If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ГГГ, забелжката ми беше абсолютно благородна и с нея мислех, че мога да бъда полезен.
Всячески се опитвам да се отърся от субективизма и очакванията в тази "игра". Единственото, което имаме са нива, пробивите или непробивите на които ни дават сигнали, истински сигнали. Равносметката ми е такава, можем да очакваме нещо и да сме прави, но и обратното е твърде вероятно. Както писха пазара хич не му пука за нашите очаквания, той си играе негова игра. Единственото правилно решение е да играем по неговите правила, а не по нашите очаквания. Това, което в момента се случва с кабела е поредно д-во за правилността на моето виждане. Позицията беше продажба от 1,7993 или нещо от сорта. При положение, че имаме само понижаващи свещи на дневна защо да гоним корекции нагоре, като можем да играем пробивите надолу, които са много по-вероятни визирайки свещите от последните дни.
Po obrazovanie sum fundamentalist, i za sebe si sum napravil niakakvi izchislenia, razbira se te sa samo orientirovuchni i niama kak da se zalozi na tiah, no gi polzvam za nasoka pri tehnicheskite ochakvania. Ne iskam da natrapvam mnenie na nikogo, poneze to e kraino nekompetentno v sravnenie sus vsichki ostanali na banki i organizacii. Edinstvenia, koito bi zagtubil sum az.
Здравей КОКО,
Бях на работа,но лимитите работиха.
-20п от първия и +55 от втория=35 профит.
За днес виждаш какви поставям.
Нещо ме превлича 1.7916??
Колебая се!дали да е 1.7946 или...
Слизането от 1.81 го виждах,но не го отиграх ((
Ти как го виждаш кабела?
Поздрави
Коментар