IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KIKI

Kopelence niamam vazmognost da pisha v momentya no kato si tolkova erbab zashto ne se vidish s mene ti si kaput i oligofren moiat mobile kopele e 0886164852 zvanni mi da mi kajeshj kade shte mi dadesh 100d

Коментар

• e/и

затворени дълги на +16 pipsa - akount +2.5% стига толкова за днес -лека

Коментар

• СТС

мерси Дон. не че имам нужда о два акауна. просто там можех да влизам с малки лотове а в Елана мин. е 10 000. но сега само вземат суап а не дават - няма смисъл да седя там. мерси пак.

Коментар

• топчо

Трудно е да се дават подобни съвети. Има ситуации, в които както и да постъпиш, ще
          съжаляваш. Но ти най-добре можеш да прецениш, щом имаш акаунти и на двете места.
          Сложи ги на кантара и виж кой ще натежи. Моето мнение е, че всеки брокер има
          добри и лоши страни.
          Но ако вече гледаш с недобро око - действай! Трудно ще ти е да работиш с предубеждение.
          Желая ти успех!

Коментар

• chf/jpy

дълъг цел 91.00

Коментар

• коко

ами ако направиш ип обади ще си отворя сметчица - поне ще зная кои да псувам

Коментар

• ФОРЕКС

Има ли някой идея до къде ще пада е/chf,дали да чакам 1.5450,да избивам чивията.
                Пожелавам успех на всички спекуланти.

Коментар

• пламен , пиво , д-р iwo dr

Имам ивчо пари за харчене и ако знаеш как си уелкоме

Коментар

• пламен , пиво , д-р

пламен-от думата тренд - доста загуби съм натрупал както и с него така и против него - ако ловиш тренд за нагоре сложи си стоп на 200 пипса и цел на 50 поне да си имаш нещо в касичката пиво прав си но нека не дълбаем миналото , д-р не търси конспирация там където я няма знам какво е в една болница и е разбираемо , но тук сме по различни категории хора с по различни и по разнообразни виждания

Коментар

• ФОРЕКС

Дон-е посъветвай ме моля те за СТС. ти как би постъпил? мерси !

Коментар

• eur/usd

Zdraveite kolegi. Ako ima kupili odeve na 1.2972 sega na 1.3005 e podhodiasto da se dobavi kum dulgata pozicia, targeta sustia, stop na 1.2980.

GL

Коментар

• ФОРЕКС

"Проучване на Merrill Lynch сред фондовите мениджъри в света през февруари показва, че 55% от инвестициите са в балансирани активи (най-висок дял по този показател от април 2004 година). Относно лихвени нива 89% от мениджърите са заявили, че американските лихви ще са по-високи през идните 12 месеца, спрямо 90% при проучването през януари. Относно forex пазара едва 3% намират долара за надценен, спрямо 1.0% през януари, 30% намират еврото за надценено спрямо 35% през януари, 25% намират юана за подценен спрямо 28% през януари."

Коментар

• Сестолюбие

"Честолюбив е българина. Малко да се почуства засегнат скача и настръхва, но види ли се поне малко уверен и лесно обижда другия."

За всички ни важи това. Успокоите се. Цар нито на Форума нито на Форекса ще избираме. Търгуваите си и успешни сделки да има за всички.

Коментар

• eur/usd

Иво, прав беше за стопа на 1,2975, но и аз въпреки че го преместих на 1,2965, не издържах за 3 пипса - и изпуснах лонга, който не одобряваше....Все пак тренда си е нагоре.....

Коментар

• IWO

иво, ако прочетеш този пост, моля те кажи две думи за него.

Виждаш ли какво нещо са хората, друже?!! Нарочат ли си някого, подтикнати от това, че са били засегнати по някакъв начин някога, където и ти най-случайно си взел участие. А -DR след постовете днес направо се срива и мисля, че ако сам си прочете колко хора упрекна, нагруби и обиди ще се засрами от себе си. Докторе, за много от нещата, които назова сигурно са вярни, не знам. Не знам и кой е Марлос, знам обаче кой е iwo и заяждането ти с този човек беше абсолютно без причина. Той в онази вечер преди време те подкрепи, аз се включих за да успокоя топката и също ти ударих едно рамо, ти обаче си събрал такава зла памет, че чак ме плашиш. Вземи се в ръце, бъди човек, научи се да прощаваш и цени хората, които те уважават! Аз поне до тази вечер бях от тях...

Коментар

Working...
                                X