Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
....
Днес бях в Дивото. Писна ми да бачкам и се запилях на теферич....Запалих печки и камини и му теглих един сън - със сънуване и бленуване....Кога легнах валеше. Кога се събудих - чисто небе със златно слънце....
Бахти кефа....
Наздраве !На какъв език говореха, не беше ли португалски
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чак пък да е твой. Май си забравила, че кога си се нанесла, там вече е висела паяжина. Така е с жените, влезат ли ти в къщата и веднага си я нарочат, че е техна.)
Днес бях в Дивото. Писна ми да бачкам и се запилях на теферич....Запалих печки и камини и му теглих един сън - със сънуване и бленуване....Кога легнах валеше. Кога се събудих - чисто небе със златно слънце....
Бахти кефа....
Наздраве !
Коментар
-
Чак пък да е твой. Май си забравила, че кога си се нанесла, там вече е висела паяжина. Така е с жените, влезат ли ти в къщата и веднага си я нарочат, че е техна.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЛелче, кафето си е почти ритуал, та няма как... Пусни и ти некоя песничка да ни зрадваш, откъм музика имаш добри попадения
Коментар
-
Каке, ти не си ли на барикадата? Като Малката Гаврошка да събираш камънье, де ще полетят към портфейлите на стъкларите. Или с разгърдени гърди и байрак в ръка водиш съгражданите на щурм към спотаилите се гета? Не си ти римски легионер. Ми си римски пенсионер. Ка Наш Чичи.
Аз кога е трябвало съм ходила по такивата събития. Сега благородно давам път на следващото поколение. Днес съм изпратила личен представител, като преди това му проведох инструктаж за действие при евентуален близък контакт с джандармерията. Голямо желание за присъствие - една камара коли пълни със студенти се довлякоха от Голямо село.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
У наше село, корелацията е обратна , След всеки търкал в Студентски град не се събарят сгради. а се вдига,,имиджа,, на района и продължава да се строи като за световно.
Иначе верно тези брадчеди са се объркали , тва така щот млади и необразовани и не знаят за некои вековни традиции у хабитата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро!
Нашто ъгло - моят ъгъл ли е?
Добре, че има музика към кафето ...
- 1 like
Коментар
-
Стой си у ъгъла и не притеснявай компаниите по интереси у сепаретата. Там едни пият до дъно, други от все душа, а трети всичко що има. Само в нашто ъгло пием, ако е добро. Наздраве и не ръкомахай много, че ще се оплетеш в мрежите ми зад теб!
Нашто ъгло - моят ъгъл ли е?
Добре, че има музика към кафето ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, щот във всяко сепаре е обособен клуб по интереси.
Наздраве!
П.П. В хабитата търкал. Преди няколко дни група братчеди набили един продавач в денонощен магазин. Ама объркале мястото и времето. Та днес, след няколкочасови протести, съборени къщи и проведени "приятелски разговори" с групичката, де буйствала в магазина, в момента сме със засилено полицейско присъствие и джандармерия.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, щот във всяко сепаре е обособен клуб по интереси.
Наздраве!
П.П. В хабитата търкал. Преди няколко дни група братчеди набили един продавач в денонощен магазин. Ама объркале мястото и времето. Та днес, след няколкочасови протести, съборени къщи и проведени "приятелски разговори" с групичката, де буйствала в магазина, в момента сме със засилено полицейско присъствие и джандармерия.
Иначе верно тези брадчеди са се объркали , тва така щот млади и необразовани и не знаят за некои вековни традиции у хабитата.Last edited by Todor Sabev; 11.04.2019, 09:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАбе, сичкото пияница си е по сепаретата ли?Делиме се , а ? Наздравеееее, на всичките сепарета!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАбе, сичкото пияница си е по сепаретата ли?Делиме се , а ? Наздравеееее, на всичките сепарета!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар