IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФОРЕКС

MIK - аз въпреки, че затворих на 1.5537 късите евро/суиси от 1.5562(взимаха ми доста ресурс) смятам че 1.5370/80 е едно добро ниво за прибиране на печалбите, ако имаш нерви да го чакаш още 10 ина дни.
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• 19.02 наближава

veselqk - радвам се да те видя :-)
      Дали ще има купон на 19.02.2005г не зависи от мен , а от Инвестора.Те обаче след като станаха публично дружество и се листнаха на БФБ прибирайки 2-3 мио лева, нещо и Коледно-новогодишните купони ги забравиха. Аз обаче си мисля , че това не много правилно - изразява пренебрежение към клиентите.Някак си ми звучи като " Абе нали си дадохте парите при нас, кви купони,кви 5лева?"
      Но ние с теб съвсем скоро ще имаме повод за празнуване - занеш за какво ти говоря.Нашето "пиленце" се е "излюпило" в петък, а утре ще ходя да взема "актът му за раждане" със всички останали документи :-)
      Варненските юнаци работят на пълна пара и ме уверяват че към 10 март ще трябва да се "излюпи" и кокошката :-)
      Утре ще се чуем по телефона.
      От мен приятна вечер и успешна сряда

Коментар

• eur/usd ггг

това че имаш план за игра е добре , но краиното решени се взима по късно и зависи не само от това дали ще достигне определени нива от плана ти а и от това как именно ще ги достигне във времето , по кое време и с какви събития и настроения е съпроводено това достигане , както и колко бързо и в каква посока е тръгнал пазара(това може и да го пропуснеш) , но това че пазара не е длъжен да следва предписанията ти , а ти него не трябва да пропуснеш , защото е фатално като начин на мислене

Коментар

• eur/usd

Сега сядам пред компютъра след повече от 4ч. и започвам да отговарям подред.

Magelan - майлът който виждаш е истински,както и името ми.Можеш да ми пишеш на него. А цената на курса е 400 евро за две седмици х 5 работни дни и х 7часа дневно - общо 70часа.

Дон Карлос - съжалявам ако съм бил груб с теб ипи с РРР . За РРР незнаех че е в САЩ

Ако съм изпуснал да отговоря на някой моля да ме извини.

Лека вечер и успешна сряда на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd ггг

според мен взимаи си парите и се радваи , доста бързо се опитваш да смениш къса с дълга - това е играеш прекалено много - пазара никога няма да копира твоите мисли , ти трябва да го следваш или малко изпреварваш - пиша ти го защото повтаряш една моя основна грешка , а именно стремиш се да си нон стоп в играта а това води до загуби

Коментар

• До .....

защо ме изтрихте
              Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• eur/usd

Kolegi, tazi vecher pisah za razvitieto za 1 pozicia, 1-a dulga ot 1.2972 i oste edna ot 1.3005. V momenta e 1.3021. Ochakvah tuka da se uskori dvizenieto. Tova ne se sluchva, iavno gradim 5/x i tia zavrshva v diapazona 1.3031-1.3050. Smiatam da obrustam platnata kato sega izlizam ot dulgite, a ste skusia na 1.3030 i 1.3050, kato ste hedgiram nad 1.31. Cel 1.2850.

Коментар

• алл

тази вечер е скука - и пари не ми се печелят - лека нощ на всички

Коментар

• Kоко

коко и мен ме е ядосвало пиленцето ама му личи че няма 16 , така че не му се връзваи на акъла

Коментар

• Kоко

то момчето гледа лека нощ , изпи си млекцето , маика му му даде биберона и заспа

Коментар

• Kоко

Ивчо, копелето се прави на биач но го е страх да севиди с мен отдавна а аз го искам ще го напранвя на гъз какъвто е.
                        КИКИ духай го на мен обади се ако не те е страх копеле мръсно

Коментар

• Kоко

коко днес е в настроение - кики пиле шарено махни го това птиче име сложи си някои ник като непоклатимия , големия бял традер та поне да се успокоим малко

Коментар

• KIKI

strahuvash se a kaput haide vij se s men be oliufgofren shte ti eba pi4kata lelina niamash miasto tuk marsh ot invesatora ili mi se obadi kopele gadno

Коментар

• KIKI

"Спонсор" е Кики, напред назад раздава мангизи. Дано да му останат малко да занесе и в къщи.

Коментар

• KIKI

a ako niamash stotinki kakto predpolagam prosto mi dai tvoiat mobile

Коментар

Working...
                                X