Наздраве, дон Емилио. Нощните птици може би са отлетели ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ай, наздраве! Ти се сгрее устата.
не можах си разквася устата,дай под индиго,че.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти само кат мерниш написано нейде за Шумадия и палиш от четвърт.
Наздраве!
П.П. Мацката е господжа. Навремето, кога играеше в Бойна звезда "Галактика", беше доста симпатична. Сега я гледам от време на време в Хавай 5-0, ама там годинките започват да й личат.
Таз мома е вече на 44, ама източните черти я правят да изглежда по-млада. Жената, която най-много съм обичал, приличаше доста на нея, само дето е точно 10 години по-младаИначе една друга любов приличаше почти 1:1 на Никол Станкулова, та явно нямам стероти. Оф, наздраве, да се връщам към реалността, че след малко ще трябва да асистирам за къпането на децата. Битовизми. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУф, изнервиха ме нещо в тема История, сипете си по едно за моя сметка, а аз ще погледна тази гуспоица Парк, дето ми я препоръча ТНМ, коя ще да е. Иначе съм си за нравствена полиция - направо генерал ще стана там
Наздраве!
П.П. Мацката е господжа. Навремето, кога играеше в Бойна звезда "Галактика", беше доста симпатична. Сега я гледам от време на време в Хавай 5-0, ама там годинките започват да й личат.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти, па ... Ей сега ще се изтърколят 20-те години. Ич няма да ги усетиш. Ама това не го мисли, а почвай да гласиш почерпката.
Наздраве!
Коментар
-
Уф, изнервиха ме нещо в тема История, сипете си по едно за моя сметка, а аз ще погледна тази гуспоица Парк, дето ми я препоръча ТНМ, коя ще да е. Иначе съм си за нравствена полиция - направо генерал ще стана тамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ама аз съм дребна, незначителна личност. Къде ще ме помниш дваесе години. Коги това? - 2038а а? Живот и здраве дотогава, тамън шси се превърнала в дърта, грозна, зъбата вещица. Както казват, паживьом-увидим.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И по-злопаметна съм. Отмъщавала съм си с над 20 годишно отлагане. Лафът за студеното ястие го знаеш.
А на теб ти думам, че ще те изчакам до 20.05.2018 година /кухорог/ и тогава ще ти наричам разни пожелания за "здраве"
Наздраве!
Коментар
-
След 20-та, година? Добрееее.... Не си чак толкуз злопаметна да помниш чак до тогава. Пък и склерозата вече те работи. Беше обещала гръмнеш Чиче, а той ощи веселу си пей под дъжда. Тараааа - таратарааа....
А на теб ти думам, че ще те изчакам до 20.05.2018 година /кухорог/ и тогава ще ти наричам разни пожелания за "здраве"
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре, де! След 20-ти ще се заема с теб. Дишай спокойно до тогава.
Наздраве!
П.П. Сменяй амплоато. Почвай да пишеш кратки хумористични разкази.
Коментар
-
Наздраве!
П.П. Сменяй амплоато. Почвай да пишеш кратки хумористични разкази.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не мое! Вече съм го решила!
Наздраве!
Опааалааа.... грешка. Импето нещо объркал картинките. Ето го:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТурете нещо за пиене молим....
Коментар
-
За мечата кожа - шта докладвам на министъра на околната среда. Да та провери откъде я имаш. За дървата в камината - шта докладвам на земеделския министър. А бе ..., ти нали беше против горенето на дърва!?
Наздраве!
П.П. Мацката ми прилича на Грейси Парк. Корейка по произход, мисля беше.
Коментар
Коментар