Турете нещо за пиене молим....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това в кое министерство е?
Наздраве, Lelq!Е не съм прочела, че за министерства става въпрос. Там такова животно няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Е-еее, така кажи! Ясно е, че няма необходимост да те мислим!
Ма много ти висока мярката, бе!
Щом за две двойки близнаци ще си в състояние да осигуриш по един апартамент в Лозенец, добре си се справил с материала.
Отличник същи!
Аз викам все пак да пием за грехопаденията, които не оставят близнашки последици, а скромно и дискретно осоляват блудкавия живот.
И ако може да е все така до стари години, па било и в боксониера от Младост ... ще се леят едни бохемски рапсодии ... мани-мани!
Наздраве!
Queen - Bohemian Rhapsody
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И на нравствената докладвай, че той споменава за прокурорски постоянно.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За мечата кожа - шта докладвам на министъра на околната среда. Да та провери откъде я имаш. За дървата в камината - шта докладвам на земеделския министър. А бе ..., ти нали беше против горенето на дърва!?
Наздраве!
П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.
Коментар
-
Груев, а ти алиментите заделил ли си?
Вече си голямо момче, ама аз като поотраснала чичка все пак да ти напомня, че сега се пръкват едни нови модели, които и на 30 годин не бързат да отлитат от гнездото. Големи на бой са, ама човките им все жълти си стоят
Позволявам си вметката защото снощи видимо си прекалил с кайсиевата, а тези костилковите големи бели правят. Ще кажеш после: ей, толкова приятели ми знаеха дереджето онзи ден и не се намери един, който да каже, че тази кожомечешка авантюра няма да свърши добре
Сипвам по едно малко ирландско, да ни е кротка главата!
Whiskey In The Jar - Irish Drinking SongМного готино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И една сгодна женица да има, една кожа от мечка, камина ииииии, правя близнаци от раз - все пак имам опитУф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
Наздраве!
П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
КОЙ? ААЗ ЛИ??!!
Heroes
Though nothing, nothing will keep us together
We can beat them, forever and ever
Oh, we can be heroes just for one day
I, I will be King
And you, you will be Queen
Though nothing will drive them away
We can be heroes just for one day
We can be us just for one day
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я си кютай в спалнята. Къде ще се понавдигаш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Заделил съм. Начев, заделил съмЕДиният ми дядо (т.е. на баба ми брат) така се разделил с жена си и ѝ оставил 4-стаен в Лозенец, пък той сколасал за една боксониера в Младост 1 , ама пусто не търпеше никой д аму казва какво и как да прави. Та материалното си е матераилано, ама кеф цена няма, макар че светът става все по-материален. Сега чакам Хим-а да рипне и Гинчето да даде едно хубаво търгово за разпределението и може и по-рано да се замисля за някои грехопадения
А може и да не се замисля - то след 100-ия километър от табелата на София не се брои.
Хубава песнювка, и вискито квалитетно, та сме си думата, така да се каже, ама от мечата кожа, камината и сгодната женица (хеле пък ако може да е с малко по-азиатски черти) не се отказвам, ше знайш
Ма много ти висока мярката, бе!
Щом за две двойки близнаци ще си в състояние да осигуриш по един апартамент в Лозенец, добре си се справил с материала.
Отличник същи!
Аз викам все пак да пием за грехопаденията, които не оставят близнашки последици, а скромно и дискретно осоляват блудкавия живот.
И ако може да е все така до стари години, па било и в боксониера от Младост ... ще се леят едни бохемски рапсодии ... мани-мани!
Наздраве!
Queen - Bohemian Rhapsody
Коментар
-
Груев, а ти алиментите заделил ли си?
Вече си голямо момче, ама аз като поотраснала чичка все пак да ти напомня, че сега се пръкват едни нови модели, които и на 30 годин не бързат да отлитат от гнездото. Големи на бой са, ама човките им все жълти си стоят
Позволявам си вметката защото снощи видимо си прекалил с кайсиевата, а тези костилковите големи бели правят. Ще кажеш после: ей, толкова приятели ми знаеха дереджето онзи ден и не се намери един, който да каже, че тази кожомечешка авантюра няма да свърши добре
Whiskey In The Jar - Irish Drinking SongЕДиният ми дядо (т.е. на баба ми брат) така се разделил с жена си и ѝ оставил 4-стаен в Лозенец, пък той сколасал за една боксониера в Младост 1 , ама пусто не търпеше никой д аму казва какво и как да прави. Та материалното си е матераилано, ама кеф цена няма, макар че светът става все по-материален. Сега чакам Хим-а да рипне и Гинчето да даде едно хубаво търгово за разпределението и може и по-рано да се замисля за някои грехопадения
А може и да не се замисля - то след 100-ия километър от табелата на София не се брои.
Хубава песнювка, и вискито квалитетно, та сме си думата, така да се каже, ама от мечата кожа, камината и сгодната женица (хеле пък ако може да е с малко по-азиатски черти) не се отказвам, ше знайшNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И една сгодна женица да има, една кожа от мечка, камина ииииии, правя близнаци от раз - все пак имам опитУф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
]
Whiskey In The Jar - Irish Drinking Song
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
При мен си е порой, с трясъци, светкавици и вятър на пориви! Супер е!Уф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар