If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кви бре..?
Лекуват безплодие и са готови на всичко....
Дет се вика и ти може да намажеш....
пп Сори за бъзика с кандидат мамите....В преобладаващия случай са виновни мъжете....
Наздраве за бъдещото поколение !
Гледам, добре са те обслужили там. Прилъгали са те, че безплодни, та да си оставиш генотипа там. Ама, явно не си успел да свършиш работа. Наздраве да се препъваме само кога требва!
Аз съм си тук. Горд съм че съм българин и няма да спра да се боря България да спре да бъде кенеф.
Разбирай го както искаш!
А тва знаме у чашата не знам чие е.
а сега вече се разбрахме а знамето е нашето, но за бялото трябва малко фантазия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-1000001
Да ме прощаваш, Наивник, но по-голяма простотия от умен и уважаван от мен форумец не съм чел! Не ти отива нито на реномето, нито на годините!
От мен - патриотичен коктейл и да го духат всички българофоби и емигранти - никога не се прибирайте и си стойте на майната си, подсмърчайки сополи, докато поредната маляка ви оправя отзад, а вие се радвате, че не сте в "кочината България". Срам, срам, срам!!!
Аз съм си тук. Горд съм че съм българин и няма да спра да се боря България да спре да бъде кенеф.
Разбирай го както искаш!
А тва знаме у чашата не знам чие е.
А ако това си останеха границите на Балканите, тук щеше да е Скандинавието на Европа, но с много по-топъл и приветлив климат и народ. Уви, остана мъртвороден блян, но някога пак ще стане.
ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-1000001
Да ме прощаваш, Наивник, но по-голяма простотия от умен и уважаван от мен форумец не съм чел! Не ти отива нито на реномето, нито на годините!
От мен - патриотичен коктейл и да го духат всички българофоби и емигранти - никога не се прибирайте и си стойте на майната си, подсмърчайки сополи, докато поредната маляка ви оправя отзад, а вие се радвате, че не сте в "кочината България". Срам, срам, срам!!!
Добро утро !
Честит празник !
Вчера учителките от 42 у-ще " Пушкин " , са извели първолаците до паметника на "Цар Освободител", строили са ги в редичка и вперили решителни детски погледи към парламента са цитирали " Аз съм БЪЛГАРЧЕ "....!!!
ХВАЛА !!! ХВАЛА !!! ХВАЛА !!!
Ама, отвътре не е имало кой да ги чуе. Само се хабили децата да припомнят на сенаторите откъде произхождат. Нищо, след изборите пак там да им изпеят "Когато бях овчарче" https://www.youtube.com/watch?v=7aiETUAqrVE .
Добро утро !
Честит празник !
Вчера учителките от 42 у-ще " Пушкин " , са извели първолаците до паметника на "Цар Освободител", строили са ги в редичка и вперили решителни детски погледи към парламента са цитирали " Аз съм БЪЛГАРЧЕ "....!!!
ХВАЛА !!! ХВАЛА !!! ХВАЛА !!!
Коментар