If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трабва да кажа,че този път послушах петър и беше за добре - държах къса Е/Д от 1,2960 и мислех да удвоя позицията,ако удари 1.3040 ......разколебах се и закрих на 1.3019,като и купих на тази цена сега съм дълъг и има всички изгледи за успех
не ми е помагал този форум често , по някоя супа от към варна , по някоя интересна книжка или по някои виц , но днес поне засега благодаря на Марио и на другите , че заостриха вниманието върху фондамента та се поразрових малко в новости форекса
Петър, вярно бяха продадени доста долари, но все още не сме видели капиталовите потоци. Както написа РРР има вероятност да са атакувани стоповете на късите.
Успехи ти желая.
Следващата съпротива според мен е 1,31 и едва ли ще преминем през нея като на парад. При пробив там отиваме на 1,33. Над 1,33 няма какво да спре теста на върха, като при това шансовете за успех са повече от значителни.
Най-значимата подкрепа е 1,2840 и струва ми се всичко над нея е за покупки.
А в момента търся къде да пласирам стоповете на дългите, които държа. Никак не ми се ще да връщам някому вече спечеленото.
Коментар
Е/$
Ако не сте се качили на "влака" направете го от спирка 1.3010/20
Успех на всички Спекуланти
май ще трябва да направим клуб на недоволните клиенти на trader.bg и да си търсим правата колективно. То е ясно, че единичното недоволство не е ефикасно.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар