Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Къф балкан бе Траков , Тутракан !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Къде, у балкан ли си! Аз се надявам снегът моите да ги е запазил. Не бяха много набъбнали. Прасковите и нектарините бяха по-напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеИзмръзнаа ми кайсиите ! Мамка му ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига си ми пращал снимки от твоята младост бре ! ( що си се подпрял на 2 м от мечката../)
И да ме лекува с тях иска....
Избери нещо русо - червенокосо около 40- те и прати да ме излекува....Но да е в нормите, де ако седне да ме разтрива, да не дам фира....
Наздраве за лечителките !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеИзмръзнаа ми кайсиите ! Мамка му ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Всеки да получи благата вест дето я чака !
За жалост ни студени води от планината, ни снежни следи на мечки мога да гоня...Още не ме държат кунките....
Малко импровизация дали е позволена по случая....
Ако таз вечер кажа на жената ( с нежното обръщение - МЕЧО...) първо тя да влезне в банята, дали ще се брои за здраве ...?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
За жалост ни студени води от планината, ни снежни следи на мечки мога да гоня...Още не ме държат кунките....
Ако таз вечер кажа на жената ( с нежното обръщение - МЕЧО...) първо тя да влезне в банята, дали ще се брои за здраве ...?
Наздраве !
Върви сега и си вземи една тениска, па я фърли на средата на дневната и речи:
- Пепи /от пепелянка/, стъпи връз тая дреха, че било на здраве, ако я полазиш!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Каква ценна информация щях да пропусна, ако не бях надзърнала тук)) Значи казваш от ранни зори с Наздраве да започнем
хем, час по-малко сън, хем повече пиене и ядене, разкош
))
Наздраве!
п.п. нали няма да объркам поверието, ако заменя потока с море, само мечката не знам как да я закарам дотам)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честита Благата вест! Дано за всички да има малък благ хабер. Пък Хемил отрано е пропял, да се готвят Чичи, Кака, Лелка и певачките зад кулоарите, кои ще пеят докато първите само мърдат устни.
https://www.youtube.com/watch?v=25v8LpelgPI
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Утре е Благовещение. Правят се разни ритуали, но рано сутрин.
От къщи не се излиза гладен и жаден, в джобовете трябва да има монета и е абсолютно противопоказно да се работи. Щото както те закука кукувицата, така ще е цяла година.
Наздраве!
П.П. Според едно от поверията, ако утре се измиеш в поток, в който се е къпала мечка, или дори в стъпката й в снега, цяла година ще си здрав.
Утре може да се разходя из Балкана, сняг има ... следи от мечка също може да се срещнат.)) Значи казваш от ранни зори с Наздраве да започнем
хем, час по-малко сън, хем повече пиене и ядене, разкош
))
Наздраве!
п.п. нали няма да объркам поверието, ако заменя потока с море, само мечката не знам как да я закарам дотам)
Коментар
Коментар