IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Стратегиите са многолики, а целите повтарящи се! Amedeo Minghi - Cantare e D'Amore

Лека!
    Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добра нощ!
      Нямах за цел обобщения макар , че така звучи и незнаех, че е въпрос на стратегия разнасянето на 11 литра . Харесвам тактиката ти

https://m.youtube.com/watch?v=EN2QOc4fkiQ

Забравих - Наздраве!
      Стратегиите са многолики, а целите повтарящи се! Amedeo Minghi - Cantare e D'Amore

Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ах, защо и аз не се ожених за Пища Хуфнагел. Ти ми сгря душата. През 2010 г. се случи да попадна на интересна евро работа с всички нации на ЕС. Изненада. Формираха се три групички по интереси. Аз, полякът и унгарката, холанците и англичаните втора и третата разни там гърци, италиянци, испанци и португалци. И колко много си приказвахме за семейство Мейзга, хеле пък за Пища Хуфнагел. Жив е Пища, жив из дебрите на централна Европа. Ха наздраве и по един гулаш от мене.
        Хм, че ти не звучиш много като човек, комуто е било отредено от историята да се познава с чичо Пища.
        Тези евро работи, build-up meetings в интернационална среда и стилът ти ми напомнят на нещо, но ...
        Ще трябва да проверим тази работа Наздраве с чаша студено токайско!

Коментар

Чиче, виноват!
          Глупав съм и грешен, ама ме бута отвътре! Едвам се ограничавам само до няколко хиляди знака.
          Нищо повече не мога да кажа в своя защита

Обещавам в бъдеще да наблягам повече на чашката. Тогава ставам благ, мигам на парцали, усмихвам се хрисимо и не развивам теории!
          Willie Nelson - Whiskey River
          4i40 не е добра компания и няма да го оцени . Пие 2х25 и заспива Та си пиши на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Дърт, но като боабаб.....

пп Тарантул стига си писал глупости, че Начев вдигна нивото с тез умни писания....( че и по една страница фермани - почти 1000 знака...)

Чиче, виноват!
            Глупав съм и грешен, ама ме бута отвътре! Едвам се ограничавам само до няколко хиляди знака.
            Нищо повече не мога да кажа в своя защита

Обещавам в бъдеще да наблягам повече на чашката. Тогава ставам благ, мигам на парцали, усмихвам се хрисимо и не развивам теории!
            Willie Nelson - Whiskey River

Коментар

Така, така, Лели!
              Всички мъже без изключение! Вярно е, че погледнато отстрани често се случват едни странни неща, но да знаеш, че и мъжката съдба хич не е лесна. Както е всеизвестно, на мъж доверие не може да се има и поради тази причина ни изпращате на пазар и работа с едни педантично написани бележчици - със асортименти, бройки, адресчета и задачки. Обикновено отгоре се мъдрят най-тежките
              И ние ... в стремежа си да ви угодим!
              А то угодия и оправия няма.
              Мъжът си знае, че е подходящо да се угажда на жените.
              Заради еволюцията, де И заради разни други, но все важни неща.
              Моята постоянно разправя за принцовете, които се редели под балкона, но тя никого не взела, не взела дори и Пища Хуфнагел. Сега, как да го кажа и обясня на младежите за Пища Хуфнагел?! Някога беше много популярен, приемете го за символ на пропуснатите женски възможности докато са целували някой крастав жабок с надеждата, че утре ще се събудят до принца на мечтите си.

Виж сега, каква е моята тактика! Грабвам аз още на входа на магазина една 11-литровка и я разнасям напред-назад, както бръмбар носи сламка, опитвам да изглеждам небрежно. Често мога да доловя някой и друг преценяващ поглед: ех сега, да можеше аз да направлявам в правилната посока една такава сила. Понякога просто разменяме по някоя учтива усмивка, друг път невинно побъбряме по някой мнооого важен въпрос. Само невинно и благоприлично, да смазваме социалните колелета.
              Да можеш още е все пак една малка социална победа!
              А мъжете обичат победите не по-малко, отколкото жените обичат властта!
              Психолозите така викат, аз не знам.
              Да не се бъркаме в работите Му, да пием за властта и победата, които ни карат да търсим път един към друг в "Океана на времето".
              Axel Rudi Pell - Oceans of Time
              Добра нощ!
              Нямах за цел обобщения макар , че така звучи и незнаех, че е въпрос на стратегия разнасянето на 11 литра . Харесвам тактиката ти

https://m.youtube.com/watch?v=EN2QOc4fkiQ

Забравих - Наздраве!

