IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/$

Следя форума от двайсетина дни. Петър винаги е твърдял за посока нагоре, още като беше към 1,31. А тя отиде до към 1,27 междувременно. Не знам какви са му мотивите за това нагоре - нагоре....

Коментар

• Светлин

xxx, правилно помниш. Аз освен самите движения, гледам и кога стават. Не е нормално голяма част от движенията по тренда да стават в периоди от деня с най-малка ликвидност. Да не говорим, че последните месеци на годината са ниско ликвидни. Лошото на такива пазари е, че няма качествени нива за откриване на позиции, а като ги няма работата прилича на тото. Петръ е по пронцип фен на еврото, но дори и той се беше объркал по едно време. Петре, това не го казвам за да те обижда, а за да илюстрирам колко вредни са такива действия.

Коментар

• Е/$

Караиванов стресираш ме с това 1.3310 ..Един от двама ни греши ..
        Може и да съм аз но не се знае ..

Коментар

• Е/$

Iwo че тя посоката е ясна ..Толкова ли не можеш да я видиш ?

Коментар

• Е/$

добре )))

Коментар

• Е/$

-DR - посоката е много нагоре за сега - първа цел 1.3310

Коментар

• Е/$ - DR

не вече не

Коментар

• Е/$

ако трябва да бъда сериозен посоката оттук докрая на седмицата ще се определи към 17,30

Коментар

• Е/$

Yulian ти да не би да очакваш 1.3090-131..днес??

Коментар

• Е/$

ша ти се размине с черпенето маи

Коментар

• Е/$

Аз мисля,че форума е да се разменят идеи,а не обиди за мене Петър не позна с малко ,но имаме и данни в 17.00 и падането на двойката под 1.30 е добре дошло за купувачите качете се на влака и няма да съжалявате,а иначе всеки може да поства простотии и подигравки защо преди 15.30 никой не излезе със собствена позиция ,а сега Петър бил сгрешил ....а можеше да се продаде и на 1.3050,ама направи ли някой това?

Коментар

• Петър Караиванов: Е/$

???? - Стопът ми е там където съм го пласирал :-) (шегичка, ако не си ме разбрал)
                          Нямам Стоп защото след около 30мин,ще я затворя на + , а позицията не е особенно голяма (за сега)
                          Сложил съм един лимит за нова покупка на 1.2956 и Стопът на цялата позиция е на 1.2917
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Е/$

ако стопа ти издържи 1 час трябва да почерпиш

Коментар

• Е/$

Е, сега, след като обра стоповете на късите и на откритите дълги позиции, очаквам 1,31 до утре- вечер, със стоп на 1,2975.

Коментар

• Петър Караиванов: Е/$

за какво ти е таргет на дълга като целта е 1.27

Коментар

Working...
                                X