Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
Mexican music, Bandidos, Mariachi, RevoluciónМоже би и очила ще трябват
С това ме подсети за тази песничка
https://m.youtube.com/watch?v=DcnNeGQHwDc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз такова не ям , ама наздраве с бирата, дето си сложих сама!Обаче миналата година хапнах такова в едно заведение в Карнобат - беше мизерничко, но свинското шкембе беше супер. Иначе майка ми го прави по моя поръчка и става идеално - едно от любимите ми ястия. Наздраве с твоята бира, мен още ме държи кайсиевата ракия от снощи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Коментар
-
Вчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Начии, Начев!
Поканата приемам,
Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución
Коментар
-
За сутрешна зарядка и разрядка: Los valses mas hermosos del mundo (II)
https://www.youtube.com/watch?v=tZqU79nkH-0
Коментар
-
Така е. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, след дълъг съвместен живот с мен се научи да си купува спокойствие.
Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
Наздраве!
Коментар
-
С напредването на възрастта, организъмът има по-малко нужда от сън - дъртоза, какво да се прави.
Наздраве!
П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.
Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!
Коментар
-
Наздраве, tnm!
По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър
Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве, Lelq!
Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.
По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Какво знаеш ти? Сега към шест се будя, но преди месец още към три. Младостта напира у мен и съм отрано дръзновен. Въпросът е докога ще си доспивам слвд това.
Наздраве!
П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ако някой ще носи, няма да съм аз. Носила съм достатъчно. Наздраве!
Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ко има да се изяснявам!? Е го, на ... и Lelq не иска да ти донесе кафе.
П.П. Ти си бил много ранобуден!? Дан ти се е разхлопал нещо беологическия часовник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кого наричаш лешояд? Онзи възпитан и учтив тип Начев ли? Или работливото и скромно чиче? Или мъдрия и улегнал Тарантул? Да не би укротителя на мустанги Хемил? Или усърдния кръчмар Колчо? Изясни са да сме над пелената на неясната ти мисъл.
П.П. Ти си бил много ранобуден!? Дан ти се е разхлопал нещо беологическия часовник?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар