IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Турете нещо за пиене молим....
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това в кое министерство е?
        Наздраве, Lelq!
        Е не съм прочела, че за министерства става въпрос. Там такова животно няма

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Е-еее, така кажи! Ясно е, че няма необходимост да те мислим!
          Ма много ти висока мярката, бе!
          Щом за две двойки близнаци ще си в състояние да осигуриш по един апартамент в Лозенец, добре си се справил с материала.
          Отличник същи!

Аз викам все пак да пием за грехопаденията, които не оставят близнашки последици, а скромно и дискретно осоляват блудкавия живот.
          И ако може да е все така до стари години, па било и в боксониера от Младост ... ще се леят едни бохемски рапсодии ... мани-мани!

Наздраве!

Queen - Bohemian Rhapsody

https://m.youtube.com/watch?v=WBK0i83ip78

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И на нравствената докладвай, че той споменава за прокурорски постоянно.
            Това в кое министерство е?
            Наздраве, Lelq!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За мечата кожа - шта докладвам на министъра на околната среда. Да та провери откъде я имаш. За дървата в камината - шта докладвам на земеделския министър. А бе ..., ти нали беше против горенето на дърва!?
              Наздраве!

П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.
              И на нравствената докладвай, че той споменава за прокурорски постоянно.

Коментар

Груев, а ти алиментите заделил ли си?
                Вече си голямо момче, ама аз като поотраснала чичка все пак да ти напомня, че сега се пръкват едни нови модели, които и на 30 годин не бързат да отлитат от гнездото. Големи на бой са, ама човките им все жълти си стоят
                Позволявам си вметката защото снощи видимо си прекалил с кайсиевата, а тези костилковите големи бели правят. Ще кажеш после: ей, толкова приятели ми знаеха дереджето онзи ден и не се намери един, който да каже, че тази кожомечешка авантюра няма да свърши добре
                Сипвам по едно малко ирландско, да ни е кротка главата!
                Whiskey In The Jar - Irish Drinking Song
                Много готино!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И една сгодна женица да има, една кожа от мечка, камина ииииии, правя близнаци от раз - все пак имам опит Уф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
                  За мечата кожа - шта докладвам на министъра на околната среда. Да та провери откъде я имаш. За дървата в камината - шта докладвам на земеделския министър. А бе ..., ти нали беше против горенето на дърва!?
                  Наздраве!

П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.
                  Мечо

Коментар

КОЙ? ААЗ ЛИ??!!
                    Heroes

Though nothing, nothing will keep us together
                    We can beat them, forever and ever
                    Oh, we can be heroes just for one day

I, I will be King
                    And you, you will be Queen
                    Though nothing will drive them away
                    We can be heroes just for one day
                    We can be us just for one day

Тъй, тъй ... За един ден няма да е чак такава болка за умиралка, викаш.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Я си кютай в спалнята. Къде ще се понавдигаш.
                      Не мое! Вече съм го решила!
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Заделил съм. Начев, заделил съм ЕДиният ми дядо (т.е. на баба ми брат) така се разделил с жена си и ѝ оставил 4-стаен в Лозенец, пък той сколасал за една боксониера в Младост 1 , ама пусто не търпеше никой д аму казва какво и как да прави. Та материалното си е матераилано, ама кеф цена няма, макар че светът става все по-материален. Сега чакам Хим-а да рипне и Гинчето да даде едно хубаво търгово за разпределението и може и по-рано да се замисля за някои грехопадения А може и да не се замисля - то след 100-ия километър от табелата на София не се брои.

Хубава песнювка, и вискито квалитетно, та сме си думата, така да се каже, ама от мечата кожа, камината и сгодната женица (хеле пък ако може да е с малко по-азиатски черти) не се отказвам, ше знайш
                        Е-еее, така кажи! Ясно е, че няма необходимост да те мислим!
                        Ма много ти висока мярката, бе!
                        Щом за две двойки близнаци ще си в състояние да осигуриш по един апартамент в Лозенец, добре си се справил с материала.
                        Отличник същи!

Аз викам все пак да пием за грехопаденията, които не оставят близнашки последици, а скромно и дискретно осоляват блудкавия живот.
                        И ако може да е все така до стари години, па било и в боксониера от Младост ... ще се леят едни бохемски рапсодии ... мани-мани!

Наздраве!

Queen - Bohemian Rhapsody

Коментар

Вече си голямо момче, ама аз като поотраснала чичка все пак да ти напомня, че сега се пръкват едни нови модели, които и на 30 годин не бързат да отлитат от гнездото. Големи на бой са, ама човките им все жълти си стоят
                          Позволявам си вметката защото снощи видимо си прекалил с кайсиевата, а тези костилковите големи бели правят. Ще кажеш после: ей, толкова приятели ми знаеха дереджето онзи ден и не се намери един, който да каже, че тази кожомечешка авантюра няма да свърши добре
                          Заделил съм. Начев, заделил съм ЕДиният ми дядо (т.е. на баба ми брат) така се разделил с жена си и ѝ оставил 4-стаен в Лозенец, пък той сколасал за една боксониера в Младост 1 , ама пусто не търпеше никой д аму казва какво и как да прави. Та материалното си е матераилано, ама кеф цена няма, макар че светът става все по-материален. Сега чакам Хим-а да рипне и Гинчето да даде едно хубаво търгово за разпределението и може и по-рано да се замисля за някои грехопадения А може и да не се замисля - то след 100-ия километър от табелата на София не се брои.

Хубава песнювка, и вискито квалитетно, та сме си думата, така да се каже, ама от мечата кожа, камината и сгодната женица (хеле пък ако може да е с малко по-азиатски черти) не се отказвам, ше знайш
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И една сгодна женица да има, една кожа от мечка, камина ииииии, правя близнаци от раз - все пак имам опит Уф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
                            ]

Коментар

• Нека повали и потрещи, а и да звучат маршове на победата Готино е Добър ден Кръчма !
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

При мен си е порой, с трясъци, светкавици и вятър на пориви! Супер е!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X