If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
има ли някой който смята че има шанс за нагоре и някакъв пробив. дълъг съм и реализирам значителна загуба. двоумя се дали да чакам или да затварям позицията до края на вечерта. има ли шанс да минизирам загубата според вас дори с 10 пипса ще е добре че % не е малък. ама кат съм тъп...
Na W1 chart при usd/chf се вижда добре канала и сега сме на горната му линия. Според мен е удачно да се отвори дългосрочна къса със стоп достатъчно далече ( 100-150 пипса ) и цел поне 700-800 пипса. Все пак говорим за седмична графика и целта може да се достигне и след 4-5 месеца. Мнения?
аз само се питам от каде да скъсявам. Колкото до занулената ти смeтка утре ако ми устане време да влеза в Q-то ще ти дам една идея която може и да ти помогне да си оправиш сметката да кажем за година
Аз ако сам сигурен че сте стане така веднага сте ходя при брокера да слагам нови пари в занулената си сметка тази сутринтака мисля просто
Коментар
Нов трейдър
Пазарът - РРР
Не си прав.
Прочети чичко Дау какви ги е писал на времето.
1. Първичен тренд, който не може да се манипулира.
2. Вторични трендови, които малко трудно, но могат да се манипулират.
3. Дневни движения, които са лесно манипулируеми и затова малко системи се базират на дневна игра.
Ако следваме неговата теория пък и разни други, днешното движение може да го сложим за манипулативно.
Също така, може да кажем, че пазарът се е накефил на новината, че след 3 години щял да намелее дефицита де (което много не ми се вярва). :-)
Ако се върнем на фундамента, той ще почне да се проявява скоро. Поне така си мисля. Всички разправяха, че доларът ще пада и той се срути след изборите. Това беше лесно прогнозируемо. Просто всички говореха за това. И то стана. Сега всички прогнозират 1.40+. Вземи хвърли едно око на анализите.
Дали ще стане е един въпрос. Но щом повечето анализатори го прогнозират в дългосрочен план, сигурно ще стане.
Кога ще стане е друг въпрос. Повечето казват, че като продължат да излизат нагативните данни за дефицитите.
Така, че това, че днес пазарът не се е движил според фундамента или според техниката, нищо не значи. Аз затова не играя на дневна. Залагам с переспектива по тренда и държа една позиция седмица, две, докато пуска или докато ме хване шубето. И гледам да не играя е/д, щото той малко трудно се прогнозира.
Коментар