IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
    Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución
    Може би и очила ще трябват

С това ме подсети за тази песничка
    https://m.youtube.com/watch?v=DcnNeGQHwDc

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз такова не ям , ама наздраве с бирата, дето си сложих сама!
      To малко го ядат, още повече представителки на твоя пол Обаче миналата година хапнах такова в едно заведение в Карнобат - беше мизерничко, но свинското шкембе беше супер. Иначе майка ми го прави по моя поръчка и става идеално - едно от любимите ми ястия. Наздраве с твоята бира, мен още ме държи кайсиевата ракия от снощи
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Вчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
        Аз такова не ям , ама наздраве с бирата, дето си сложих сама!

Коментар

• Вчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начии, Начев!
            Поканата приемам,
            ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
            Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución

Коментар

• За сутрешна зарядка и разрядка: Los valses mas hermosos del mundo (II)

https://www.youtube.com/watch?v=tZqU79nkH-0

Коментар

Така е. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, след дълъг съвместен живот с мен се научи да си купува спокойствие.
                Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
                Наздраве!
                При мен с търговия не става

Коментар

С напредването на възрастта, организъмът има по-малко нужда от сън - дъртоза, какво да се прави.
                  Наздраве!

П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.
                  Тцъ, тцъ, тцъ, горкото Чиче сигур предремуцва по час-два на ден. Между 2х25. Много му е дълъг денят.
                  Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!

Коментар

Наздраве, tnm!
                    По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър
                    Така е. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, след дълъг съвместен живот с мен се научи да си купува спокойствие.
                    Дори схвана, че първо трябва да сипва с лъжичка каймака по равно в чашите и след това да налива кафето.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Наздраве, Lelq!
                      Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.
                      Наздраве, tnm!
                      По спомен последно се беше спряла на турско, след като те обзаведоха с машини от всякакъв вид и калибър

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Какво знаеш ти? Сега към шест се будя, но преди месец още към три. Младостта напира у мен и съм отрано дръзновен. Въпросът е докога ще си доспивам слвд това.
                        С напредването на възрастта, организъмът има по-малко нужда от сън - дъртоза, какво да се прави.
                        Наздраве!

П.П. Снощи имаше невероятно хало около луната. В Сирия сигурно пак ще има търкал или нейде отново ще спретнат атентат.
                        Мечо

Коментар

Ако някой ще носи, няма да съм аз. Носила съм достатъчно. Наздраве!
                          Наздраве, Lelq!
                          Обичам съботите и неделите. Вярно, не ми носят кафето в леглото, но когато стана, ме чака сложено на масата. А къщата е изпълнена с аромата му /ако е турско, разбира се/.
                          Мечо

Коментар

Ко има да се изяснявам!? Е го, на ... и Lelq не иска да ти донесе кафе.

П.П. Ти си бил много ранобуден!? Дан ти се е разхлопал нещо беологическия часовник?
                            Какво знаеш ти? Сега към шест се будя, но преди месец още към три. Младостта напира у мен и съм отрано дръзновен. Въпросът е докога ще си доспивам слвд това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кого наричаш лешояд? Онзи възпитан и учтив тип Начев ли? Или работливото и скромно чиче? Или мъдрия и улегнал Тарантул? Да не би укротителя на мустанги Хемил? Или усърдния кръчмар Колчо? Изясни са да сме над пелената на неясната ти мисъл.
                              Ко има да се изяснявам!? Е го, на ... и Lelq не иска да ти донесе кафе.

П.П. Ти си бил много ранобуден!? Дан ти се е разхлопал нещо беологическия часовник?
                              Мечо

Коментар

Ако някой ще носи, няма да съм аз. Носила съм достатъчно. Наздраве!
                                Поооодла е тяяяя, знае, че не пия каве. Затова те подлъзва. Що не рече да донесе тя какао - гъсто, сладко и млечно. Да видим тогава кой кого и какво.

Коментар

Working...
                                X