IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• karakondjul стискаш ли късото злато....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
      В последно време (2-3 месеца) новините не са това което бяха.Вчера излезе добра новина за петрола и еврото дари непомръдна.Преди 1 месец излизат добри новини за $ а еврото тръгва нагоре.Ако решиш да се включиш по добре изчакай пукотевицата а иначе прогнозите не са добри.В момента еврото чертае фигура , но ще я обсъдим на неделният брифинг.Почти на 100% съм убеден , че днес няма да има големи движения
      Mnogo trezvo sajdenie spored men! Naistina novinite ne sa tova koeto bqha, mnogo strah ima nasabran v market-a, "normalnite" korelacii sashto se narushiha. Heliben otkazva da poeme otgovornost i se opitva da izlaje vsichki sas nqkolko sladki dumichki. No kakva otgovornost moje da se ochakva ot nqkoi koito dava idea da se hvarlqt dolari ot helicopter. Kakav analiz moje da se pravi na takava situaciq?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от radar3330
        EUR LONG 1.3340 SL 1.3322 // TP 1.3370
        Да влезнеш на върха, я си настрой радара...:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Освен Хан Крум
          Точно ...:lol:

Коментар

• Освен Хан Крум

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Като гледам очакваното поскъпване на йената, който търси вход за дълъг кабел, ще яде дървото....
              Според мен не само дълъг кабел е рисковано но и дълга паундйена От вчера говоря за къси но не срещнах подкрепа на моето виждане А именно че паундйената направи 62 % корекция на спада и образува флаг затова очаквам силен спад.Има ли някой който мисли по този начин.

Коментар

• Най късно до 21ч. 1,9580 иначе кофти.

па да видиме:-)

Коментар

• Като гледам очакваното поскъпване на йената, който търси вход за дълъг кабел, ще яде дървото....

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                    Ima li nqkoi idea za tova kak moje da se otigraqt Existing Home Sales, kakvo moje da se ochakva i t.n. Az se opitvam v momenta da si sazdam plan za deistvie i da se orientiram v nivata. Blagodarnosti!
                    Колега
                    В последно време (2-3 месеца) новините не са това което бяха.Вчера излезе добра новина за петрола и еврото дари непомръдна.Преди 1 месец излизат добри новини за $ а еврото тръгва нагоре.Ако решиш да се включиш по добре изчакай пукотевицата а иначе прогнозите не са добри.В момента еврото чертае фигура , но ще я обсъдим на неделният брифинг.Почти на 100% съм убеден , че днес няма да има големи движения

Коментар

• с никого не споря , а онзи е моето его

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от eledjik
                        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        Първоначално изпратено от eledjik
                        а кабела плаче за кьс с цел 1.94 --92 ----91
                        ако ми кажеш защо, веднага ще скъся.
                        напук на онзи
                        при оня същия имаше поне 1 довод, при теб 0. Като започнете да комнетирате пазара, анализите си и причините поради които вземате едно или друго решени, много по-бързо и осезателно ще се подобри погледа ви върху пазара и самата търговия. Но май вие не искате това, къде по-лесно е да гледаш звездите и да се заяждаш...е всеки сам избира!
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• кендълите са много неутрални при кабела дано тези покачвания в неволатилните часове само инициират по-бързо движение надолу . Ако не по добре всички мечки да си признаем набързо грешката , че да няма изплакали после. моя ривърс най-вероятно ще е при паунд йена ако видя сигнали за лонг

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Първоначално изпратено от eledjik
                            а кабела плаче за кьс с цел 1.94 --92 ----91
                            ако ми кажеш защо, веднага ще скъся.
                            напук на онзи

Коментар

• един приятел ми казва че кабела сега реално трябва
                              да е 2 , пьк долара ще стане 1.36 и тогава кабела

2++

АЗ НЕЗНАМ КОИ И КАК ГИ ВИЖДА И ОТ КЬДЕ

ВЗИМАТ ИНФО . И КАК ПРАВЯТ ТИЯ АНАЛИЗИ

ПО ТЕХНИЧЕСКИ ИЛИ ФУНДАМЕНТ

Коментар

• EUR LONG 1.3340 SL 1.3322 // TP 1.3370

Коментар

Working...
                                X