Първоначално изпратено от SGG
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiЕ/Д, днес съм доволен! И късите и дългите си ги затвори на място!! В момента Е/БПаунд е на нула, и мога да го изчакам пронеделник-вторник! LONG съм при GRP/JPY и за сега съм само -45 пипа! Пажвьом, паувидем!! Аз не бързам. И не слагам стопове. Но за последното не съветвам никой!!
Коментар
� -
Е/Д, днес съм доволен! И късите и дългите си ги затвори на място!! В момента Е/БПаунд е на нула, и мога да го изчакам пронеделник-вторник! LONG съм при GRP/JPY и за сега съм само -45 пипа! Пажвьом, паувидем!! Аз не бързам. И не слагам стопове. Но за последното не съветвам никой!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $tambetoПървоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от ViktorНе все още ,а е съвсем реална.
Тест на първо време на 1.9737-56 не ни мърда .
От там ще я мислим за към1.95.И после пак !
GL
За малко и за кратко:-)А и без това действие няма как да стане(_)]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от ViktorНе все още ,а е съвсем реална.
Тест на първо време на 1.9737-56 не ни мърда .
От там ще я мислим за към1.95.И после пак !
GL
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoпри еврото картинката започва да добива топли отенъци т.е. южен вятърно преди пробив на 1.3270 което е дъно отпреди 2-3 дена северния вятръ все още се усеща. На 4Н се появява добър селл сигнал, но няма да го има със сигурност преди затваряне на текущия 4часов бар, а активацията му ще стане след пробивъ му надолу. Имайки предвид че сме края на деня и края на активната търговия и края на седмицата, ще предположа че този пробив може да стане понеделник следобед или вторник, ако въобще стане.
При ауда е възможно да боднем леко 0.81 където ще се активират доста силни селл зони и очаквам резултата да е поне фигура надолу като начало...това са само очаквания, ще се включа като видя вълната да потегляЗасега толкова, до следващата седмица!
Коментар
� -
при еврото картинката започва да добива топли отенъци т.е. южен вятърно преди пробив на 1.3270 което е дъно отпреди 2-3 дена северния вятръ все още се усеща. На 4Н се появява добър селл сигнал, но няма да го има със сигурност преди затваряне на текущия 4часов бар, а активацията му ще стане след пробивъ му надолу. Имайки предвид че сме края на деня и края на активната търговия и края на седмицата, ще предположа че този пробив може да стане понеделник следобед или вторник, ако въобще стане.
При ауда е възможно да боднем леко 0.81 където ще се активират доста силни селл зони и очаквам резултата да е поне фигура надолу като начало...това са само очаквания, ще се включа като видя вълната да потегляЗасега толкова, до следващата седмица!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
�
Коментар