се обадя. После и те престават да са равнодушни. Наздраве за дрезгавокресливите гласове и дрезгавокрещящите съждения.

Коментар

Ама ... очите не бяха ли синьо-зелени и се променяха в зависимост от настроението и слънчевото греене!?
                          ъхъ..
                          Ноо, като си помисля и то с добро за Тракащия, ми стават сини.....

Коментар

С ръка на сърце казвам, че баш техните кебапчета мога и да ги пропусна, бе да усетя голяма загуба.
                            Наздраве!
                            Е, аз на наденицата се накефих -страхотен вкус, направо ми остана в съзнанието. Ще се ходи май пак следващата седмица, като тогава ще си купя и пилешка, да я пробвам как е
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Добриютро !

Еййй, паднаха градусите и пак започнахте за топло да пишете.
                              Един съвет до замръзналите дами....
                              Хванете си нещо позастаряващо, (по)бяло със сини очи и гореща кръв за да ви топли кунките !!!
                              Дет се вика, по - евтино ще ви излезе. Само с ракия и диня ще се разминете ( ракията ви без пари а дините станаха 30 стинки).

Наздраве !

пп Нали се сещате, че за Тракащия става въпрос ...
                              Ама ... очите не бяха ли синьо-зелени и се променяха в зависимост от настроението и слънчевото греене!?
                              Мечо

Коментар

Жената ги хареса, аз не съм им много фен, но това са втория вид кебапчета, дето и харесват, след тези на майка ми
                                С ръка на сърце казвам, че баш техните кебапчета мога и да ги пропусна, бе да усетя голяма загуба.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X