IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Току-що в Темата на Нова констатираха, че навремето кръчмарите контролирали електората посредством задлъжняване и така определяли резултатите от изборите. Сега ми стана ясно защо Кака и Леля така настойчиво се примъкваха да овладеят бара и да наливат дори без да им е поръчвано. Това го правеха без да почерпат барем еднъж. или ако черпаваха, то пак беше с цел овладяване на некой нестроен, пиян-залян глас. Така се правят избори у нас. Здраве да е... и честни избори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Хайде и аз да почерпя. Времето се оправя, та дай Боже скоро да опънем платната на яхтата.

[ATTACH=CONFIG]n3744690[/ATTACH]
      Уфтсъ!?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Хайде и аз да почерпя. Времето се оправя, та дай Боже скоро да опънем платната на яхтата.

Click image for larger version

Name:	Overseas-RUFC-RMYC-Whiskey-Tasting.jpg
Views:	1
Size:	96.4 КБ
ID:	3744690
        Last edited by Ender; 11.04.2021, 02:37.

Коментар

• Нещо настана криза в жанра. Всички пият на живо, никой не се вживява виртуално. Вчера ме черпиха за нов джип и днес в унес една летяща бригада за поправки на покриви ме подведе да ми поправя улуците. Та сега се чудя ще паднат ли при първата буря или ще отлетят? Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пиенето си е пиене, насладите - наслади...
            Смесиш ли ги усещанията, Тарантул ще вземе да се възползва....

Наздраве !
            Я, какъв опит имаш! После Тарантул се бил възползвал. В твоите ръце ракията е опасно халиционогенно средство. Душичките халиционират, дето си некой красавец и мъжкар. А то само един дедо. Здраве да е! И повечко ракия да има!

Коментар

Колко пъти... ?
              Сега го гласим за презентация, щото сме били най-добри. Но трябва да добавим още два, три факта. Чудя се дали да не се допитам до компетенцията, за по-голяма тежест
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                Пак се дореди на чуждата трапеза. А да изкараш едно лек-ьорче от трънки и глогинки ти се свиди. Пий си го ликьора роден и не поглеждай към островните питиета класни. Наздраве със средно крепка напитка като за пиячки с плитки!
                Трапезата не е чужда. Хаджи Грую широка душа - винаги може да сподели едно питие с дружка по напиване.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това питие за наслаждение, не за напиване.
                  Наздраве!
                  Пиенето си е пиене, насладите - наслади...
                  Смесиш ли ги усещанията, Тарантул ще вземе да се възползва....

Наздраве !

Коментар

Благодаря, съкровище! Точно навреме, че ще трябва да правя проект за гробницата на Тутанкамон.
                    Наздраве!
                    Колко пъти... ?

Коментар

Добро утро !

Тянка рече " сипете " а не "напръскайте ме с парфюм..."

Наздраве !

Това питие за наслаждение, не за напиване.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Благодаря, съкровище! Точно навреме, че ще трябва да правя проект за гробницата на Тутанкамон.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Добро утро !

Тянка рече " сипете " а не "напръскайте ме с парфюм..."

Наздраве !

Коментар

Сипете!!!

Life won't wait for you.

Коментар

Сипете!!!

Претоварих се, обаче. Затова и на мен едно голямо питие от това , дето го пие Грую.
                              Наздраве!
                              Пак се дореди на чуждата трапеза. А да изкараш едно лек-ьорче от трънки и глогинки ти се свиди. Пий си го ликьора роден и не поглеждай към островните питиета класни. Наздраве със средно крепка напитка като за пиячки с плитки!

Коментар

• Сипете!!!

Тази вечер с присъствието си ме обляха трите зверкини - сестра ми, племенницата и заядливата им кокерка.

Соарето започна със задачи по тригонометрия - обиколка и лице на триъгълник и разните му там закономерности. Пей сърце!

След това се прехвърлихме в Африка - пустини, планини, реки, делти, океани и морета. Работа с атлас и въпроси от типа ' Как да стигнем до Екватора"!?

След това - удар под кръста. Деятелно минало свършено и несвършено причастие. Граматика винаги ми е била голяма мъка.

Сестра ми нервно изпуши една кутия цигари, кокерката наби два зъба на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието, имал неблагоразумието да я дразни, а аз през това време като страстен привърженик на начините на обучение на Сократ, покъсах племенницата с въпроси.

Претоварих се, обаче. Затова и на мен едно голямо питие от това , дето го пие Грую.
                                Наздраве!

Мечо

Коментар

Working...
                                X