If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази нощ новолуние срещу голям празник. Силите на божественото и земното се сливат. Този момент трябва да се използва пълноценно. Арахната много се е разпуснал. Наложително е да му се свият перките
Наздраве!
Не.
Имам девисил в градината на спецялно място и на почит, но го кльопам основно с риба. Магданозът за мен е номер УНО
ай наздраве, че съм почнал от сабален
Аз пък сабален приключих.
И по - тихо., че ме боли картуната.
Не.
Имам девисил в градината на спецялно място и на почит, но го кльопам основно с риба. Магданозът за мен е номер УНО
Еее. Бех чул, че магданозйът подпомагал мъжката възможност (потентност). И съм рупал тоя магданоз, за проверка на предположението(хипотезата). Не усетих да ми върна възможността от преди двайсе годин
Не се оплаквам, все още го мога доста (пъти), ако с нея се обичаме
Да.
Девисилът ми харесва.
Снощи за проба на оная рецепта за супа, създадена под влияние на безимен, вечерях с бял хляб, кисело млеко и рапане на пресен девисил - и ми хареса, доволен съм, ново фпечатление.
Не.
Да.
Девисилът ми харесва.
Снощи за проба на оная рецепта за супа, създадена под влияние на безимен, вечерях с бял хляб, кисело млеко и рапане на пресен девисил - и ми хареса, доволен съм, ново фпечатление.
Коментар