IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте колеги
    Изглежда аз ще запачна анализа за следващата седмица и с интерес ще следя вашите коментарии.На снимките в общи линии съм написал моята стратегия и очаквам вашите предложения или корекции.Ако в Понеделник незапочне слизане а останем в рейндж е възможно да се формира фигурата "мечи капан"

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
      Първоначално изпратено от FXLooSeR
      Забелязвам една много очевидна тенденция според която спамът в темата преобладава в края на всеки петъчен ден Между другото добра е идеята да се направи темичка за "разпускане" след тежката седмица на финансовите пазари , и в нея да си спамиМ колкото искаме за да не разваляме иначе добре очертаващата се тема от 1000.. и незнам си колко страници

Извинявайте ако има нещо ..
      че то си ги има тези теми, разрови и ше видиш, най-яко е виртуалната кръчма, но там не съм забелязал фокерсджии
      Аяксчо, продавам е на късо
      айде време е за почивка...

Извинявам се за невежеството , но до толкова съм обзет от ФОРЕКСА и всичко свързано с него че съм пропуснал да се разровя в други теми пък били те и спам теми ... Грешка която ще поправя...

Коментар

• Кой продаваш на късо? Илина ли?
        Стига бе... ако се разреши продажба на късо при нея ще се срине като Уърълдком ;-)
        Ти към кое ИП си сега? Имаш ли идея как са фючърсите при Бенч Марк?
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
          Забелязвам една много очевидна тенденция според която спамът в темата преобладава в края на всеки петъчен ден Между другото добра е идеята да се направи темичка за "разпускане" след тежката седмица на финансовите пазари , и в нея да си спамиМ колкото искаме за да не разваляме иначе добре очертаващата се тема от 1000.. и незнам си колко страници

че то си ги има тези теми, разрови и ше видиш, най-яко е виртуалната кръчма, но там не съм забелязал фокерсджии
          Аяксчо, продавам е на късо
          айде време е за почивка...

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR

То има такава тема "Кръчма - Виртуална кръчма "
            България Над Всичко

Коментар

задачката хахахах заблудих се, лични теми да не обсъждаме Аяксчо надявам се с мишо да сте добре и на пангара все още чета ви чат пат кви ги дрънкате така така продължавайте, не се отказвайте! Може пък и да се видим някой ден
              Еми срама няма момчето... иска сега жена да му търся, че му писнало от излагации по форумите...

Коментар

• Забелязвам една много очевидна тенденция според която спамът в темата преобладава в края на всеки петъчен ден Между другото добра е идеята да се направи темичка за "разпускане" след тежката седмица на финансовите пазари , и в нея да си спамиМ колкото искаме за да не разваляме иначе добре очертаващата се тема от 1000.. и незнам си колко страници

Коментар

задачката хахахах заблудих се, лични теми да не обсъждаме Аяксчо надявам се с мишо да сте добре и на пангара все още чета ви чат пат кви ги дрънкате така така продължавайте, не се отказвайте! Може пък и да се видим някой ден
                  Че ти къде си бре? Да не работиш в Мерил Линч ... или може би Оракъл
                  Не си ли в София.
                  А Илина... ква лична тема е... да не я притежаваш ops:
                  България Над Всичко

Коментар

• задачката хахахах заблудих се, лични теми да не обсъждаме Аяксчо надявам се с мишо да сте добре и на пангара все още чета ви чат пат кви ги дрънкате така така продължавайте, не се отказвайте! Може пък и да се видим някой ден

Коментар

• Верно е.... не съм трейдър, не правих 4х4 ... тогава се отказах да съм трейдър, сега съм прост спекулант.
                      Емо какво става с Илина бря? Тая жива ли е? А ти?
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        ...аз бях полутрезвен...
                        Е... ти не си трейдър, хихи...

Привет, Емо. За каква задачка става дума?

Я малко по- сериозно и наздраве.:P

Коментар

• Емо, сбрали сме се... само тебе те нема
                          Иначе блябля, аз бях полутрезвен, за да не ви пусна в дискотеките да ни бият
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            ...
                            Не ми напомняй за оная вечер... то имаше ли някой трезвен изобщо... Според синонимния речник трейдър и алкохолик са с близка конотация...:P

Коментар

• Crazy ти реши ли онази задачка на GGG:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от blqblq
                                Първоначално изпратено от blqblq
                                Аз мислех, че сме се превърнали с ГАП в хомосапиенс от шимпанзета, ама може да е имало и тренд... прав си!!!
                                Почвам да се чудя в твоя случай дали не е било ГАФ...
                                В моя случай е текила 4х4 и се превърнах пак в маймуна
                                Нема да плагиатстваш, ей; тва е запазена марка (и без мярка)! А другия път като ми дойдеш на гости, ще те пробвам как си с оффроуд-а! Може и до Горна да те разходя да видиш и ти малко свят, хехе...

Ай стига спам тука...
                                Eee на Горна имах една приятелка, адвокатка... запоследно като я чух чкаше бебиии Ще ме заведеш допълнително А иначе 4х4 не е само твоя марка ... да не забравяме колегата Би Найт :lol:
                                А спама е готино нещо след една тежка седмица Малко безсмислен флууд не пречи никому
                                yes гот е ама да не дразниме останалите
                                сбрали се стари другари

Коментар

Working...
                                X