IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Караиванов

Kaраиванов e-mail-a е под ника ми . Би ми било интересно.
    Знаеш ли ще пия тази вечер чаша -две червено вино ..да ме отпусне от стреса..Как мислиш ?? Е мойто не е домашно като твоето и сигурно има кой знае какви консерванти но ..няма как ..

Коментар

• Petur Karaivanov

GGG - пратих ти го

Коментар

• obiava za rabota vav Varchev

za obqvata za Var4ev samo moga da dobavq, 4e dokolkoto znam nqma6 pravo da tyrguva6 za sobstvena smetka dokato raboti6 za tqh!
        Kamen, dobre 4e si ti da svetne6 KIKI, 4e ima hora koito tyrguvat s drugi celi i drugi time frame-ove, 4e toi gorkiq mai si misli 4e ima samo edin veren pyt - negoviq!!!

Коментар

• Iwo

Danacite sa max. 29 % , tova e tavana , niiama 60% , tova e napravo jestokost , pitai pak i si sveri chasovnika , moje pak az da sam s greshka ...
          D.Y.F-091066

Коментар

• kamen

Камен, благодаря още веднъж.

Коментар

doktore - тези пари са малко за моята скромна персона

Коментар

• Petur Karaivanov

Petur, ako ne ti predstavliava trudnost prati gi i na men. V momenta sravniavam germanskite i amerikanskite i opredeleno nestata kloniat v polza na amerikanskite.

Коментар

Док дай ми мейл да ти пратя обяви за дилъри със опции и заплати в Великобритания ако те интересува

Коментар

Iwo така вече е друго...аз помислих че ти си правиш тези планове...Но така сьм по- сьгласен...

Коментар

анализаторите си имат класации- фобс - уолстреет журнал и др - банката им дава заплата взависимост и от това на кое место са в класациите като цяло

Коментар

говоря за тези чиито анализи четем - те определено са след 7 та година - а пътя им е този

Коментар

Iwo кой ти каза това ..???))

Коментар

• Lazaroni

Lazaroni прав си за Буш...този докато си отвори устата долара пада ...))

Коментар

ето какви са условията в америка - подписваш договор без срок могеш да напуснеш или да те изгонят когато поискаш/т - плащат ти от 20 до 35 хил долара за това че си избрал тях като премия преди да си почнал работа и още 10 за преместване- заплатата е от 85-до 130 хил долара на година -премиите поне още толкова според резултатите - след 2 та година сумите се удвояват - след 7 та или взимаш 1 млн на година или са те изритали дотогава -данъците са 60% в/у премиите и 35 % в/ъ заплатите

Коментар

• извинявам се за оня пост

Просто полтаргайста много ме ядосва , и съзнателно си изтървах нервите.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X