If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очилата са интересни , щото не могат да видят прекрасните ми очи . А деколтето , няма да е интересно , щото ще видят прекрасните ми гърди Ма кво разбира чичак - кифла, от стойност ?! Дай му марки само Принципно очилата са ми скъп подарък и са на един от най - известните в света брандове
А черешките са си тъкмо на време.
Относно музиката - една запетая -прави чудеса
Наздраве !
Е тогава, какво съ оплакваш, че ти зяпали очилата?
Lelq, ич не обичам да седна някъде с някой в заведение и той да ми стои с тъмни очила /при теб случая е различен, разбира се/. Директно го карам да ги свали.
Наздраве!
И аз не харесвам, ама оставям човека сам да реши, дали ще се крие или открие, въпреки любопитството ми, какво ще видя
Наздраве!
Добро утро! И аз съм на спорт на открито и на череши
Като се завра на тъмно, постоянно получавам комплименти за очилата ми Били много яки. Намекват ми нещо ...
Lelq, ич не обичам да седна някъде с някой в заведение и той да ми стои с тъмни очила /при теб случая е различен, разбира се/. Директно го карам да ги свали.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Постове без музика не, приемам Е ти да не си взела некакви Бабешки очила... тури едно деколте по изрезано и очилата вече нема да са интересни
ПП не е ли още рано за черешките?
Очилата са интересни , щото не могат да видят прекрасните ми очи . А деколтето , няма да е интересно , щото ще видят прекрасните ми гърди Ма кво разбира чичак - кифла, от стойност ?! Дай му марки само Принципно очилата са ми скъп подарък и са на един от най - известните в света брандове
А черешките са си тъкмо на време.
Относно музиката - една запетая -прави чудеса
Наздраве !
добрутро
а при мен ново 5 - през нощта некой изчистил единия прозорец на колата, чак се обърках в началото, че е забравен свален Та досега си говорехме с полицаите, че може и да не е вандалска проява, но по-вероятно да е Стават явано таквиз неща покрай празника на селото, като се насъбере необичайно много народ . И сега мисля как да пакетирам дупката, та поне да не вали дъжд вътре, че после и къде да набутам возилото, така че да не прави много впечатление, докато намеря стъкло. Имало да става, ..като се започна от вчера и днес още държи
Наздраве, че поне нема жертви
щом не са те задържали в лечебното заведение - пак добре. Скочилите по леглата те поздравяват за измъкването от лечебницата Имаше една песен на Давидчо Ковърделков в която пееше "..нямам нужда от никакви доктори, нямам нужда от свещеници.." , Нямал-нямал ама да го питам сега ако застане между доктора и отчето дали пак такива ще ги пее
Сега окото да спи и да сънува здравословни сънища, че я каква реална беля можело да стане от едното нищо и от виртуален сън Та приятни сънища и без кошмари, даже може и без сънища през периода на "пиратско око"
Коментар