If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен си е порой, с трясъци, светкавици и вятър на пориви! Супер е!
И една сгодна женица да има, една кожа от мечка, камина ииииии, правя близнаци от раз - все пак имам опит Уф, размечтах се, ама така е като хем съм недоспал. хем ме мързи. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тцъ! Разбирам ги тея работи, точно щот съм веща и зловеща.
Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
Наздраве!
Ти, защото си добричка.
Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
Наздраве, Lelq!
Не съм добричка и си плащам за това. Но уважавам правото на избор, дали ще ми носят кафето с желание и ще го споделим или въобще няма да ми носят https://m.youtube.com/watch?v=eJSik6ejkr0
Откъде знаеш дали предумишлено не съм те въвеждал в заблуждение като зловеща веща жена. Наздраве за дезинформацията!
Тцъ! Разбирам ги тея работи, точно щот съм веща и зловеща.
Май е време нещо по-силно да ти пратя. Свети дух е другия месец. След него е Русалската неделя. От години не съм ходила на русалските гробища по Мъхченица. Взема да се завлека до там, сал за едното удоволствие на тебе да ти е зле.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти пък си ми толку лесен. Дори не си правя труда да се вживявам. Само промърморвам - язва, подагра, ишиас, падане от хамака, жилещи насекомни вредители ... и на другият ден ти почваш да се жалиш в Кръчмата.
Наздраве!
Откъде знаеш дали предумишлено не съм те въвеждал в заблуждение като зловеща веща жена. Наздраве за дезинформацията!
Ти пък си ми толку лесен. Дори не си правя труда да се вживявам. Само промърморвам - язва, подагра, ишиас, падане от хамака, жилещи насекомни вредители ... и на другият ден ти почваш да се жалиш в Кръчмата.
Наздраве!
Мечо
Тцъ, тцъ, тцъ, горкото Чиче сигур предремуцва по час-два на ден. Между 2х25. Много му е дълъг денят. Не вярвай на Луната. Измамница е тя. Всяко пълнолуние проверявам дали ми се е изпълнило напълно некое желание и като се събудя пак съм у Кръчмата. Наместо у некой сейшелско-малдивски бар с екзотични танци и отзивчиви танцьорки. Ех, Хаваето, защо ли не те колониализира некой български юнак с калпак?!
Това, щото Луната в женски род ли или поради що!?
Наздраве!
П.П. Луната много важна за мойте ритуалЕ. Ако не вярвам, не ми се получава.
Мечо
Ти, защото си добричка.
Аз съм подкупна и подмолна. А след определена възраст физически по-силната част от човешкия род се нуждаят от спокойствие и затова са склонни да фърлят кърпата.
Наздраве, Lelq!
Мечо
Коментар