IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо сте се заиграли с хармонията Ма тя е "центъра на тежестта" ! Всички сме различни габарити и съответно и тя е различна за всеки

Топла нощ, Кръчма! Като начинаещ пират, ще кажа на здраве , на един Капитан и после скачам в леглото

https://m.youtube.com/watch?v=Ibv2ZoLgcyg

Коментар

• Добра нощ! Lelq се наигра и се прибра преди малко, с три шишенца и две туби и пиратска превръзка . Щото не мога да обясня, какво се е случило и решиха да не рискуват. Днес се оказа нощ на очите и от девет вися в болницата! Добре, че малко преди да превъртя и да си тръгна, дойде поп и реши да оползотвори времето , нагласяйки бизнес - графикът си - " Този ако го погрибаме утре, требва да е в пет "... И тъй нататък бисери Накрая се смеех с глас и една жена ме пусна да я предредя . Явно не беше сигурна дали само окото е проблем

https://m.youtube.com/watch?v=6jxsnIRpy2E

Коментар

• Да бе, няма проблеми и аз се майтапя често, знаем се))

Коментар

• Е що бе плащаш си, иначе се бъзикам обикновенно, та ако не сте ми свикнали на чувството за хумор свиквайте

Пък и смятам, че който не може да се посмее на себе си, по принцип не става, като човек ☺
          Last edited by pepe1234; 11.05.2019, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Добро утро.

Преци, намери некой бежанец да побачква от нашите нема да намериш. Дай му 20 кинта да окоси и изоре и си готов

тнм, това не е хармония дето го описваш.

лелче, какви са тези тинeйджърски изпълнения? Да не те е ударила критическата?

https://youtu.be/x1DFR4_1vyQ
            Не ставам за робовладелец, та не се и пробвам, но то и няма кого да се заробва, малките селища опустяват постепенно, което си е малко тягостно.
            Тнм щом е хванала чалъма на 1/3-тата значи си е хармония , а за лелчето недей сега да се майтапиш, че май я гепиха докторите и дано се измъкне жизнерадостно и с излекувано око, а пък и каквато и да е възраст си има своите си достойнства, само живот и здраве да е
            Last edited by precakanoto; 11.05.2019, 21:34.

Коментар

• Добро утро.

Преци, намери некой бежанец да побачква от нашите нема да намериш. Дай му 20 кинта да окоси и изоре и си готов

тнм, това не е хармония дето го описваш.

лелче, какви са тези тинeйджърски изпълнения? Да не те е ударила критическата?

https://youtu.be/x1DFR4_1vyQ
              Last edited by pepe1234; 11.05.2019, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

е то затуй светът отива на майната си ...от прекалена хармония ...
                Ъхъ, натам са тръгнали неща.
                Наздраве!

П.П. Върви се прибери чувството за хумор от сервиза. Дано са го отремонтирали читаво.
                Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чужденеций, копай там с мотиката и не коментирай неща, дето са ти далечни.
                  Наздраве!

П.П. Ще се пофторя, но ще го споделя още веднъж. У моето домочадие много се държи на равноправието. Затова, когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения, предвид се взема моето. Аз му връщам жеста и когато сме на едно мнение се взема неговото
                  е то затуй светът отива на майната си ...от прекалена хармония ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

да бе ...бах таз хармония ...де сопа неокастрена , десет пъти удри един път брой !
                    Чужденеций, копай там с мотиката и не коментирай неща, дето са ти далечни.
                    Наздраве!

П.П. Ще се пофторя, но ще го споделя още веднъж. У моето домочадие много се държи на равноправието. Затова, когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения, предвид се взема моето. Аз му връщам жеста и когато сме на едно мнение се взема неговото
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И не само. Нали съм ти думала за баланса в семейните взаимоотношения - единият трябва да изкарва парите, а другият да ги харчи. Иначе се губи брачната хармония.
                      Наздраве, Преци!
                      да бе ...бах таз хармония ...де сопа неокастрена , десет пъти удри един път брой !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мани,
                        Вчера отидох да видя кво става - ужасТ ...за работа, работа и пак работа.....Пипнах нещо, колкото да не е без ич и днес забегнах ....
                        Бах маа му, да не съм вол ( все още съм младо биче..)
                        И аз кът Тянка ще давам само съвети, но на себе. Накрая ще му драсна клечката
                        Тревата до кръста, всичко поникнало, трябва да се копае, плеви, връзва....АБЕЕ, нямали нещо младуу ( еи така виеха вълците и койотите до вилата..) и дет му се работи на къра бре...?
                        НЕма.....

пп Изчезнаха котките в селото....Тия гадове стигнаха до къщите и всичко което мърда му вземат душата..
                        Къде са ловците ? Само ядат, пият и глигани трепят...
                        Наздраве !
                        Освен съвети, нужни са и напътствия и указания. Гледай и завиждай

Наздраве, 4i40!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Парите са за си затова де, - да се харчат иначе са си едни артии, (както казваме и на акциите, у форума) , особено за готин човек е кеф да ги изпукаш, - може и това да добавиш към салатата на чужденеций щом се върне То какво са 900 артии за едно готино цвете и за готина душа - едно нищо нале !?
                          И не само. Нали съм ти думала за баланса в семейните взаимоотношения - единият трябва да изкарва парите, а другият да ги харчи. Иначе се губи брачната хармония.
                          Наздраве, Преци!
                          Мечо

Коментар

Мани,
                            Вчера отидох да видя кво става - ужасТ ...за работа, работа и пак работа.....Пипнах нещо, колкото да не е без ич и днес забегнах ....
                            Бах маа му, да не съм вол ( все още съм младо биче..)
                            И аз кът Тянка ще давам само съвети, но на себе. Накрая ще му драсна клечката
                            Тревата до кръста, всичко поникнало, трябва да се копае, плеви, връзва....АБЕЕ, нямали нещо младуу ( еи така виеха вълците и койотите до вилата..) и дет му се работи на къра бре...?
                            НЕма.....

пп Изчезнаха котките в селото....Тия гадове стигнаха до къщите и всичко което мърда му вземат душата..
                            Къде са ловците ? Само ядат, пият и глигани трепят...
                            Наздраве !
                            Такова си е чичо, вила, къща - иска си работата, пък и когато ходиш сам малко тягостно ако и хора няма из селото, както казваш. То и аз започнах да се замислям на моменти защо ли ходя да се мъча през почивните дни, но пък ако не се ходи, задачите се затрупват.
                            По-добре си избегал днес, да освободиш терена за ловните дружинки, - представи си, че днес са се раздвижили, а и ако не са виждали истински вълк, от страх може и да се объркат, че да стрелят по каквото мърда из тревите

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Баш с такова се сдобих Ама май ще трябва да се откарам на преглед. Единствено ме спира, че като питат какво съм правила и нямам обяснение и спомен, ще ме пренасочат в друго отделение
                              ама че късмет днес ... дано всичко се разреши по най-добрия начин

Коментар

Офталмо Септонекс !
                                За всичко помагат и каквото и да е, няма да навредят. ( ако няма в аптеката, кажи къде да дойда ...ама спешно...)

Да си здрава !
                                Баш с такова се сдобих Ама май ще трябва да се откарам на преглед. Единствено ме спира, че като питат какво съм правила и нямам обяснение и спомен, ще ме пренасочат в друго отделение

Коментар

Working...
                                X