IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• greedy

Споко не съм казал че ще пропаднат , напротив много са търсени и вървежни , ти как мислиш че става хватката да предложиш търговия на локални пазари през теб при положение че регулацията не го позволява - яки връзки! И как да са любезни като са хванали господ за шлифера , аз не говоря с тях щото кой съм да се надявам да ми обърнат внимание и сметка нямамам при тях и бих си отворил само през посредник та ако може той да говори с тях не аз , просто да не ми се налага , а на джавата директно не бих търгувал и насила да ме караш , не стига че са ми далеч като връзка ами и да ползвам дървен софтуер който има апи и разбира се е някой бързак от към връзка и софт , а като софтуер могат чудеса да се направят да си ме цака редовно и той това да работи , а на мен да ми остане идеята да се чуствам щастлив че наистина реално си отварям позиция при положение че понятието реално напълно се покрива в случая с виртуално.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IneedMoney
      Излезоха новините и прогнозите! Още ли всички сте на мнение, че ЕУ/$ пада ?
      Kakvi novini? Indeed, svetni i nas che da si napregnem mozaka!

Коментар

• Re: Kiyosi Ito

Първоначално изпратено от supertrader
        Становището ти за брокерите е вятър и мъгла , иначе за пазара съм съгласен с теб ! Няма как да не отварят позиции , ако ти утре се ядосаш на пазара и си изпозатвориш позициите вече без валутна позиция ли ще си? Сигурен съм че БГ брокерите винаги могат да отворят позиция и винаги си имат отворена позиция. Тези големи брокери на които се нахвърля народа гледам напоследък не са никак добър избор предлагат софт който силно затруднява арбитриране и направо си дразни с това че е муден а най-вървежния брокер в момента ИБ били такива надувки че клиентите им май с право могат да се оплачат до ООН за защита правата на човека , защото не ги брояли за хора , на Запад всички са традиционно любезни не само брокерите обаче тези ИБ били някакви бурсуци.
        Мисля ,че е редно първо да ги пробваш,преди да изказваш мнение.
        Недоволни винаги ще има.
        За четирите години,откакто имам сметка при тях не съм имал нито един проблем.Кастъмър съпорта не отговаря моментално ,но не се е случвало да не отговорят или да не помогнат.

Коментар

• Излезоха новините и прогнозите! Още ли всички сте на мнение, че ЕУ/$ пада ?

Коментар

• Kiyosi Ito

За пазара - имам чуството че вече еврото си направи върха , ако някой не е успял да го продаде на 34 обаче не държи да го е продал от върха може да не се ядосва много - само малко може!!!!!
            D.Y.F-091066

Коментар

• Kiyosi Ito

Становището ти за брокерите е вятър и мъгла , иначе за пазара съм съгласен с теб ! Няма как да не отварят позиции , ако ти утре се ядосаш на пазара и си изпозатвориш позициите вече без валутна позиция ли ще си? Сигурен съм че БГ брокерите винаги могат да отворят позиция и винаги си имат отворена позиция. Тези големи брокери на които се нахвърля народа гледам напоследък не са никак добър избор предлагат софт който силно затруднява арбитриране и направо си дразни с това че е муден а най-вървежния брокер в момента ИБ били такива надувки че клиентите им май с право могат да се оплачат до ООН за защита правата на човека , защото не ги брояли за хора , на Запад всички са традиционно любезни не само брокерите обаче тези ИБ били някакви бурсуци.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Дати на евантуална смяна в тренда: http://www.borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

