IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Здрасти Доне, приеми мойте пожелания за успех.
    Виждам че тук някои кагато изрази дадено мнение и повечето се нахвърлят като тълпа гладни кучета,не визирам никой конкретно.
    Редно би било да се разрази някаква по-смислена дискусия ,ама карай да върви.Аз лично не съм притеснен от такива настроение защото наблюдавам доста голямо текучество във форекса през последните години.
    Със здраве.

French consumer spending, financed by debt, may spark "dangerous, dramatic" risks in the coming months as the debt level of households reaches its limits, says Marc Touati, head of the ACDE economic think tank in Paris. He adds French indebtedness has reached 68% of disposable income in 2006, an "historical record." "This debt bubble has brought about a real-estate bubble and a consumption bubble, especially for household equipment." Touati forecasts real estate prices to fall between 5% and 10% in the next 12 months

Коментар

• Докато ме е нямало кабела е обрал близки стопове, ако направим един триъгълник или флаг не по-ниско от 1.96 се окриват цели над 2.00, накрая Сорос да не стане The man who broke twice the BoE ...

Тредиции и вкус since 1992

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос
        По мое мнение силния долар е изгоден за целия свят заради доларовите валутни
        резерви. В момента е изгоден и за САЩ. Изключение правят някои компании
        износителки, но и те ще проявят разбиране, защото при една инфлация, особено
        с рецесия кел файда от евтин долар. Само Буш младшенкий, надяващ се на чудо
        и трети мандат прави мили очи на компаниите с евтин долар. Но и той ще клекне.
        Всъщност евтиния долар и абсолютния връх са негово дело.
        Ако не те мързи, намери един мой пост от 2 или 3 август 2004 година, в който
        при курс 1.20, когато очакванията бяха за паритет, анализирах предизборната
        ситуация в САЩ и аргументирах и предвидих поскъпването на евро/долар. Никой
        не ми вярваше и съответно бях тотално оплют, но не ми е за първи път. Само че
        Буш направо се оля. На връх Нова година дойде и върхът - 1.36++. Но още в
        началото на декември обаче, когато всички очакваха нива над 1.40, в специален
        пост аргументирах и предвидих поскъпването на долара. То така си и стана.
        А сегашното поскъпване го предвидих много преди обръщането на тренда.

А от Европа доста мърморят срещу сегашния курс на евро/долар. Например днес
        Германия. А от Франция изразиха надежда, че ЕЦБ няма да вдига повече лихвите.
        Резултатите ги виждаш и в момента.
        А когато паунда чукна 1.99++ от Англия нададоха такъв вой, даже ВОЕ направи
        две предупредителни вербални интервенции, че скъпия паунд им пречел на експорта.
        Резултатът - слалом от 5 фигури за нула време. Общо взето паундът мисля, че ще се
        срути както той си знае. Не зная кога, но ще трябва да го търсим накъде около 1.80.
        Сегашното му ниво е толкова измислено...

Дон Карлос много добре е казал кое е това чудо. Може би единствените хора, които не знаят колко мандата може да има един US президент са си самите американци - те и други неща не знаят, ама ще ги разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от just a shit
          Абе Дон Карлос достатъчно се изложи с невежеството си. Сега колкото да замазваш положението все тая. По-добре пиши неща които си проверил няколко пъти и си прочел щото иначе ставаш за смях
          Ако разбираше и половината от това,което пише Дон Карлос нямаше и през ум да ти мине да го обвиниш в невежество.
          Много слабо изказване,засрами се и иди в ъгъла

Коментар

• Първоначално изпратено от just a shit
            Абе Дон Карлос достатъчно се изложи с невежеството си. Сега колкото да замазваш положението все тая. По-добре пиши неща които си проверил няколко пъти и си прочел щото иначе ставаш за смях
            Е, по-добре отколкото да не казваш нищо и само да критикуваш.
            Защо куцо, кьораво и сакато започва да плюе срещу някой??? И почти винаги този някой знае много повече от всички ни взети заедно и най-важното този някой има огромното желание да ни отваря очите и да споделя с нас интересни факти и данни. Не мога да разбере защо постоянно го правите това...само ние губим, разберете!!!
            Мненията на абсфреш и дона разглеждат 2те страни на един проблем. Дона разглежда американската версия, а абсфреш Европейската...И в двете мнения има много истина, която съм 100% сигурен че никой от вас досега не се е сещал и чувал...Радвайте се че има такива мнения и г помнете, защото перфектно показват ситуацията на валутния пазар, а именно всяка страна дърпа към себе си килимчето...Америка според дона иска висок долар, европа нисък, напълно нормално...Ако и двете сили бяха в една посока какъв ли щеше да е курса...
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Абе Дон Карлос достатъчно се изложи с невежеството си. Сега колкото да замазваш положението все тая. По-добре пиши неща които си проверил няколко пъти и си прочел щото иначе ставаш за смях

Коментар

• Kakvo mislite za usd/jpy da probva pak da slezne pod 117.00? Na 4 chasa na stochastic occilator fast liniata presicha slow liniyata, RSI pokazva che ima vazmojnost za slizane i za pokachvane? Nyakakvi mneniya?

