IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малииий, що пиенье изгоре у Аванти

Как е нашия склад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Добра вечер! Кръчмата притихнала в очакване , а Бен се ската и няма кой и наздраве да каже Сядам си на масата в ъгъла, сипвам си топлокехлибарено и си пускам вефа
      https://m.youtube.com/watch?v=ZD8QBCmO0_k
      Човекът празнува реално. Като изтрезнее ще мине на виртуално. И аз почетох вчера първата годишнина на най-мъдрото и справедливо правителство. Да му е наздраве. Дано на пияно управлява по-добре отколкото на трезво.

Коментар

• Dobra вечер! Жив и здрав да е Graham, щом има повод и по-често да наминава насам
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Добра вечер! Кръчмата притихнала в очакване , а Бен се ската и няма кой и наздраве да каже Сядам си на масата в ъгъла, сипвам си топлокехлибарено и си пускам вефа
          https://m.youtube.com/watch?v=ZD8QBCmO0_k

Коментар

• Благодаря- Да си жива и здрава и само радости..Господ да ни помага..

Коментар

• Черпя Кирето една биричка, че съм му я обещала в една друга тема.

Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

По улиците и не може да делим , щото вече се сдобих със сладоледа срещу тях. А той ми е любим и не го давам
                То, което не ни го дават, може го забършем изневиделица. Двама колеги състуденти така, единият дразни другия със сладолед с фуния и крем. И вторият като замахна и му забърса крема. Голям смях падна. В бая просто обкръжение попада човек в академична среда. Да пием затова!

https://www.youtube.com/watch?v=9CtX8nWcbaI
                https://www.youtube.com/watch?v=PPz_AyM9Rpk
                https://www.youtube.com/watch?v=DwjVJXb5OfI
                Last edited by Trakatrak; 05.05.2018, 09:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Малеййй, къде това Елдорадо? Да додем и ний да берем. Може да са изгубили, та да се въргалят в прахта унили и акции на Енергони. Чакат някой да им се зарадва.
                  Това да не би Съкровището да пуснал гювеч за почерпка. Сигурно е така. Редно е да поделим десетте лева. Само двамата. Двете стижки ти ги оставям за де си се навеждала.
                  По улиците и не може да делим , щото вече се сдобих със сладоледа срещу тях. А той ми е любим и не го давам

Коментар

Добро утро! Да е живо и здраво съкровището и дано не е изгоряло, та да черпи.

Днес реших да се разхождам и да се похваля, че вече съм напред с десет лева и две стотинки . Само виждам пари и през няколко крачки събирам . Най - едрата банкнота ми е пет лв. След малко ще ходя да си взема кутия лимонов сладолед с тях Даже ще ми останат и за кафе. Та мога да почакам, почерпката на Бен. Вие му мислете
                    Малеййй, къде това Елдорадо? Да додем и ний да берем. Може да са изгубили, та да се въргалят в прахта унили и акции на Енергони. Чакат някой да им се зарадва.
                    Това да не би Съкровището да пуснал гювеч за почерпка. Сигурно е така. Редно е да поделим десетте лева. Само двамата. Двете стижки ти ги оставям за де си се навеждала.

Коментар

• Добро утро! Да е живо и здраво съкровището и дано не е изгоряло, та да черпи.

Днес реших да се разхождам и да се похваля, че вече съм напред с десет лева и две стотинки . Само виждам пари и през няколко крачки събирам . Най - едрата банкнота ми е пет лв. След малко ще ходя да си взема кутия лимонов сладолед с тях Даже ще ми останат и за кафе. Та мога да почакам, почерпката на Бен. Вие му мислете

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Кръчмата!

Днес е ред на Съкровището да почерпи.
                        Пожелавам му от всичките подаръци, които ще получи, най-харният да е добро здраве!
                        Наздраве, Бенджи!
                        Нещо Съкровището се е покрило на некой остров под некоя палма и нисче пръсне неколко жълтици за рахата на пияндетата. Но ние можем чекаме. Цел ден.

П.п. ЧРД Имане бляскаво! Да си цел и непокътнат от иманяри и полека да се раздаваш и пропиляваш по кръчми и шантани!

Last edited by Trakatrak; 04.05.2018, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Добро утро, Кръчмата!

Пожелавам му от всичките подаръци, които ще получи, най-харният да е добро здраве!
                          Наздраве, Бенджи!
                          Ми щом си рекла, наздраве да му е, пък да не се свени да почерпи - все пак е роден в един ден с великия и непрежалим Гунди!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Каква е таз мярка бре???

не можах си разквася устата,дай под индиго,че.....
                            Алкохолук! На ти една конска доза.
                            Last edited by Trakatrak; 04.05.2018, 11:02.

Коментар

• Добро утро, Кръчмата!

Наздраве, Бенджи!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Каква е таз мярка бре???

не можах си разквася устата,дай под индиго,че.....
                                Това е малко юзче, макар че наименованието не е точно. Щото юз означава 100 на турски, а това като го гледам повече на 50 ми го докарва. Едно време са пиели алкохоля в такива шишенца.
                                Наздраве, свато!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X