Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Фънимавай какво си пожелаваш. Рекламация после не приемам.
Наздраве!
Heroes
Though nothing, nothing will keep us together
We can beat them, forever and ever
Oh, we can be heroes just for one day
I, I will be King
And you, you will be Queen
Though nothing will drive them away
We can be heroes just for one day
We can be us just for one day
Коментар
-
Тцъ! Разбирам ги тея работи, точно щот съм веща и зловеща.
Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
Наздраве!
Коментар
-
Ти, защото си добричка.
Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
Наздраве, Lelq!и си плащам за това. Но уважавам правото на избор, дали ще ми носят кафето с желание и ще го споделим или въобще няма да ми носят
https://m.youtube.com/watch?v=eJSik6ejkr0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Откъде знаеш дали предумишлено не съм те въвеждал в заблуждение като зловеща веща жена. Наздраве за дезинформацията!.
Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти пък си ми толку лесен. Дори не си правя труда да се вживявам. Само промърморвам - язва, подагра, ишиас, падане от хамака, жилещи насекомни вредители ... и на другият ден ти почваш да се жалиш в Кръчмата.
Наздраве!
Коментар
-
А дано, а дано!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това, щото Луната в женски род ли или поради що!?
Наздраве!
П.П. Луната много важна за мойте ритуалЕ. Ако не вярвам, не ми се получава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТцъ, тцъ, тцъ, горкото Чиче сигур предремуцва по час-два на ден. Между 2х25. Много му е дълъг денят.
Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!
Наздраве!
П.П. Луната много важна за мойте ритуалЕ. Ако не вярвам, не ми се получава.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
При мен с търговия не става
Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нахвърли ме на спомени за една Борислава, сестричка на състудентка, де въртеше очички да й обърна внимание, щото в гимназиална възраст. После пък известен групар й пееше под терасата и накрая се нахака на некъв дебел и цър (два пъти по от мен) грък по гражданство, та си чукаше главата. Интересен е живота.... на хормоните. И хормоналните изцепки са забележителни. А шкембето е бележита чорба, но малко могат я правят. Но лютото не ми понася.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
Коментар
Коментар