IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• joro

joro ti na real li si, s kolko zapochna i kade? az mislq da otvorq mejdu 500 i 1000$. oshte se dvoumq, poneje mnogo me e qd da gubq i iskam ako zagubq da e kolkoto moje po-malko. upeh i na teb

Коментар

• zelko

Хубаво е че си успял да затвориш позицията на печалба. Друг алтернативен начин да постигнеш същия резултат е към губещата си позиция на -100 да добавиш още десет лота- да я удесеториш. След това като направи 15-20 пипса ритрейсмънт и я затваряш на печалба.

Надявам се че ще имаш успехи с реалната но ако искаш си отвори като за начало по-малка сметка за всеки случай.

Коментар

• shero

Shero,надявам се да не съм те засегнал,просто изразих мнението си.А ако успееш да ме опровергаеш,ще бъдеш първият,което ще е едена приятна изненада за мен.Всъщност аз говоря за вино не за "вино"!

Коментар

• виното и веселяк

Веселяк, да ме прощаваш ама изобщо не си прав за виното.

Коментар

• do PPP

A propusnah sluchaya ot dnes. V STS imam otvorena dalga v GBP/CHF s -93pipsa, na -100 vlizam s x10 kasa i za po-malko ot 30min veche bqh na +20% ot smetkata i zatvorih dovolen. Tova s vazmojnostta za dalga i kasa na edna smetka si e edin ogromen plus, nadqvam se da go priznaesh. 2 smetki si imat 2 pati poveche griji ot edna osobenno za zelka kato men

Коментар

• do PPP

Zdravey PPP! Ostanah mnogo razo4arovan ot fxcm, v sravnenie s STS i ti tvardq, 4e pone na demo STS i Metatrader za men sa napvo klasa po-nagore pri normalna smetka i tri klasi po-nagore pri mini smetka. Po niski spredove v GBP/USD, USD/CHF, GBP/JPY, EUR/CHF -2pipsa, GBP/CHF -7pipsa!!!. Samo EUR/USD i EUR/GBP sa +1, no tova e nishto v sravnenie s rollovera, koyto praskat. Primer pri STS na otvorena dalga poziciq po EUR/CHF pechelq poziciq i mi plashtat lihva, a pri fxcm mi namaliha pechalbata na polovina. Nabludavah gi vchera i dnes - za mini smetki

Коментар

• Иво

Иво, не знам какво имаш в предвид под бонуси, но ако е дивиденти и приходи от лихви (под общото наименование investment income) данъка е 15% flat rate, което ще рече че е 15% независимо от сумата. По времето на Клинтън беше до 30%, но Идиотът нали е business friendly...
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• trader

мерси за саита , не виждам данъците върху бонусите , които изплащат банките - а те са 60% по мои данни

Коментар

• Караиванов

Караиванов да ти е сладко..!!Няма проблем -утре ще го чакам. Наздраве !!

Коментар

• do suprtrader and veselgk

Supertreder прав си наистина добра инвестиция- щом сьм непокьтнат....отсрещния се заби с много висока скорост ...но пак казвам живи да са шведите и стоманата им...В сервиза ми казаха че ще е готово на 19-20 януари а тогава ..)))ще говори Буш...значи има лоша карма..))Ще те послушам - за другарно пак ще взема сьщата марка.
                      Veselgk - успокои ме за консервантите...O.K. Наздраве !!
                      Mersi и на двамата !!!

Коментар

• Iwo

eto kakvi sa danacite v USA

http://www.edwardjones.com/cgi/getHT...ackets_04.html
                        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Караиванов

Док , аз вече съм на 3-та чаша, така че утре ще ти го пратя...........наздраве

Коментар

• за виното

-DR,относно консервантите във виното,-не се коси,не са по вредни от тези в безалкохолните,и маса хранителни продукти.Още повече(без нищо лично към Петър Караиванов и Shero)най-лошото вино направено в промишлени условия(купечкото),е по -хубаво от най-доброто домашно.Наздраве!

Коментар

• Do DR

DR важното е , че не си пострадал , жалко за колата , но пък се е оказала добра инвестиция.Нищо , че е потрошена вече , поне може да бъде подменена с нова...
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Караиванов

10x

Коментар

Working...
                                X