Коментар

• Re: До всички "колеги" - умници

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                  ...
                  Don Carlos, ochevidno imash pravo v mnogo ot neshtata koito izbroqvash. The Fed trqbva da sniji ON lending rates, inache golqmo BOOOM, no tova e nevazmojno na fona na padasht dolar. Inache dolara shte padne mnogo barzo, shte predizvika nejelana volatilnost i polovinata hedge-medge-fondove shte izgarmqt - oshte po-golqmo BOOOOOM

Obache forex-a e ultra-short to short term sleculation. Ima razbira se izkliuchenia, osobeno pri dobar IR-spread Ako vaprosa e v kakva valuta da si darjime parite v bankata, az saglasen s tvoeto stanovishte che $ e v mnogo kritichna situaciq.

Коментар

• Хане, ако не пробие 1,3330 обръщаме платната. ако не вървят добре нещата ще дръпна ръчната. много ме е яд че изтървах кабела заради отлъчка от компа, хем го писах точно това за сел от около 1,97. Здраве да е.

Коментар

• Дон Карлос. Защо изобщо отговаряш. Грешно мнение няма. Ти си написал твоето пък, кой както иска да го разбира. На мен лично ми е приятно след толкова много интрадей мнения да видим човек с мнение като цяло и призовавам всички, които те критикуват и си мислят че разбират повече да отделят половин час и да видим тяхното мнение. В спора се ражда истината, а не в заяждането

Коментар

• Шегичка
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от uwscsi
                          Дотук с прогнозата е ок - паднахме до 1,33. Оттук съм бай на 1,3305. Сега да видим дали ще се изпълни втората част за 1,3360-80. Успех на всички
                          Бягай докато си още на печалба, това си беше нормален откат от 1.33, след това идва голямото пропадане на евро, на паунд и т.н......:lol:
                          Хане, ти разпродаде Хима и сега на форекс ли ги разцъкваш паричките
                          Ами аз съм на форекса отдавна, явно сега ме виждаш......

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от uwscsi
                            Дотук с прогнозата е ок - паднахме до 1,33. Оттук съм бай на 1,3305. Сега да видим дали ще се изпълни втората част за 1,3360-80. Успех на всички
                            Бягай докато си още на печалба, това си беше нормален откат от 1.33, след това идва голямото пропадане на евро, на паунд и т.н......:lol:
                            Хане, ти разпродаде Хима и сега на форекс ли ги разцъкваш паричките
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• До всички "колеги" - умници

Много сте забавни всички, благодаря, че ми отваряте очите, просто не зная как
                              ще се реванширам за добрината!
                              Леле, пък аз глупакът, да не зная че САЩ имали конституция, която забранявала
                              трети мандат!!! Тц, тц, тц.... Тюх, аз пък си мислех, че те въобще си нямат
                              конституция, завалиите. Дори умникът Буш младшенкий го знае, май само аз не
                              го зная. Ама права беше майка ми навремето, като ми казваше да завърша и
                              трето висше, че с две съм за никъде, ама аз като не слушам....

Драги колеги /позволете да ви наричам така, макар че хич не е ясно що за "колеги"
                              сте/, та драги колеги, да ви питам вие от чисто доброжелателство ли ги говорите
                              тези неща или поради непросветеност?!

1. Ако четяхте по-внимателно, щяхте да забележите и осмислите изречението, в
                              което казвам, че БУШ СЕ НАДЯВА НА ЧУДО.

2. Ако четяхте достатъчно и попивахте прочетената информация пък щяхте да знаете,
                              какво става по света. Щяхте да знаете, че още веднага след спечелването на втория
                              мандат, Буш се замисли как да се добере и до трети. И измисли ни повече, ни по-
                              малко промяна в конституцията. То нали затова той стана за смях, не че и преди това
                              не беше станал. Ама загуби изборите и мераците му секнаха. Но тъпата му политика
                              си остана за съжаление.

3. Ако не правехте неизвинени отсъствия пък, щяхте да знаете, че този въпрос и друг
                              път сме го коментирали, ама с хора, с които може нормално да се коментира, истински
                              колеги, а не с кавички.

И странно, как щом като си отворя устата да кажа нещо изкачате от някъде със
                              странните си никове и вдигате олелия до бога. По-кротко го давайте, ще се пресилите.
                              Ама нали сте си умници, карай да върви...То и на други колеги се нахвърляте, но
                              но добре, че сравнително рядко се появявате, само при нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi

Коментар

Working...
                                X