www.borsi.dir.bg
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пламен, интересни - говориш за номера волни и неволни. Мисля трябва да сме наясно за следното: бенча изплънява директно в саксо, затова не са ти приели котировката, докато варчев (и още няколко бГ брокери) не изпълняват въобще т.е. записват всичко на тефтера (образно казано) и не ги притеснява нищо, стига да я е имало тази котировка и ти да си изразил желание да отвориш позиция (ако искаш да затовриш може да те моткат нещо). Просто бг-тата (може би не всички) печелят от твоите загуби т.е. парите ти не отиват в някой друг търговец по света (както би трябвало понеже е zero sum game), а остават по сметката на посредника криво, но е така, но пък и няма значение стига да изплащат печалби и да не правят мръсни номера като фалшиви тикове, шипове, забавяния и ръчно вместо автоматично принудително затваряне. Та не е имало волни и неволни номера, просто едните са просто представители, другите си заработват за себе си
                  Хайде, днес анализирайте, утре почивайте и наблюдавайте пък вторник сряда може да се включите в играта, не е препоръка де, а просто коментар, защото понеделниците не са най-подходящи дни за търговия. Очаквам едно качване към 1.3310/30 и оттам вторинк-сряда да се засилим към 1.3260/50, което ако бъде пробито т.е. ако биците се покрият за момент може да видим 1.3150което за тази седмица ще се окаже доста стабилно(ако го видим де) имайки предвид седмичната влатилност на двойката
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Здравей колега, историята наистина е поучителна но с нещо много по-важно според мен. Ако човек си направи някакъв план (ти да не търгуваш докато пътуваш) е хубаво да го следва. Все пак съм силно впечатлен от играта ти. Като цяло обаче очакванита ми че този конкурс ще е нищо повече от тото се оказаха верни. Интересно дали все пак ще видим и някой работещи стратегии. Успех.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Една поучителна история:
                      Във вторник вечерта седнах пред компютъра, след като рано бях затворил къси долар-йена, с позвъняване по телефона, по-рано, тъй като пътувах и не можех да следя пазара, преди да достигна 100% на състезанието.
                      Пуснах малка позиция за шорт на паунд-йена, като неочаквано интернета с ИП-то много се влоши.Търгувам на Benchmark заради състезанието и на Варчев, където от началото на годината утроих средствата и в същия ден, когато се прибрах, си изтеглих от там целия профит.Виждах на платформата на Варчев, както и Alpari, че котировката отива към стопа ми, но връзката не позволяваше да реагирам.Все пак затова е стоп-да ме пази.Но след като го удари, котировката рязко се промени -за шорт.Звънях на брокера - на прекия и на мобилния телефон, но никой не отговаряш.Стопа (на 230,10)беше отнесен с няколко пипса и последва остро връщане - общо със 60п.По средата на това движение най-сетне брокерът вдигна телефона, но обясни, че връзката със Саксобанк е лоша и докато не зареди платформата, не може да ми пусне поръчка.Практиката ми от Варчев беше друга- дори да има проблеми с нета, дилърите приемат поръчката и когато се възстанови връзката я пускат от договорената цена.Когато най-накрая беше възможно да пусне поръчка, изнервен му заявих не желаното 100к, а 300кшорт.Търсих възстановяване на загубите, но скоро след като добавих още 200к, с цел - още 20п., трендът се възстанови нагоре.Следващите дни бях в командировка в чужбина, като отидох на стоп чак на 232.Той, разбира се също беше отнесен.Върнах се чак петък следобед.
                      И така вместо да оставя минимална позиция, се поддадох на понятни емоции, поради което ще продължа състезанието от -40%.
                      А мислех преди пътуването дори напълно да изляза от пазара......Изводът е, че трябва да сме готови да пропускаме възможности и дори когато ИП-то не реагира своевременно, или пък се оплаква от лош нет, вместо да го правим по-богат.Животът продължава, но имайте предвид тази история и не влагайте нерви и много отрицателни емоции, когато ви правят номера-волно или неволно.
                      А сего съм шорт на Насдак100 и скоро ще шортна паунд-йена.Ориентирал съм се към вход между 232,50 до 233,50 - 55МА.
                      Успешна седмица, колеги!

Коментар

• В понеделник слагам един бай стоп в усдкад на 1.1614, първи таргет 1.1665

стига сте писали във форума, почивка сме :lol:

Коментар

• http://img467.imageshack.us/my.php?image=euro3vk7.png
                          СТС са ок, само дето това филтриране на седмичната графика не знам как така го направиха че през тая седмица HIGH ни е 1.3328 ... :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                            Първоначално изпратено от blqblq
                            Първоначално изпратено от Ajax4o
                            ...
                            Не ми напомняй за оная вечер... то имаше ли някой трезвен изобщо... Според синонимния речник трейдър и алкохолик са с близка конотация...:P
                            пак ли сте се развихрили ве Крайно време е да повторим онази вечер вземе да се обадите ли Ма тоя път мисля да ходим на Мишо на гости в Търново че по яко.
                            Толкова нахално исках да му ида на гости няколко пъти и той все ме реже... Може и в Плевен пак да го повторим
                            Форекс Форексов, споко... няма да опуснем графиките Ние просто не сме ги хващали ;-)
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• пияници, да не изтървете графиките :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                ...
                                Не ми напомняй за оная вечер... то имаше ли някой трезвен изобщо... Според синонимния речник трейдър и алкохолик са с близка конотация...:P
                                пак ли сте се развихрили ве Крайно време е да повторим онази вечер вземе да се обадите ли Ма тоя път мисля да ходим на Мишо на гости в Търново че по яко.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X