If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rossen - динамиката на кросовете е доста по-различна от тази на "мейджърите" . Ако исках да играя $/суиси щях да го играя, а $/йена е единствената двойка която НИКОГА не търгувам. В крайна сметка съм си взел решенията сам и явно имам основания за това. Ти си търгувай каквото намериш/предцениш за подходящо за себе си.Пожелавам ти успех.
Успех на всички Спекуланти
Петър, прости невежеството ми, но ако гониш таргети 1,8970 GBP/USD и посочените в къси GBP/JPY и GBP/CHF, не е ли все едно да си скъсиш йени и франкове спрямо долара? Може да са ти дебалансирани като лотове, но ако се случат таргетите по едно и също време, йената ще е поскъпнала с фигура, а швейцареца с половин спрямо долара.
Вероятно имаш разлики в лотовете и във времето, в което очакваш да стигнат до тия таргети, но отде толкова акъл у мен да го схвана...
Обикновено попадам в правилната посока, но затварям рано, макар ще "хващам" дъната.Но се влияя, както и навярно - мнозина, от масовото настроение.А то все пак влияе на пазара.
За днес направих 75 пипса от движенията на паунда, затова отидох на по-тромавата двойка.
Plamen9, на 4Н нямаме close над 73... daily MA 100=1.2990 ... канал ... на часова ако затвори под 75-80
аз лично ще изчакам 2950-40 .... продадох на 90 със стоп на 3015
Успех
Коментар
�
GBP/CHF
ххх - и аз съм къс в паунд/йена от 198.10
Мисля че ще видим нива от 197.20/40 където ще е подходящо за прибиране на печалбите и евентуално обръщане на платната.
Успех на всички Спекуланти
Коментар