If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е вярно предположението ми за връх на GBP/JPY, то може да почакаме от тук, за около месец, за да видим и дъното на 190.А това влече и GBP/USD надолу - поне за момента.Затворих си все пак тази двойка на 40п.профит и ще очаквам йената да започне да заяква като истински сумист.
Успешен ден и на слука през цялата седмица, колеги.
Здравейте и от мен успешна нова седмица желая на всички да посрещат още много годишнини в този форум и нека процента на печелившите се увеличава с всяка започваща седмица с всеки започващ ден и час : ))) Много Успехи на всички.
Както винаги, всяка кръгла годишнина е повод за равносметка. Естествено, заслугата за създаването и "прохождането" на този форум в голяма степен принадлежи на Петър. Поне така предполагам, не съм бил жител на планета Форекс по това време. Но една птичка пролет не прави. Затова нека отдадем заслуженото и поздравим всички знайни и незнайни участници - защото Форум без спор и диалози не съществува. Нека поздравим и Investor.BG, че са предоставили това поле за изява и по някакъв начин са го направили привлекателно (заедно с участниците във форума, разбира се). Защото има и други подобни форуми, с по-добър интерфейс (малко индиректна критика :-), но те не са се наложили толкова. Да поздравим и неуморните модератори, които често несправедливо обвиняваме в разни смъртни грехове и пристрастия - техния незабелижим труд също допринася за съществуването на форума.
И да си пожелаем повече участници с дълъг стаж във форума като Петър, да направим така, че да не гоним и обиждаме никой, защото няма какво да делим - много сме малки за този огромен пазар и ако можем да си бъдем полезни - печалби има за всички.
Коментар