Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Избирай, Lelq! Докато не са накацали лешоядите!
Наздраве!
П.П. Може и на оная "мъка" едно кафе да занесеш до леглото. То, друго едва ли ще се случи, ама поне една освежаваща разходка ще си докараш
Коментар
-
Наздраве!
П.П. Може и на оная "мъка" едно кафе да занесеш до леглото. То, друго едва ли ще се случи, ама поне една освежаваща разходка ще си докараш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С клюн ли проби черупката или некой отвън с чук и тесла ти наруши уюта?
Коментар
-
Пенсионерска му работа. Аз ще съм му се позиционирала до леглото, той закуска ще търси. Мани, мани ... Мъка
Дори не си и за "наздраве". УжасТ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Коментар
-
Пенсионерска му работа. Аз ще съм му се позиционирала до леглото, той закуска ще търси. Мани, мани ... Мъка
Дори не си и за "наздраве". УжасТ!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеУау!
Сделки няма,
Портфейлът пада,
Слънцето пече,
Кръчмата влече!
Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?
Поканата приемам,
под твойта рядка плетка,
Проучване да правя …
Естествено, за твоя сметка.
Много пия, много ям ... и не изгарям от слънцето, щото имам барем три слънчеви бани по рождение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПонеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.
П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
Дори не си и за "наздраве". УжасТ!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добра нощ и наздраве! Приказки много, действие никакво. Не пиете ли? Да сипя ли?
https://m.youtube.com/watch?v=4itMGMoVwDw
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Спарте, принципът е дяволски верен!
Картината е голяма и сложна, обаче. Няколко пъти се опитвам да споделя с колегите, че от известно време бфб зорлем се опитва да ни каже нещо. Отначало беше деликатно и ненатрапчиво, после обаче, горкичката , взе да крещи с пълен глас!
Очевидно е, че не я чуват, но и да я чуят, няма много полезни ходове. Дотам се докарахме.
Отначало не ми обръщаха внимание, а после на мен пък ми се отщя да споделям.
Сега вече съм в последния стадий на един процес на изработване на формула за актуалното състояние на борсата, но още не съм готов да я споделя.
Не споря с теб, просто предпочитам да остана оптимист в рамките на мистичната увереност, с нотки на трагизъм
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...82%D0%B8/page2
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Ако си човек с грижа за себе си (не егоист,а с принципи - https://www.youtube.com/watch?v=KIrcxdo6UlA ) зарежи таз бфб-измама! Там основната маса миноритари са с немъчени пари, вътрещари на процент, ако си го докарат и шепа будали (в добрия смисъл) сред които си и ти. За мажоритарите е ясно че са на 100% тъмната сила получила баницата наготово....
Картината е голяма и сложна, обаче. Няколко пъти се опитвам да споделя с колегите, че от известно време бфб зорлем се опитва да ни каже нещо. Отначало беше деликатно и ненатрапчиво, после обаче, горкичката , взе да крещи с пълен глас!
Очевидно е, че не я чуват, но и да я чуят, няма много полезни ходове. Дотам се докарахме.
Отначало не ми обръщаха внимание, а после на мен пък ми се отщя да споделям.
Сега вече съм в последния стадий на един процес на изработване на формула за актуалното състояние на борсата, но още не съм готов да я споделя.
Не споря с теб, просто предпочитам да остана оптимист в рамките на мистичната увереност, с нотки на трагизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеУф, днес борсата ме вкара в тотално неадекватно състояние. ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар