IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Пи мен само трещи, прекапаха 2 капки и това е - за Руски паметник иде реч
    При мен си е порой, с трясъци, светкавици и вятър на пориви! Супер е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      https://m.youtube.com/watch?v=u1jmIvWSPCo

Страхотна гръмотевична буря с порой! Велико!
      Пи мен само трещи, прекапаха 2 капки и това е - за Руски паметник иде реч
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=u1jmIvWSPCo

Страхотна гръмотевична буря с порой! Велико!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Фънимавай какво си пожелаваш. Рекламация после не приемам.
          Наздраве!
          КОЙ? ААЗ ЛИ??!!
          Heroes

Though nothing, nothing will keep us together
          We can beat them, forever and ever
          Oh, we can be heroes just for one day

I, I will be King
          And you, you will be Queen
          Though nothing will drive them away
          We can be heroes just for one day
          We can be us just for one day

Коментар

Тцъ! Разбирам ги тея работи, точно щот съм веща и зловеща.
            Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
            Наздраве!
            Я си кютай в спалнята. Къде ще се понавдигаш.

Коментар

Ти, защото си добричка.
              Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
              Наздраве, Lelq!
              Не съм добричка и си плащам за това. Но уважавам правото на избор, дали ще ми носят кафето с желание и ще го споделим или въобще няма да ми носят
              https://m.youtube.com/watch?v=eJSik6ejkr0

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Откъде знаеш дали предумишлено не съм те въвеждал в заблуждение като зловеща веща жена. Наздраве за дезинформацията!
                Тцъ! Разбирам ги тея работи, точно щот съм веща и зловеща.
                Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ти пък си ми толку лесен. Дори не си правя труда да се вживявам. Само промърморвам - язва, подагра, ишиас, падане от хамака, жилещи насекомни вредители ... и на другият ден ти почваш да се жалиш в Кръчмата.
                  Наздраве!
                  Откъде знаеш дали предумишлено не съм те въвеждал в заблуждение като зловеща веща жена. Наздраве за дезинформацията!

Коментар

А дано, а дано!
                    Ти пък си ми толку лесен. Дори не си правя труда да се вживявам. Само промърморвам - язва, подагра, ишиас, падане от хамака, жилещи насекомни вредители ... и на другият ден ти почваш да се жалиш в Кръчмата.
                    Наздраве!

Мечо

Коментар

Това, щото Луната в женски род ли или поради що!?
                      Наздраве!

П.П. Луната много важна за мойте ритуалЕ. Ако не вярвам, не ми се получава.
                      А дано, а дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

ДоБре, пристигай, а шапката и настроението са задължителни като във видеото!
                        Mexican music, Bandidos, Mariachi, Revolución
                        Фънимавай какво си пожелаваш. Рекламация после не приемам.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Тцъ, тцъ, тцъ, горкото Чиче сигур предремуцва по час-два на ден. Между 2х25. Много му е дълъг денят.
                          Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!
                          Това, щото Луната в женски род ли или поради що!?
                          Наздраве!

П.П. Луната много важна за мойте ритуалЕ. Ако не вярвам, не ми се получава.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

При мен с търговия не става
                            Ти, защото си добричка.
                            Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
                            Наздраве, Lelq!
                            Мечо

Коментар

Нахвърли ме на спомени за една Борислава, сестричка на състудентка, де въртеше очички да й обърна внимание, щото в гимназиална възраст. После пък известен групар й пееше под терасата и накрая се нахака на некъв дебел и цър (два пъти по от мен) грък по гражданство, та си чукаше главата. Интересен е живота.... на хормоните. И хормоналните изцепки са забележителни. А шкембето е бележита чорба, но малко могат я правят. Но лютото не ми понася.
                              Аз също не обичам люто, на така, за спорта, че да не е съвсем без хич. Иначе спомените са си спомени, обаче винаги съм се удивлявал на жените, които си вземат маляки и арабели - не трябва да си проЗ, трябва да си уникално проЗ, за да го направиш. После рев, сълзи, сополи, а легендата за 40-те девойки на Калиакра е не просто избледнял спомен за съвременните момичета, ами и малоумшина някаква, едва ли не... Абе не останаха читави българки, почти, но то и мъжете сме едни читави - мани, мани.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Вчера нямаше ли поне един Борко да почерпи, че Борислава ми е сред най-омразните имена евър. Иначе Начев и Тракчето се заиграли на тема История, ама ме няма мен да плясна някоя крайна оценка и не се е получила дискусия за Апрлиския пленум, пардон, въстание. напоследък малко ми се налага да бачкам, т.е. да отделям повече от 1-2 часа за работа, което ме прави тъжен и изнервен, особено след 4 поредни вечери недоспиване и тормоз над черния ми дроб. А и Гергьовден иде, пък това е най-таченият празник за мен - 2 родители+жена, така че пак ще трябва да се стягам. Слагам едно шкембе, ама свинско и с мляко, че много го обичам (телешкото ми е блудкаво, а 99% от заведенията готвят с такова), бирата и сами ще си я сложите, аз таквози не пия. Наздраве!
                                Нахвърли ме на спомени за една Борислава, сестричка на състудентка, де въртеше очички да й обърна внимание, щото в гимназиална възраст. После пък известен групар й пееше под терасата и накрая се нахака на некъв дебел и цър (два пъти по от мен) грък по гражданство, та си чукаше главата. Интересен е живота.... на хормоните. И хормоналните изцепки са забележителни. А шкембето е бележита чорба, но малко могат я правят. Но лютото не ми понася.

Коментар

Working...
                                X