IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

Добро утро. Вчера се е изпълнил сел лимита ми от 1,8910 (10к - вчерашен пост 12:08).
    Обща позиция 30к ср. цена 1,8879.
    Тъп4о, РРР е прав, 0,59 %(ако съм писал 0,58 съм се объркал) от първоначалния ми капитал са 10к.
    Това е стъпката ми при оформяне на позиция. В него не включвам неприбраната печалба.
    Пожелавам на всички лек и профитен ден !

Коментар

• EUR/USD и обичайните заподозрени

Пичове, моя милост все още смята, че още не сме видели дъно/връх в двойките с долара. Още държа късата позиция в Aud/Usd смятайки, че там ни предстои голямо срутване(въпреки че кенгуруто най-добре се представя засега с/у долара). Да не забравяме, че докато не видим потвърждение трендът на Евро/Долар в момента е низходящ.
      Работа и заплата?

Коментар

• Пореден: EUR/USD

Magelan вчера се канех да ти задам няколко въпроса по повод на стратегията ти на търговия. Първо от колко време търгуваш и колко процента печалба си направил. Второ средно колко пипса правиш на седмица и трето Колко големи са позиците ти като процент от капитала ? Предварително ти благодаря за отговорите Успешен ден.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

EUR/USD дълъг 1.2977
          GBP/JPY къс 198.19
          Стопове да си слага кои където иска, аз неползвам.

Коментар

По стечение на обстоятелствата и аз имам цели като твойте в е/д, но ми се струва, че ще ги погледнем от по-височко...
            За днес съм вързал гащите с дълъг австралиец на 7830 и съм приготвил дълъг кабел, ако се наложи .

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен ден.
              Екшъна от вчера бе отложен за днес и с основание.
              Стоя и си чакам:
              EUR/USD къс от 1.2976 стоп 1.30 цели 1.284 1.273 1.269
              USD/CHF дълъг от 1.1974 стоп 1.1955 цели 1.21 1.223
              USD/JPY дълъг от 104.90 стоп 104.4 цели 105.9 и 107.

Коментар

• Към Камен

Тъп4о, Камен доколкото следя използва лотове от 10к, така че .58% начална позиция (един лот) би означавало че сметката му е малко над $17000. Тоест, при $100 за 10к лот, 1 лот=.58%
                Може и да греша.
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Към Камен

Здравейте, бих искал да задам един въпрос, който мнозина ще сметнат за тъп...но...не всички сме умни))
                  Обръщам се към Камен, защото ми направи впечатление стратегията която използва.
                  Но не мога да разбера какво точно има в предвид като казва:"Първоначално откривам позиция с 0,58% от капитала"
                  Ако например имаш 200 $. в Делта Сток, където 1 лот е 2000 единици, и решаваш да влезеш short eur/usd 1 лот- то от сметката ти ще бъдат задържани около 20$ да гарантират позицията, които са си 10% от акаунта ти.
                  А 0.58% са 1.16$- Означава ли това че стопа ти е на 1.16$? ( или колкото пипса се падат?)

Та ако ти се отделя време да ми разясниш ще бъда много благодарен!
                  Успешна седмица на всички!

Коментар

• Успешна търговия

Аз ви оставям момчета. Денят беше готин за мен. И напук на Кики и Теди ви казвам че увеличих сметката си с 45% от 2 часа сутринта. А за 500 - кинта дет ми ги даваше Кики вчера ако незнам си кво..., ще кажа да си ги задържиш защото само днес направих (x+2).500 Такаче знаите всички новобранци, че пари могат да се изкарват от Форекс дори и да не стартирате с 1000 или повече.

Коментар

• trader.bg

az si targuvah v trader,bg prez poslednite 2 chasa.

Коментар

• PPP

8 сутринта

Коментар

• PPP

Малко преди 8 часа пада до 134.83 е/и само на trader.bg, никъде другаде

Коментар

• Doodo

евала брато.
                            накрая някой да каже нещо стойностно.

Коментар

• trader.bg

селл по е/д и е/и

Коментар

• trader.bg

вътре съм и в момента , ама не нося лъжички

Коментар

Working...