IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Пробвах с клюн, но ми помогнаха с хилти
    Мдааа, от половин век сме нация техническа и ни тормозят с техногенен шум и олелия. Назад към природата! Назад към черупката!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Избирай, Lelq! Докато не са накацали лешоядите!
      Наздраве!

П.П. Може и на оная "мъка" едно кафе да занесеш до леглото. То, друго едва ли ще се случи, ама поне една освежаваща разходка ще си докараш
      Ако някой ще носи, няма да съм аз. Носила съм достатъчно. Наздраве!

Коментар

Наздраве!

П.П. Може и на оная "мъка" едно кафе да занесеш до леглото. То, друго едва ли ще се случи, ама поне една освежаваща разходка ще си докараш
        Кого наричаш лешояд? Онзи възпитан и учтив тип Начев ли? Или работливото и скромно чиче? Или мъдрия и улегнал Тарантул? Да не би укротителя на мустанги Хемил? Или усърдния кръчмар Колчо? Изясни са да сме над пелената на неясната ти мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

С клюн ли проби черупката или некой отвън с чук и тесла ти наруши уюта?
          Пробвах с клюн, но ми помогнаха с хилти

Коментар

Пенсионерска му работа. Аз ще съм му се позиционирала до леглото, той закуска ще търси. Мани, мани ... Мъка
            Дори не си и за "наздраве". УжасТ!!!
            Забележи, не до леглото, а под леглото, а отдоле се чуваше похъркване, нашмотано, пък аз от пияни жени се не възползувам. Освен ако не са ме затиснали отгори.

Коментар

Добро утро! Аз се излюпих и искам кафе! Готин ден !

https://m.youtube.com/watch?v=PxyUInlbB8Y

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Добро утро! Аз се излюпих и искам кафе! Готин ден !

С клюн ли проби черупката или некой отвън с чук и тесла ти наруши уюта?

Коментар

• Добро утро! Аз се излюпих и искам кафе! Готин ден !

Коментар

Пенсионерска му работа. Аз ще съм му се позиционирала до леглото, той закуска ще търси. Мани, мани ... Мъка
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      Уау!
                      Сделки няма,
                      Портфейлът пада,
                      Слънцето пече,
                      Кръчмата влече!

Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?
                      Начии, Начев!
                      Поканата приемам,
                      под твойта рядка плетка,
                      Проучване да правя …
                      Естествено, за твоя сметка.

Много пия, много ям ... и не изгарям от слънцето, щото имам барем три слънчеви бани по рождение.
                      Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Понеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.

П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
                        Мечо

Коментар

• Добра нощ и наздраве! Приказки много, действие никакво. Не пиете ли? Да сипя ли?
                          https://m.youtube.com/watch?v=4itMGMoVwDw

Коментар

Спарте, принципът е дяволски верен!
                            Картината е голяма и сложна, обаче. Няколко пъти се опитвам да споделя с колегите, че от известно време бфб зорлем се опитва да ни каже нещо. Отначало беше деликатно и ненатрапчиво, после обаче, горкичката , взе да крещи с пълен глас!
                            Очевидно е, че не я чуват, но и да я чуят, няма много полезни ходове. Дотам се докарахме.

Отначало не ми обръщаха внимание, а после на мен пък ми се отщя да споделям.
                            Сега вече съм в последния стадий на един процес на изработване на формула за актуалното състояние на борсата, но още не съм готов да я споделя.

Не споря с теб, просто предпочитам да остана оптимист в рамките на мистичната увереност, с нотки на трагизъм

Бах мааа му. А имаше време, когато се интересувах от БФБ

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...82%D0%B8/page2

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ако си човек с грижа за себе си (не егоист,а с принципи - https://www.youtube.com/watch?v=KIrcxdo6UlA ) зарежи таз бфб-измама! Там основната маса миноритари са с немъчени пари, вътрещари на процент, ако си го докарат и шепа будали (в добрия смисъл) сред които си и ти. За мажоритарите е ясно че са на 100% тъмната сила получила баницата наготово....
                              Спарте, принципът е дяволски верен!
                              Картината е голяма и сложна, обаче. Няколко пъти се опитвам да споделя с колегите, че от известно време бфб зорлем се опитва да ни каже нещо. Отначало беше деликатно и ненатрапчиво, после обаче, горкичката , взе да крещи с пълен глас!
                              Очевидно е, че не я чуват, но и да я чуят, няма много полезни ходове. Дотам се докарахме.

Отначало не ми обръщаха внимание, а после на мен пък ми се отщя да споделям.
                              Сега вече съм в последния стадий на един процес на изработване на формула за актуалното състояние на борсата, но още не съм готов да я споделя.

Не споря с теб, просто предпочитам да остана оптимист в рамките на мистичната увереност, с нотки на трагизъм

Коментар

Уф, днес борсата ме вкара в тотално неадекватно състояние. ....
                                Ако си човек с грижа за себе си (не егоист,а с принципи - https://www.youtube.com/watch?v=KIrcxdo6UlA ) зарежи таз бфб-измама! Там основната маса миноритари са с немъчени пари, вътрещари на процент, ако си го докарат и шепа будали (в добрия смисъл) сред които си и ти. За мажоритарите е ясно че са на 100% тъмната сила получила баницата наготово....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X