If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пламене, по-добре питай човека как си менаджира риска и къде си слага стоповете, щото неговото няма да се изгуби, а ти можеш да пийнеш една студена вода... или в по-добрия случай да се побъркаш от чакане.
Коментар
EUR/USD
Здравейте Спекуланти.
Струва ми се доста удачно покупката на GBP/USD след изнесените преди малко данни от нива 1.8875/90 Стоп 1.8840 таргет 1.8970 следващ 1.9050
Успех на всички Спекуланти
Ако двойката слезе под 1,2940 според мен ще видим нива 1,2870 , 1,2840.
Вероятно там някъде ще затворя. Все още не съм решил. А все пак и посоката не е ясна още.
Смята , че няма обръщане на тренда, но трябва да видим още едно слизане преди да тръгне нагоре.
Така мисля.
Желая ти успех !
Varna, не се сещам кога си скъсил ауд, но аз бих се изненадал, ако го видим под 7777 в близките дни. "Срутването" е по-вероятно да стане около 7950, а може и по-високо.
Пазарът в момента не реагира на слабите данни от Германия - не ми се мисли какво ще стане, ако от Щатите дойдат някои лоши вести или данни...
А за тренда - на кой както му се привижда, има хляб за всички (или почти за всички).
sell 1,2966 t/p 1,2930 s/l 1,3006 Защото долар/Иена е над 105 и защото ми се струва че днес няма да видим нива близки до 1,30 както и че М15 графиката в момента е надоло.
Коментар