If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер! Кръчмата притихнала в очакване , а Бен се ската и няма кой и наздраве да каже Сядам си на масата в ъгъла, сипвам си топлокехлибарено и си пускам вефа https://m.youtube.com/watch?v=ZD8QBCmO0_k
Човекът празнува реално. Като изтрезнее ще мине на виртуално. И аз почетох вчера първата годишнина на най-мъдрото и справедливо правителство. Да му е наздраве. Дано на пияно управлява по-добре отколкото на трезво.
Добра вечер! Кръчмата притихнала в очакване , а Бен се ската и няма кой и наздраве да каже Сядам си на масата в ъгъла, сипвам си топлокехлибарено и си пускам вефа https://m.youtube.com/watch?v=ZD8QBCmO0_k
По улиците и не може да делим , щото вече се сдобих със сладоледа срещу тях. А той ми е любим и не го давам
То, което не ни го дават, може го забършем изневиделица. Двама колеги състуденти така, единият дразни другия със сладолед с фуния и крем. И вторият като замахна и му забърса крема. Голям смях падна. В бая просто обкръжение попада човек в академична среда. Да пием затова!
Малеййй, къде това Елдорадо? Да додем и ний да берем. Може да са изгубили, та да се въргалят в прахта унили и акции на Енергони. Чакат някой да им се зарадва.
Това да не би Съкровището да пуснал гювеч за почерпка. Сигурно е така. Редно е да поделим десетте лева. Само двамата. Двете стижки ти ги оставям за де си се навеждала.
По улиците и не може да делим , щото вече се сдобих със сладоледа срещу тях. А той ми е любим и не го давам
Добро утро! Да е живо и здраво съкровището и дано не е изгоряло, та да черпи.
Днес реших да се разхождам и да се похваля, че вече съм напред с десет лева и две стотинки . Само виждам пари и през няколко крачки събирам . Най - едрата банкнота ми е пет лв. След малко ще ходя да си взема кутия лимонов сладолед с тях Даже ще ми останат и за кафе. Та мога да почакам, почерпката на Бен. Вие му мислете
Малеййй, къде това Елдорадо? Да додем и ний да берем. Може да са изгубили, та да се въргалят в прахта унили и акции на Енергони. Чакат някой да им се зарадва.
Това да не би Съкровището да пуснал гювеч за почерпка. Сигурно е така. Редно е да поделим десетте лева. Само двамата. Двете стижки ти ги оставям за де си се навеждала.
Добро утро! Да е живо и здраво съкровището и дано не е изгоряло, та да черпи.
Днес реших да се разхождам и да се похваля, че вече съм напред с десет лева и две стотинки . Само виждам пари и през няколко крачки събирам . Най - едрата банкнота ми е пет лв. След малко ще ходя да си взема кутия лимонов сладолед с тях Даже ще ми останат и за кафе. Та мога да почакам, почерпката на Бен. Вие му мислете
не можах си разквася устата,дай под индиго,че.....
Това е малко юзче, макар че наименованието не е точно. Щото юз означава 100 на турски, а това като го гледам повече на 50 ми го докарва. Едно време са пиели алкохоля в такива шишенца.
Наздраве, свато!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар