Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
Mexican music, Bandidos, Mariachi, RevoluciónМоже би и очила ще трябват
С това ме подсети за тази песничка
https://m.youtube.com/watch?v=DcnNeGQHwDc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз такова не ям , ама наздраве с бирата, дето си сложих сама!Обаче миналата година хапнах такова в едно заведение в Карнобат - беше мизерничко, но свинското шкембе беше супер. Иначе майка ми го прави по моя поръчка и става идеално - едно от любимите ми ястия. Наздраве с твоята бира, мен още ме държи кайсиевата ракия от снощи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Коментар
-
Вчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Начии, Начев!
Поканата приемам,
Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución
Коментар
-
За сутрешна зарядка и разрядка: Los valses mas hermosos del mundo (II)
https://www.youtube.com/watch?v=tZqU79nkH-0
Коментар
-
Така е. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, след дълъг съвместен живот с мен се научи да си купува спокойствие.
Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
Наздраве!
Коментар
-
С напредването на възрастта, организъмът има по-малко нужда от сън - дъртоза, какво да се прави.
Наздраве!
П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.
Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!
Коментар
-
Наздраве, tnm!
По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър
Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве, Lelq!
Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.
По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Какво знаеш ти? Сега към шест се будя, но преди месец още към три. Младостта напира у мен и съм отрано дръзновен. Въпросът е докога ще си доспивам слвд това.
Наздраве!
П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ако някой ще носи, няма да съм аз. Носила съм достатъчно. Наздраве!
Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ко има да се изяснявам!? Е го, на ... и Lelq не иска да ти донесе кафе.
П.П. Ти си бил много ранобуден!? Дан ти се е разхлопал нещо беологическия часовник?
Коментар
Коментар