Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся ли да си преместя китката или да изчакам до довечера? Щот до мръкване може и други грижи да те налегнат.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 12.04.2019, 16:15.
Коментар
-
Ся ли да си преместя китката или да изчакам до довечера? Щот до мръкване може и други грижи да те налегнат.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И мен някви вируси ме налазиха. Нещо си изсипала казана, та от твойте болежки при мен пакост стана. Ще те държа лично отговорна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И мен някви вируси ме налазиха. Нещо си изсипала казана, та от твойте болежки при мен пакост стана. Ще те държа лично отговорна.
Коментар
-
Да, бе ... Как ли пък няма да почерпя.
Цял ден няма стационарен интернет. Мобилният - едвам, едвам. Дори връзките по телефона проблемни. Пробват се в някакво затъмнение да ни вкарат, но не им се получава.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Португалия далече и требва подготовка....
За заблудено в локациите и возещо се на гондола ме водеха сънищата...
Може да е от тропота на дъжда ...знае ли човек тайнството на мозъка...
Наздраве !Егати стреса съм ти причинила! Сега, за да тръгнеш за Португалия, сигурно две години подготовка ще са нужни
Наздраве , 4i40!
Коментар
-
Добро утро, Кръчма!
https://m.youtube.com/watch?v=e68c6whsO_E
Сутринта беше забавнаПожелавам ви готин ден!
Коментар
-
Сега да не почнете да провеждате гето-екшън туризъм? Да правите обиколки по пътя на биячите. Наздраве, Дрънкалке!
П.п. Като спечелите от новия бизнес, може и да почерпиш.
Цял ден няма стационарен интернет. Мобилният - едвам, едвам. Дори връзките по телефона проблемни. Пробват се в някакво затъмнение да ни вкарат, но не им се получава.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Щур купон! Това ме изкефи.
Коментар
-
У хабитата няма гето, за сведение на незапознатите.
Аз кога е трябвало съм ходила по такивата събития. Сега благородно давам път на следващото поколение. Днес съм изпратила личен представител, като преди това му проведох инструктаж за действие при евентуален близък контакт с джандармерията. Голямо желание за присъствие - една камара коли пълни със студенти се довлякоха от Голямо село.
Наздраве, Мрънкало!
П.п. Като спечелите от новия бизнес, може и да почерпиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБраво чичо! А Какво сънува, - не е ли нещо из златистите плажове на топлите южни морета. !?На какъв език говореха, не беше ли португалски
За заблудено в локациите и возещо се на гондола ме водеха сънищата...
Може да е от тропота на дъжда ...знае ли човек тайнството на мозъка...
Наздраве !
Коментар
-
-
...и първото нещо дето сторват, е да махнат паяците от ъглите на къщата, барабар с паяжините....за да освободят място за мухите ( мъжките)
Днес бях в Дивото. Писна ми да бачкам и се запилях на теферич....Запалих печки и камини и му теглих един сън - със сънуване и бленуване....Кога легнах валеше. Кога се събудих - чисто небе със златно слънце....
Бахти кефа....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
....
Днес бях в Дивото. Писна ми да бачкам и се запилях на теферич....Запалих печки и камини и му теглих един сън - със сънуване и бленуване....Кога легнах валеше. Кога се събудих - чисто небе със златно слънце....
Бахти кефа....
Наздраве !На какъв език говореха, не беше ли португалски
- 1 like
Коментар
Коментар