Може да си направиме една отделна тема да си спамиме там:-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oАз мислех, че сме се превърнали с ГАП в хомосапиенс от шимпанзета, ама може да е имало и тренд... прав си!!!А другия път като ми дойдеш на гости, ще те пробвам как си с оффроуд-а! Може и до Горна да те разходя да видиш и ти малко свят, хехе...
Ай стига спам тука...Ще ме заведеш допълнително
А иначе 4х4 не е само твоя марка ... да не забравяме колегата Би Найт :lol:
А спама е готино нещо след една тежка седмицаМалко безсмислен флууд не пречи никому
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oАз мислех, че сме се превърнали с ГАП в хомосапиенс от шимпанзета, ама може да е имало и тренд... прав си!!!А другия път като ми дойдеш на гости, ще те пробвам как си с оффроуд-а! Може и до Горна да те разходя да видиш и ти малко свят, хехе...
Ай стига спам тука...Ще ме заведеш допълнително
А иначе 4х4 не е само твоя марка ... да не забравяме колегата Би Найт :lol:
А спама е готино нещо след една тежка седмицаМалко безсмислен флууд не пречи никому
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oАз мислех, че сме се превърнали с ГАП в хомосапиенс от шимпанзета, ама може да е имало и тренд... прав си!!!А другия път като ми дойдеш на гости, ще те пробвам как си с оффроуд-а! Може и до Горна да те разходя да видиш и ти малко свят, хехе...
Ай стига спам тука...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Ajax4oАз мислех, че сме се превърнали с ГАП в хомосапиенс от шимпанзета, ама може да е имало и тренд... прав си!!!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Zagubena voina za nqkolko triliona US$. E tova nqmq nachin da ne mu se otrazi zle na dolara, bez nikakvi konspirachnin teorii, chist fundqment i "common sense".
House Backs Troop Withdrawal in Challenge to Bush (Update3)
By Nicholas Johnston
March 23 (Bloomberg) -- The House of Representatives voted to require the withdrawal of U.S. troops from Iraq next year in the most direct challenge to President George W. Bush's war policy since Democrats won control of Congress in January.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от blqblq...
Коментар
-
Добър вечер, колеги.
Подкрепата в областта 3290/3300 затвори днес пазара отдолу, но към момента е ерозирана, без все още да имаме отчетлив пробив под нея. Слизане към 3220/50 и после към 3140/80 е съвсем актуално. Над 3335/45 съпротивата ще гоним нови върхове.
3660/70 остава като цел за април месец.
Канадката лека- полека излезе на положителна територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassza leka да кажа; младите да стoят на страна :
има анти корелеация при някои двойки ,
приклюване фиск .год в японско28/29.o3, лоша юс дата, и оше по лоша евро дата.a posle Великден, ниска ликвидност -ама яки магистралки.
nс wnd !
Коментар
-
Първоначално изпратено от FXLooSeRПървоначално изпратено от GeorgiЕ/Д, днес съм доволен! И късите и дългите си ги затвори на място!! В момента Е/БПаунд е на нула, и мога да го изчакам пронеделник-вторник! LONG съм при GRP/JPY и за сега съм само -45 пипа! Пажвьом, паувидем!! Аз не бързам. И не слагам стопове. Но за последното не съветвам никой!!
Ако имаш сметка 100 000$ и търгуваш с по 1 лот,то тогава стопче не е необходимо,стига да поназнайваш малко и да не влизаш всеки път срещу движенията,защото Мартингейл при 1 лот и сметка 100 000$ не можеш да практикуваш .Така мисля,че е доста по-добре казано.
Приятен уикенд на всички
Коментар
Коментар