Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Офталмо Септонекс !
За всичко помагат и каквото и да е, няма да навредят. ( ако няма в аптеката, кажи къде да дойда ...ама спешно...)
Да си здрава !Ама май ще трябва да се откарам на преглед. Единствено ме спира, че като питат какво съм правила и нямам обяснение и спомен, ще ме пренасочат в друго отделение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро!
Чувствам се дзвездаДегизирах се с шапка и огромни очила - приличам на насекомо
Отидох до аптеката за някакви капки, ама май не са мойте, че се влоши и ще трябва да послушам за ИСУЛ
Наздраве!
За всичко помагат и каквото и да е, няма да навредят. ( ако няма в аптеката, кажи къде да дойда ...ама спешно...)
Да си здрава !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧичо си е чичо - мъдро момче
Наздраве и на тебе, чичо
пп. днес май не тр.да се преработва и из дивото, за да не стават и други бели:
Вчера отидох да видя кво става - ужасТ ...за работа, работа и пак работа.....Пипнах нещо, колкото да не е без ич и днес забегнах ....
Бах маа му, да не съм вол ( все още съм младо биче..)
И аз кът Тянка ще давам само съвети, но на себе. Накрая ще му драсна клечката
Тревата до кръста, всичко поникнало, трябва да се копае, плеви, връзва....АБЕЕ, нямали нещо младуу ( еи така виеха вълците и койотите до вилата..) и дет му се работи на къра бре...?
НЕма.....
пп Изчезнаха котките в селото....Тия гадове стигнаха до къщите и всичко което мърда му вземат душата..
Къде са ловците ? Само ядат, пият и глигани трепят...
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобрио утро !
Лелче, има жени дето като се напият, не помнят с кого са ..спали !
Нооо, да не помниш кой те е билтва си е направо делириум.
Шегичка !
Да не те е ухапал някой гад ( мамка му ..само да го знам кой е) и да не си го усетила. Щото в съня кратки болки не се усещат. Чудна работа ....
Бегай на лекар в ИСУЛ !
пп Намажи го с антибиотик, но покрай окото.....
Наздраве !
Добро утро!
Чувствам се дзвездаДегизирах се с шапка и огромни очила - приличам на насекомо
Отидох до аптеката за някакви капки, ама май не са мойте, че се влоши и ще трябва да послушам за ИСУЛ
Наздраве!
Коментар
� -
Добрио утро !
Лелче, има жени дето като се напият, не помнят с кого са ..спали !
Нооо, да не помниш кой те е билтва си е направо делириум.
Шегичка !
Да не те е ухапал някой гад ( мамка му ..само да го знам кой е) и да не си го усетила. Щото в съня кратки болки не се усещат. Чудна работа ....
Бегай на лекар в ИСУЛ !
пп Намажи го с антибиотик, но покрай окото.....
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеУспях да си отворя окото, ама що ли ? Кърваво е. Обаче и на мен ми хрумна пъклен план! Изкушена съм дали да не сложа малко синка и зеленилка, да е по - автентично, да ходя на лекар, да изиграя "умиращият лебед " - да даде официално становище , че съм пребита, да намеря двама - трима свидетеля и да реша проблема със съседа
Мечти..
Наздраве, Кръчма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Упойка?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТнм много ме съмнява да ти върже... нема шанс според мен. По добре си го спести преди домашните да те обявят за чалната..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Успях да си отворя окото, ама що ли ? Кърваво е. Обаче и на мен ми хрумна пъклен план! Изкушена съм дали да не сложа малко синка и зеленилка, да е по - автентично, да ходя на лекар, да изиграя "умиращият лебед " - да даде официално становище , че съм пребита, да намеря двама - трима свидетеля и да реша проблема със съседа
Мечти..
Наздраве, Кръчма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
С кое, с кошмарите ле? Не ща...
от смените
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТнм много ме съмнява да ти върже... нема шанс според мен. По добре си го спести преди домашните да те обявят за чалната.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
С тирамису няма да стане работата. Ще трябва да се прави салата и да се сипва ракия.
Наздраве, Lelq!
http://www.youtube.com/watch?v=6oqJ0...&start_radio=1
Коментар
�
Коментар