IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз също РСИ не го харесвам, но просто дава сигнал. Това, което ме притеснява най-много за моята къса е , че се колебаем около 61,8 фибо на голямото низходящо от 1.9913 и все още не знаем дали корекцията е приключила на 1.9180. За нивото 1.9575 - ако го видим там е моята добавка Струва ми се, че най -важно при това движение е да си сложим стопове пък пазарът ще покаже. Ако не съм прав мисля за дълга в паунд йенна Успех

Коментар

• za kabela spored men shte se kachim oshte nagore! na 4 chasa MA fast line mnogo skoro shte preseche slow line! plus tova na stochastics se poluchava sashtoto! Ako nyakoy ima drugo obyasnenie molya da go spodeli! blagodarya!

Коментар

• Здравейте и от мен Аз си мисля че ако се приеме че движението от 9212 до 9725 е трута вълна при кабела е нормално да се очаква спад до 9530 където е 38% фибо или мах до 9465 където е 50 % но в никакъв случай под 9430.Това е мое разсъждение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Ще търся дълъг вход в кабела около 1.9630 с 30-40п стоп и таргет 150п

Успех
          Подкрепям, имаш и моето рамо!
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• ok, ima дивергенции но те в голяма степен са вече изкунсумирани и ако се задържим над 1.96 то според мен ще целим нависоко, навлизане в 1.9575-1.9600 ни усложнява задачата, но когато видим такива нива ще ги мислим, аз чакам спад и откат за нагоре

РСИ е overbought на 1ч и 4ч, обаче при всеки тренд рси се забива високо и затова не ми е най-любимия индикатор

Коментар

• За кабела гледам 1Н и 4Н. Доста дивергенции имаме с повечето индикатори. На 4Н MACD даде сигнал селл. RSI направи двоен връх, който проби. Аз също съм къс вече и мисля че пробием ли 50МА на 1Н, ни чака поне 1.9470, което е 50 % фибо на последното възходящо и 50МА на 4Н. На дневна сме си още бичи ама дано обърнем и там положението, защото има вариант от тук да започне "голямата трета коригираща вълна" с цели 1.9430 ; 1,923, 1,8951, за която трябва да затворим под 1,9630

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Първоначално изпратено от Han Krum

Успех
                Тъкмо ще знам на кой ще пребера стопчето....:lol:

Хан Круме, аз като слагам стопове всичко е наред, като спра да ги слагам е зле :lol:

ще има малко безобразия към 1.96 може би за разчистване на терена, но там мисля да направим долната граница на малко рейндж с големи цели нагоре, аз и на 3 фигури ще съм доволен
                Не бих купувал GBP , преди да мине 31.03, защото мисля че йената ще дръпне нагоре, и ще повлече паунда надолу...

Паундйена не може да пада - сещаш се... :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum

Успех

Хан Круме, аз като слагам стопове всичко е наред, като спра да ги слагам е зле :lol:

ще има малко безобразия към 1.96 може би за разчистване на терена, но там мисля да направим долната граница на малко рейндж с големи цели нагоре, аз и на 3 фигури ще съм доволен
                  Не бих купувал GBP , преди да мине 31.03, защото мисля че йената ще дръпне нагоре, и ще повлече паунда надолу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Успех

Коментар

• Здравейте.
                      На всички които се държат като лоши деца искам да кажа че
                      добрият тон, приветливоста, доброжелателноста и уважението на
                      мнението на другите е желателно за добрата атмосфера във форумите.
                      Хората които пораждат напрежения, конфронтации и заяждания вредят
                      на целите тук.
                      Хора всеки има право на собствено мнение.Уважавайте мненията на другите та нали искате да бъдат уважавани и вашите.
                      На мен ми харесва начина на изразяване на Дона и мога да кажа че ми е
                      приятно да го чета.Симпатичен ми е въпреки че не го познавам.
                      Не съм съгласен с някой неща от неговата логика но това не значи
                      че трявва да дразня всички във форума с неприлични постове.
                      Хайде да се уважаваме малко!
                      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Какъв капацитет е Карлос по валутната търгувия всеки сам може да прецени. Киро Банчиката от една година бръщолеви за силен долар. То не бяха евреи, конспирации, тайнствени инвеститори, купуващи долари на ниски цени, глобални икономически кризи при Е/$>1,36, разпадане на ЕС. Колко е поскъпнал долара от словоблудствата на Кире е видно за всички.
                        ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Франклин Делано Рузвелт
                          (1882-1945)
                          Тридесет и втори президент
                          4 март 1933 – 12 април 1945 г.

Три мандата!
                          Историята се повтаря....

[/url]http://www.whitehouse.gov/history/presidents/fr32.html

Коментар

Успех

Коментар

• Гаспари, новый представитель ЕЦБ от
                              Словении, выступил сегодня с мягкими заявлениями, подчеркнув, что
                              пока рано говорить о дальнейшем повышении учетных ставок. Он
                              отметил, что тон заявлений представителей ЕЦБ не говорит о
                              неизбежных мерах, которые будут приняты в ближайшее время, хотя и
                              добавил, что ЕЦБ следует сохранять бдительность. В ответ на эти
                              заявления пара EURUSD пробила вчерашние минимумы и подготовилась к
                              тестированию поддержки 1,330 в преддверии публикации данных по США.

Коментар

• Ще търся дълъг вход в кабела около 1.9630 с 30-40п стоп и таргет 150п

Успех

Коментар

Working...
                                X