IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Пепи, купили ли уиски да отлежава
    Немаш грижи, само имо още 3 кръга... не бъзай да не олекнеш ти.

Коментар

• Пепи, купили ли уиски да отлежава
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Очилата са интересни , щото не могат да видят прекрасните ми очи . А деколтето , няма да е интересно , щото ще видят прекрасните ми гърди Ма кво разбира чичак - кифла, от стойност ?! Дай му марки само Принципно очилата са ми скъп подарък и са на един от най - известните в света брандове

А черешките са си тъкмо на време.
        Относно музиката - една запетая -прави чудеса
        Наздраве !
        Е тогава, какво съ оплакваш, че ти зяпали очилата?

Абе, запетаи да искаш... насекъде моа ти я тура
        Last edited by pepe1234; 12.05.2019, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не думай!?!?!? А какво е, ако не е хармония?
          Наздраве!
          Дисхармония

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=ygaSKeJKNb0

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, ич не обичам да седна някъде с някой в заведение и той да ми стои с тъмни очила /при теб случая е различен, разбира се/. Директно го карам да ги свали.
              Наздраве!
              И аз не харесвам, ама оставям човека сам да реши, дали ще се крие или открие, въпреки любопитството ми, какво ще видя
              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! И аз съм на спорт на открито и на череши

Като се завра на тъмно, постоянно получавам комплименти за очилата ми Били много яки. Намекват ми нещо ...
                Lelq, ич не обичам да седна някъде с някой в заведение и той да ми стои с тъмни очила /при теб случая е различен, разбира се/. Директно го карам да ги свали.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Постове без музика не, приемам Е ти да не си взела некакви Бабешки очила... тури едно деколте по изрезано и очилата вече нема да са интересни

ПП не е ли още рано за черешките?

Очилата са интересни , щото не могат да видят прекрасните ми очи . А деколтето , няма да е интересно , щото ще видят прекрасните ми гърди Ма кво разбира чичак - кифла, от стойност ?! Дай му марки само Принципно очилата са ми скъп подарък и са на един от най - известните в света брандове

А черешките са си тъкмо на време.
                  Относно музиката - една запетая -прави чудеса
                  Наздраве !

Коментар

Добро утро.

Преци, намери некой бежанец да побачква от нашите нема да намериш. Дай му 20 кинта да окоси и изоре и си готов

тнм, това не е хармония дето го описваш.

лелче, какви са тези тинeйджърски изпълнения? Да не те е ударила критическата?

https://youtu.be/x1DFR4_1vyQ
                    Не думай!?!?!? А какво е, ако не е хармония?
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Преци земи си някой трошляк да караш и да не ти пука, инак гаражче.

айде почваме се https://youtu.be/r32LcBqiv7I

Коментар

• добрутро
                        а при мен ново 5 - през нощта некой изчистил единия прозорец на колата, чак се обърках в началото, че е забравен свален Та досега си говорехме с полицаите, че може и да не е вандалска проява, но по-вероятно да е Стават явано таквиз неща покрай празника на селото, като се насъбере необичайно много народ . И сега мисля как да пакетирам дупката, та поне да не вали дъжд вътре, че после и къде да набутам возилото, така че да не прави много впечатление, докато намеря стъкло. Имало да става, ..като се започна от вчера и днес още държи
                        Наздраве, че поне нема жертви

Коментар

• Постове без музика не, приемам Е ти да не си взела некакви Бабешки очила... тури едно деколте по изрезано и очилата вече нема да са интересни

ПП не е ли още рано за черешките?

Коментар

Добро утро разбойници, днес изглежда перфектно времето за малко спорт на открито.

и понеже сме на тази тема https://youtu.be/dvdrCPr3gDQ
                            Добро утро! И аз съм на спорт на открито и на череши

Като се завра на тъмно, постоянно получавам комплименти за очилата ми Били много яки. Намекват ми нещо ...

Коментар

• Добро утро разбойници, днес изглежда перфектно времето за малко спорт на открито.

и понеже сме на тази тема https://youtu.be/dvdrCPr3gDQ

Коментар

• щом не са те задържали в лечебното заведение - пак добре. Скочилите по леглата те поздравяват за измъкването от лечебницата Имаше една песен на Давидчо Ковърделков в която пееше "..нямам нужда от никакви доктори, нямам нужда от свещеници.." , Нямал-нямал ама да го питам сега ако застане между доктора и отчето дали пак такива ще ги пее
                                Сега окото да спи и да сънува здравословни сънища, че я каква реална беля можело да стане от едното нищо и от виртуален сън Та приятни сънища и без кошмари, даже може и без сънища през периода на "пиратско око"

Коментар

Working...
                                X