Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A, честито, честито. По този повод се сещам една случка - празнуваме с един познат 20 и някой рожден ден, та сме му викнали една кака. Дойде момичето, всичко точно и по едно време му рече - Ха да си жив и здрав още толковаСкъсахме се да се хилим, направо го погреба човека.
Та здраве и берекет от мен, ако не си намерила принца, да го намериш (или ако искаш принцесата, че нали вече сме по-разкрепостени). И не е важен коня, стига да е червен и на цената на кокетен апартамент в затворен комплекс, пък ако има и конче за емблема, още по-добре.
П.С. Пак се ещам за един виц - докато тя чакеш принца, що коне я минаха - ама да не се обидиш де, че да ти вляза в игнора като безимения (или зарко, както му вика чичо)
Наздраве
Пък, те принцовете имат много отговорности - кралства, търсене на жаби, убиване на дракони, спасяване на принцеси (на бял кон)
и т.н., та едва ли имат манталитет и нужди на кон
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Рожден денАма нали торта отива на събитието, пък идва пролет и аз като добър приятел, реших да се погрижа за фигурите ви и да я спестя. Почерпката
Наздраве!
Наздраве и да си живи и здрава!
П.П. Воден знак, начи ... Хммм.
П.П.П. Племенницата ми роди момченце на 14.03. след голямо очакване и тежки проблеми. Днес ще ги изписват с бебока и вече мога да се похваля, без да се притеснявам.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Рожден денАма нали торта отива на събитието, пък идва пролет и аз като добър приятел, реших да се погрижа за фигурите ви и да я спестя. Почерпката
Наздраве!Сега как се свалят не е ясно,. всеки случай не с кафенце и готин шоколад както в момента, въпреки че сутринта подлъгах с таратор
Еми, честито рожден ден (в зоната на рибките, и те са готина интуитивна зодия)
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!Скъсахме се да се хилим, направо го погреба човека.
Та здраве и берекет от мен, ако не си намерила принца, да го намериш (или ако искаш принцесата, че нали вече сме по-разкрепостени). И не е важен коня, стига да е червен и на цената на кокетен апартамент в затворен комплекс, пък ако има и конче за емблема, още по-добре.
П.С. Пак се ещам за един виц - докато тя чакеш принца, що коне я минаха - ама да не се обидиш де, че да ти вляза в игнора като безимения (или зарко, както му вика чичо)
Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Lelq, Ти за какво черпеваше вчера, че съм пропуснал? Пък и нищо не сложи на трапезата, освен разни брейкъриАма нали торта отива на събитието, пък идва пролет и аз като добър приятел, реших да се погрижа за фигурите ви и да я спестя. Почерпката
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Уж приятел , пък не спира да плаши! Докторът дето смяташ, че трябва да заменя обясни, че раждането е естествен процес и съм напълно пригодна, като жена за него . Тегаво било, после голяма радост и ангажимент следвало, ама за ослепяване нищо не спомена
Пък и аз не съм Дева Мария, ще разделя ангажимента и радостта с виновника за тях
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Класика си е - "Риба, наречена Уанда"... /самолетчето на мен нещо не ми излиза: табула раза - на бял фон..., все тая: нека леля си поживее - докато роди, че после - сложно ще е,но не и невъзможно,..., сигурното - преди всички и всичко/
Наздраве!Уж приятел , пък не спира да плаши! Докторът дето смяташ, че трябва да заменя обясни, че раждането е естествен процес и съм напълно пригодна, като жена за него . Тегаво било, после голяма радост и ангажимент следвало, ама за ослепяване нищо не спомена
Пък и аз не съм Дева Мария, ще разделя ангажимента и радостта с виновника за тях
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гледай да не повториш. От една да влезеш в друга. Ще е уникален случай.
Наздраве! С таратор
Коментар
-
Гледай да не родиш, докато крякаш, че на горкото ще му е фърлен пъпа на стадиона. Заради майка му. Дубиозата и ний тука я преслушвахме.
Коментар
-
Пък кукуруза ви основна прехрана - качамак.И за други работи става. Него хич не бихте го дали. Наздраве, Дрънкалке!
Не стига, че ми се разбута вестибуларния апарат, ами щях и от глад да умра. На всеки обяд или вечеря в менюто имаше риба и като гарнитура - задължително мамалига. Трагедия.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кака да те светнем, трибестана може да се използва вместо анаболни стероиди за качване на мускулна маса, ако се взима в по големи дози и се тренира усилено. но без странични ефекти и няма как да предозираш щото в един момент спира да действа. Ефекта се подсилва като се мине на белтъчна диета и също се включи пак по високи дози витамин Е Описаната комбинация от трибестан, тренировки , белтъчини и витамин Е качва рязко нивата на тестостерон и съответно мускусната маса по доста естествен път.и се използва и от младежи.фитнес маниаци.
Като ефекта може да продължи до два три месеца, но не повече.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Остави я Леля, тя ще става кърмачка, а не кръчмарка. Пък и ще трябва тепърва да влиза във форма.
Не съм ѝ пречил да се развива..., не съм я и хващал, за да се налага да я оставям...
Някои влагат особен смисъл в отношенията, изразяващи нечие приятелство. Лошо няма! Понякога се получава, но по-често очакванията са лишени от реализъм. Е, да - романтиката е нещо голямо...
За мен един човек витае в облаците, ако казва за някого, че е съвършен. В този случай казваме, че някой е поставил "розовите очила".
Е, да де - на дамите нещата им по-скоро се подреждат. Някога. /да завърша оптимистично/
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Класика си е - "Риба, наречена Уанда"... /самолетчето на мен нещо не ми излиза: табула раза - на бял фон..., все тая: нека леля си поживее - докато роди, че после - сложно ще е,но не и невъзможно,..., може и Чичата да се /за/качи на борда..., сигурното - преди всички и всичко/
Наздраве!
Коментар
-
Ти не скиваш ли, че самальотчето луксозно. И мадами има за гостята.Ама щом не се броиш вътре, стой си отвънка. "Риба Уанда" гледал ли си?
Класика си е - "Риба, наречена Уанда"... /самолетчето на мен нещо не ми излиза: табула раза - на бял фон..., все тая: нека леля си поживее - докато роди, че после - сложно ще е,но не и невъзможно,..., сигурното - преди всички и всичко/
Наздраве!
Коментар
Коментар