Баси мерките за сигурност с тоя папа. На сердика са затворили даже изходите за към цум на метрото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Радостен и спокоен ден! Папата е в България. Облаците се разсейваха пред него, вещиците се омаломощаваха. Ето какво прави чудотворният кръст. Отделно пък бурканя допълнително затиска затворената в него вещерка, та не може много да шава и да прави заклинания. Пък ромът , у който е спиртосана, съвсем я опиянява. Верно, изпада в делириум и си представя как свива перки и набива чембери, но то така си е при алкохолната болест. Да се помолим за нейното оздравяване. Да я проводим на гр. Раковски. Слава, слава на папата, слава!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Честито на именяците! Да почерпят. Например, Грую и Георгиу един корен имат почти. Грую да почерпи. Чиче пък гони оцете по Дивото. И той да почерпи. А Кака командва у вкъщи как младжан на проверовъчен. Също да почерпи. Наздраве за Свети Гергя!
Наздраве!
П.П. Не командвам, а мотивирам. Разликата е огромна.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКакво да черпят, то на имен ден не се кани. Направо се испваш.
който има празник да се чувства поздравен.
https://youtu.be/raRGnueg8Lo
И петровден идва, Пепе.
Коментар
-
Какво да черпят, то на имен ден не се кани. Направо се испваш.
който има празник да се чувства поздравен.
https://youtu.be/raRGnueg8Lo
Коментар
-
Тъкмо се чудех имениците с едно нъ ли са или с нънъ?
Хеле мрежата ми каза и то - от най-високо ниво:
https://ibl.bas.bg/ezikovi_spravki/i...i-i-imennitsi/
И то със същите обяснения, каквито аз представях в спора със себе си. Ей, ма много съм умен това аз, беее!
Наздраве, именици!
А списъкът с имената ви, подлежащи днес на празнуване, е именник.
Ае, както казва Пепе, пийте!
ПП: Всъщност "именник" бих превел на съвременен журналюгско-политически български език като "номенклатура". Не вкарвайте Гергевците и Гергевките в номенклатурата!Last edited by eta orel; 06.05.2019, 15:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнениеA да се включа и аз към поздравите, може ли?
наздраве за именниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник на военните и животновъдите. Да са живи и здрави именниците!
Наздраве!
П.П. Агнето се пече, ракията, бирата и сайдерът се изстудяват ... Някой трябва да направи салатата и да се седне около масата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тази нощ новолуние срещу голям празник. Силите на божественото и земното се сливат. Този момент трябва да се използва пълноценно. Арахната много се е разпуснал. Наложително е да му се свият перките
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Честит празник на военните и животновъдите. Да са живи и здрави именниците!
Наздраве!
П.П. Агнето се пече, ракията, бирата и сайдерът се изстудяват ... Някой трябва да направи салатата и да се седне около масата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение...ае. който му се вие по луната сега е моментаоп грешка не пълнолуние. Ама пак мое се вие по квот намериш...
Коментар
Коментар