If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
щом не са те задържали в лечебното заведение - пак добре. Скочилите по леглата те поздравяват за измъкването от лечебницата Имаше една песен на Давидчо Ковърделков в която пееше "..нямам нужда от никакви доктори, нямам нужда от свещеници.." , Нямал-нямал ама да го питам сега ако застане между доктора и отчето дали пак такива ще ги пее
Сега окото да спи и да сънува здравословни сънища, че я каква реална беля можело да стане от едното нищо и от виртуален сън Та приятни сънища и без кошмари, даже може и без сънища през периода на "пиратско око"
Добра нощ! Lelq се наигра и се прибра преди малко, с три шишенца и две туби и пиратска превръзка . Щото не мога да обясня, какво се е случило и решиха да не рискуват. Днес се оказа нощ на очите и от девет вися в болницата! Добре, че малко преди да превъртя и да си тръгна, дойде поп и реши да оползотвори времето , нагласяйки бизнес - графикът си - " Този ако го погрибаме утре, требва да е в пет "... И тъй нататък бисери Накрая се смеех с глас и една жена ме пусна да я предредя . Явно не беше сигурна дали само окото е проблем
Не ставам за робовладелец, та не се и пробвам, но то и няма кого да се заробва, малките селища опустяват постепенно, което си е малко тягостно.
Тнм щом е хванала чалъма на 1/3-тата значи си е хармония , а за лелчето недей сега да се майтапиш, че май я гепиха докторите и дано се измъкне жизнерадостно и с излекувано око, а пък и каквато и да е възраст си има своите си достойнства, само живот и здраве да е
Чужденеций, копай там с мотиката и не коментирай неща, дето са ти далечни.
Наздраве!
П.П. Ще се пофторя, но ще го споделя още веднъж. У моето домочадие много се държи на равноправието. Затова, когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения, предвид се взема моето. Аз му връщам жеста и когато сме на едно мнение се взема неговото
е то затуй светът отива на майната си ...от прекалена хармония ...
да бе ...бах таз хармония ...де сопа неокастрена , десет пъти удри един път брой !
Чужденеций, копай там с мотиката и не коментирай неща, дето са ти далечни.
Наздраве!
П.П. Ще се пофторя, но ще го споделя още веднъж. У моето домочадие много се държи на равноправието. Затова, когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения, предвид се взема моето. Аз му връщам жеста и когато сме на едно мнение се взема неговото
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И не само. Нали съм ти думала за баланса в семейните взаимоотношения - единият трябва да изкарва парите, а другият да ги харчи. Иначе се губи брачната хармония.
Наздраве, Преци!
да бе ...бах таз хармония ...де сопа неокастрена , десет пъти удри един път брой !
Мани,
Вчера отидох да видя кво става - ужасТ ...за работа, работа и пак работа.....Пипнах нещо, колкото да не е без ич и днес забегнах ....
Бах маа му, да не съм вол ( все още съм младо биче..) И аз кът Тянка ще давам само съвети, но на себе. Накрая ще му драсна клечката
Тревата до кръста, всичко поникнало, трябва да се копае, плеви, връзва....АБЕЕ, нямали нещо младуу ( еи така виеха вълците и койотите до вилата..) и дет му се работи на къра бре...?
НЕма.....
пп Изчезнаха котките в селото....Тия гадове стигнаха до къщите и всичко което мърда му вземат душата..
Къде са ловците ? Само ядат, пият и глигани трепят...
Наздраве !
Освен съвети, нужни са и напътствия и указания. Гледай и завиждай
Наздраве, 4i40!
Мечо
Парите са за си затова де, - да се харчат иначе са си едни артии, (както казваме и на акциите, у форума) , особено за готин човек е кеф да ги изпукаш, - може и това да добавиш към салатата на чужденеций щом се върне То какво са 900 артии за едно готино цвете и за готина душа - едно нищо нале !?
И не само. Нали съм ти думала за баланса в семейните взаимоотношения - единият трябва да изкарва парите, а другият да ги харчи. Иначе се губи брачната хармония.
Наздраве, Преци!
Мечо
Мани,
Вчера отидох да видя кво става - ужасТ ...за работа, работа и пак работа.....Пипнах нещо, колкото да не е без ич и днес забегнах ....
Бах маа му, да не съм вол ( все още съм младо биче..)
И аз кът Тянка ще давам само съвети, но на себе. Накрая ще му драсна клечката
Тревата до кръста, всичко поникнало, трябва да се копае, плеви, връзва....АБЕЕ, нямали нещо младуу ( еи така виеха вълците и койотите до вилата..) и дет му се работи на къра бре...?
НЕма.....
пп Изчезнаха котките в селото....Тия гадове стигнаха до къщите и всичко което мърда му вземат душата..
Къде са ловците ? Само ядат, пият и глигани трепят...
Наздраве !
Такова си е чичо, вила, къща - иска си работата, пък и когато ходиш сам малко тягостно ако и хора няма из селото, както казваш. То и аз започнах да се замислям на моменти защо ли ходя да се мъча през почивните дни, но пък ако не се ходи, задачите се затрупват.
По-добре си избегал днес, да освободиш терена за ловните дружинки, - представи си, че днес са се раздвижили, а и ако не са виждали истински вълк, от страх може и да се объркат, че да стрелят по каквото мърда из тревите
Коментар