Коментар

Така, така, Лели!
                Всички мъже без изключение! Вярно е, че погледнато отстрани често се случват едни странни неща, но да знаеш, че и мъжката съдба хич не е лесна. Както е всеизвестно, на мъж доверие не може да се има и поради тази причина ни изпращате на пазар и работа с едни педантично написани бележчици - със асортименти, бройки, адресчета и задачки. Обикновено отгоре се мъдрят най-тежките
                Моята постоянно разправя за принцовете, които се редели под балкона, но тя никого не взела, не взела дори и Пища Хуфнагел. Сега, как да го кажа и обясня на младежите за Пища Хуфнагел?! Някога беше много популярен, приемете го за символ на пропуснатите женски възможности докато са целували някой крастав жабок с надеждата, че утре ще се събудят до принца на мечтите си.

Виж сега, каква е моята тактика! Грабвам аз още на входа на магазина една 11-литровка и я разнасям напред-назад, както бръмбар носи сламка, опитвам да изглеждам небрежно. Често мога да доловя някой и друг преценяващ поглед: ех сега, да можеше аз да направлявам в правилната посока една такава сила. Понякога просто разменяме по някоя учтива усмивка, друг път невинно побъбряме по някой мнооого важен въпрос. Само невинно и благоприлично, да смазваме социалните колелета.
                Да не се бъркаме в работите Му, да пием за властта и победата, които ни карат да търсим път един към друг в "Океана на времето".
                Ах, защо и аз не се ожених за Пища Хуфнагел. Ти ми сгря душата. През 2010 г. се случи да попадна на интересна евро работа с всички нации на ЕС. Изненада. Формираха се три групички по интереси. Аз, полякът и унгарката, холанците и англичаните втора и третата разни там гърци, италиянци, испанци и португалци. И колко много си приказвахме за семейство Мейзга, хеле пък за Пища Хуфнагел. Жив е Пища, жив из дебрите на централна Европа. Ха наздраве и по един гулаш от мене.

Коментар

• От цялото писане в последните коментари разбрах, че Арахната води 4i40 по разни бардаци и му подбира мацки. А той самият какво прави в бардака, си остава дълбоко пазена тайна.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Все някоя кошутка иска да се подслони под вековните му клони...

пп Дет се вика - може да не е голям, но поне да е дебел....

пп Тарантул стига си писал глупости, че Начев вдигна нивото с тез умни писания....( че и по една страница фермани - почти 1000 знака...)

Аз за да компенсирам неговата струяща ентелегентност глеам ве дразна с простите неща от живота. Наздраве за простичките забави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чиче кога влезе в некой бардак от вратата забърсва възстаричката маман, що макар да си плаща, останалите другарки като го видат се рязбягват с писъци. Ама не в смисъл "Толку голям?!" По-скоро в смисъл "Толку дърт?!"
                      Все някоя кошутка иска да се подслони под вековните му клони...

пп Дет се вика - може да не е голям, но поне да е дебел....

Коментар

Чичо, в магазинът който пазарувам , големите и тежки бутилки с вода са до касата, а тя е до изхода. Прави ми впечатление как мъжете влизат, отиват , взимат първо бутилката и я разнасят из целият магазин да им тежи, докато напазаруват останалото . Ти що не се сети да хванеш смока и с него да ходиш за телефона?
                        Наздраве!
                        Чиче кога влезе в некой бардак от вратата забърсва възстаричката маман, що макар да си плаща, останалите другарки като го видат се рязбягват с писъци. Ама не в смисъл "Толку голям?!" По-скоро в смисъл "Толку дърт?!"

Коментар

Чичо, в магазинът който пазарувам , големите и тежки бутилки с вода са до касата, а тя е до изхода. Прави ми впечатление как мъжете влизат, отиват , взимат първо бутилката и я разнасят из целият магазин да им тежи, докато напазаруват останалото . Ти що не се сети да хванеш смока и с него да ходиш за телефона?
                          Наздраве!
                          Така, така, Лели!

Коментар

Много е сладко ....На мен не ми хареса...Може би в коктейл или с лед....
                            В коктейл Става свежо почти, като мохито

Click image for larger version

Name:	cocktails9.jpg
Views:	1
Size:	21.5 КБ
ID:	3328700

Коментар

Dобро утро, tnm!
                              Лимончелото, май по ме влече . Ама ще пия един шприц за теб Наздраве!
                              Много е сладко ....На мен не ми хареса...Може би в коктейл или с лед....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добро утро, Lelq!
                                Ще отидеш точно за сезона на шприца /коктейл/. Италианците го пият вместо безалкохолно.
                                Наздраве!
                                В сезон или не, Лелчето ще е добре....
                                Поне червени вина колкото иска...( това да не се чете от Грую, че не му е в ценовата група) Пробвай в ниската ценова група 3 - 5 евра . Много са добри....При нас за тези цени ( в лв ) са само боклуци, трета ферментация...

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X