Oformq se takava kartinka che dnes vecher na dolara shte mu se sluchi sluchka v gorichka. Za utre shte ima pak da se govori za rekordi.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от doomsdaydenislav..
а за това правило, тва не е по тех. анализ или по Елиът.Аз търгувам по друг метод.NeoWave на Глен Нийлитой се базира на вълните на Елиът, само че е досто по подробен, на за сметка на това е страшно точно
Коментар
� -
Han Krum
Хане наистина е така за БФБ и колкото по навреме от Европа се усетят да я вкарат - смесят с тази на картата толкова по-добре ще е за тях и по малко ще летят като финикийци при предстоящите трусове. Дори според мен те друга надежда нямат , това е правилното решение. Американците няма да пропаднат ще има Дау 26000 някога въпроса е тези тук как ще поемат удара и ако успеят да надхвърлят в бъдеще онези оттатък картинката става съвсем друга и наистина Европа ще стопи 10години разлика спрямо тях обратното е ясно още 10г. назад.За целта трябва да си върнат и еврото на юг то най-много ще им пречи за преодоляването на дистанцията , мисля че може след една дълбока консолидация и връщане да очакват и истинска цена от два долара за евро , въпрос на политика е всичко и на управление.А иначе борсите в Източна са шанс за тях те от Китай нищо не са извлекли и няма и да могат няма защо да се лъжем технологиите се създават в цял свят , но се реализират през американските компании понеже ако на друго място реализацията носи "Х" пари , там носи "2Х" пари минимум.И голямо удоволствие ще ми достави ако въпреки приказките ЕЗ си засили протекционизма по отношение на леката промишленост.D.Y.F-091066
Коментар
� -
denislav..
в тази двойка стоповете доста често ги прасватима големи интереси заради тоя керри-трейд и за тва се движи много, поне аз с тва си го обяснявам.Така че ако играеш със стопс по-добре ги слагай на по-голямо отстояние
Например аз бих го отиграл така..лимит ордер бай на 50% и стоп малко под 61.8% тва ми звучи разумно.Ама аз все още съм зеленичък така че..
Успех!..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от doomsdaydenislav...
Всичко е перфектно според менсамо че си мисля че тази 4та в която сме сега трябва да стигне най-малко до 50 % корекция на 3та, защото 2ра коригира 38.2 % спрямо 1ва и според правилото за редуване на сложност и продължителност и корекция 4та трябва да дойде по дълбока, някаде между 50 и 61.2 %
Само стопът ми е много сложен в тази двойка и доста често ми събаря дори и правилните прогнози
Коментар
� -
denislav...
Всичко е перфектно според менсамо че си мисля че тази 4та в която сме сега трябва да стигне най-малко до 50 % корекция на 3та, защото 2ра коригира 38.2 % спрямо 1ва и според правилото за редуване на сложност и продължителност и корекция 4та трябва да дойде по дълбока, някаде между 50 и 61.2 %
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
� -
Re: miro
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от supertraderА на борсата така се радваха бяха откачили от щастие , големия срив там предстои 25-30% даун ще имат и направо ще се разкиснат само гледай как ще се изплашат че са тръгнали да пробиват дъното след 11.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
dobro utro kolegi,
dneska dochuh che BoJ mojela da wdigne lihwite..do kolko e wiarno neznam ,no wniwawaite tam s dylgite.Drugo imalo heavy offers na cabela okolo 20065-80...sega si gledam kalendara i nikude ne wijdam da pishe za BoJ minutes...stranno!
kakto i da e Uspeshen den na wsichki!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
�
Коментар