IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве, дон Емилио. Нощните птици може би са отлетели ..
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ай, наздраве! Ти се сгрее устата.
      Каква е таз мярка бре???

не можах си разквася устата,дай под индиго,че.....
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ти само кат мерниш написано нейде за Шумадия и палиш от четвърт.
        Наздраве!

П.П. Мацката е господжа. Навремето, кога играеше в Бойна звезда "Галактика", беше доста симпатична. Сега я гледам от време на време в Хавай 5-0, ама там годинките започват да й личат.
        Паля, верно е, ама съм си такъв - по този въпрос фитилът ми е много къс, а най-много се дразня на този стокхолмски български синдром да обича най-големият си палач! Как да е, не е за тук, да не развалям хубавата тема.

Таз мома е вече на 44, ама източните черти я правят да изглежда по-млада. Жената, която най-много съм обичал, приличаше доста на нея, само дето е точно 10 години по-млада Иначе една друга любов приличаше почти 1:1 на Никол Станкулова, та явно нямам стероти. Оф, наздраве, да се връщам към реалността, че след малко ще трябва да асистирам за къпането на децата. Битовизми. Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Уф, изнервиха ме нещо в тема История, сипете си по едно за моя сметка, а аз ще погледна тази гуспоица Парк, дето ми я препоръча ТНМ, коя ще да е. Иначе съм си за нравствена полиция - направо генерал ще стана там
          Ти само кат мерниш написано нейде за Шумадия и палиш от четвърт.
          Наздраве!

П.П. Мацката е господжа. Навремето, кога играеше в Бойна звезда "Галактика", беше доста симпатична. Сега я гледам от време на време в Хавай 5-0, ама там годинките започват да й личат.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ти, па ... Ей сега ще се изтърколят 20-те години. Ич няма да ги усетиш. Ама това не го мисли, а почвай да гласиш почерпката.
            Наздраве!
            Почерпка? Аааа, не, фащам гората. Стига сте се впиянчвали за моя сметка. Получих просветление! Трезнейте, братя и сестри!

Коментар

• Уф, изнервиха ме нещо в тема История, сипете си по едно за моя сметка, а аз ще погледна тази гуспоица Парк, дето ми я препоръча ТНМ, коя ще да е. Иначе съм си за нравствена полиция - направо генерал ще стана там
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ама аз съм дребна, незначителна личност. Къде ще ме помниш дваесе години. Коги това? - 2038а а? Живот и здраве дотогава, тамън шси се превърнала в дърта, грозна, зъбата вещица. Както казват, паживьом-увидим.
                Ти, па ... Ей сега ще се изтърколят 20-те години. Ич няма да ги усетиш. Ама това не го мисли, а почвай да гласиш почерпката.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

И по-злопаметна съм. Отмъщавала съм си с над 20 годишно отлагане. Лафът за студеното ястие го знаеш.
                  А на теб ти думам, че ще те изчакам до 20.05.2018 година /кухорог/ и тогава ще ти наричам разни пожелания за "здраве"
                  Наздраве!
                  Ама аз съм дребна, незначителна личност. Къде ще ме помниш дваесе години. Коги това? - 2038а а? Живот и здраве дотогава, тамън шси се превърнала в дърта, грозна, зъбата вещица. Както казват, паживьом-увидим.

Коментар

След 20-та, година? Добрееее.... Не си чак толкуз злопаметна да помниш чак до тогава. Пък и склерозата вече те работи. Беше обещала гръмнеш Чиче, а той ощи веселу си пей под дъжда. Тараааа - таратарааа....
                    И по-злопаметна съм. Отмъщавала съм си с над 20 годишно отлагане. Лафът за студеното ястие го знаеш.
                    А на теб ти думам, че ще те изчакам до 20.05.2018 година /кухорог/ и тогава ще ти наричам разни пожелания за "здраве"
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Добре, де! След 20-ти ще се заема с теб. Дишай спокойно до тогава.
                      Наздраве!

П.П. Сменяй амплоато. Почвай да пишеш кратки хумористични разкази.
                      След 20-та, година? Добрееее.... Не си чак толкуз злопаметна да помниш чак до тогава. Пък и склерозата вече те работи. Беше обещала гръмнеш Чиче, а той ощи веселу си пей под дъжда. Тараааа - таратарааа....

Коментар

Мирувай ма, сега съм в Сатурнова дупка. Не бъди толкова предвидлива и подло пресметлива. Те черпа едно ромче.

Опааалааа.... грешка. Импето нещо объркал картинките. Ето го:

Добре, де! След 20-ти ще се заема с теб. Дишай спокойно до тогава.
                        Наздраве!

П.П. Сменяй амплоато. Почвай да пишеш кратки хумористични разкази.
                        Мечо

Коментар

Не мое! Вече съм го решила!
                          Наздраве!
                          Мирувай ма, сега съм в Сатурнова дупка. Не бъди толкова предвидлива и подло пресметлива. Те черпа едно ромче.

Опааалааа.... грешка. Импето нещо объркал картинките. Ето го:

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Турете нещо за пиене молим....
                            Ай, наздраве! Ти се сгрее устата.

Коментар

За мечата кожа - шта докладвам на министъра на околната среда. Да та провери откъде я имаш. За дървата в камината - шта докладвам на земеделския министър. А бе ..., ти нали беше против горенето на дърва!?
                              Наздраве!

П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.
                              И за прашките го докладвай, на министерството на войната. Може и на МВР. Чини ми се, че тоя Грую е некой Голиат, ама ще го свалят с една прашка. Горкото то!

Коментар

• Добро утро !
                                Гледам Грую постнал топла снимка...Хубаво огнище....Голям огън и блага топлинка ми минава по цялото тяло....

пп Малко ме понаваля дъжд и нищо друго не ми требва..

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X