IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karakondjul
    Istina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.
    Аз имам задействан SELL при златото на 682,40, ако искаш да ги избиеш, скъси от текущо ниво...

Коментар

• Istina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Хан Крум - ако не ми изневерява паметта ти започна да скъсяваш кабела от 1.96 някъде , а за Е/$ от 1.32 и нещо може би.
        Никъде не видях 2 основни елемента в твоите сделки като обем (сума) и като нива на затваряне (в случая стоп,защото профити просто не е имало)
        Без да се обиждаш,но наистина звучи малко злорадо от твоя страна, защото се радваш,че в отбора на лузърите е попаднал още някой.
        Не те разбирам.
        Адаш ти да не си водиш записки ? Стига сте се карали.Нормално е Хана да е изнервен,както сме всички мечки ( макар че аз вече съм повече бик отколкото мечка с тия хеджове ).
        Съгласен съм,че златото преди затварянето тази седмица няма да има ясна посока.Засега поскъпването беше ограничено,но това може да е временно.
        Успех на всички !

Коментар

Хан Крум - ако не ми изневерява паметта ти започна да скъсяваш кабела от 1.96 някъде , а за Е/$ от 1.32 и нещо може би.
          Никъде не видях 2 основни елемента в твоите сделки като обем (сума) и като нива на затваряне (в случая стоп,защото профити просто не е имало)
          Без да се обиждаш,но наистина звучи малко злорадо от твоя страна, защото се радваш,че в отбора на лузърите е попаднал още някой.
          Не те разбирам.
          Цената на кабела ми е 1.9716, а на еврото/долар 1.3410 и двете са зле но не съм ги затварял, а относно стоповете, вчера когато колегата откри дългото злато му казах че е грешка, затова по-скоро това е бъзик отколкото радост....:lol:

Коментар

• Хан Крум - ако не ми изневерява паметта ти започна да скъсяваш кабела от 1.96 някъде , а за Е/$ от 1.32 и нещо може би.
            Не те разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
              H. Krume, udariha stopovete da. Ako si spechelil chestito!

Ochakvah probiv nad 890 po trenda na H4, no ne se poluchi, vse oshte ne razbiram kakva beshe prichnata za tova, mislq che technicheski neshto neprecenih nivata na saprotiva i support kakto vinagi.

Obache ne jijdam prichina da si menq mnenieto - zlatoto nad $700 mnogo skoro.
              Аз вчера излезнах от дългото злато просто защото индикаторите са свръх купени и очаквах ревърс. Въпроса е утре как ще затворим седмицата и как ще се държи $. Една от причините за спада на златото днес е сравнително по-силния $.
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Караколнджул, треперат ли златните стопове или затвори като усети накъде задуха вятъра...
                Ювиги Хане - на какво се дължи тази загриженост за чужди стопове?
                Ти нищо не казваш за своите,а си се загрижил за чуждите.
                Не е колегиално и етично някак си.
                Аз не играя със стопове, те само отлагат неизбежното, ако не си улучил посоката, а относно Караконджул, за стопа му съм се загрижил, тъй като съм се наточил аз да го прибера...:lol:
                Хане, тук се съгласявам с Петър. Не мисля, че човек игрещ срещу тренда и държащ 5 фигури назад позиция е най-малкото колегиално толкова иронично да говори! Дори и да е на - неговата позиция, то твоята не е на +. Нека изчакаме затварянето на седмицата и ще имаме по-широк кръгозор относно движението на златото за напред.
                Хайде със здраве сега!
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

• H. Krume, udariha stopovete da. Ako si spechelil chestito!

Ochakvah probiv nad 890 po trenda na H4, no ne se poluchi, vse oshte ne razbiram kakva beshe prichnata za tova, mislq che technicheski neshto neprecenih nivata na saprotiva i support kakto vinagi.

Obache ne jijdam prichina da si menq mnenieto - zlatoto nad $700 mnogo skoro.

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                    Караколнджул, треперат ли златните стопове или затвори като усети накъде задуха вятъра...
                    Аз не играя със стопове, те само отлагат неизбежното, ако не си улучил посоката, а относно Караконджул, за стопа му съм се загрижил, тъй като съм се наточил аз да го прибера...:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Караколнджул, треперат ли златните стопове или затвори като усети накъде задуха вятъра...

Коментар

• мисля, че е време за корекция на тренда,а и петрола пада -поне
                          за момента.Знам,че има сериозен риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                            покупка на usd/cad от текущи нива- мисля ,че има сериозен ход на
                            север.
                            Според мен се хващаш на много тъп номера.При първия импулс да влизаш дълго с основания за сериозен ход нагоре.Погледнал ли си месечна,където сме на крачка от пробив на триъгълник ?
                            Слагай стоп-а близо,че специално там сме на крачка от стоповете на всички дълги и може да видим голямо разпродаване
                            Успех

Коментар

• покупка на usd/cad от текущи нива- мисля ,че има сериозен ход на
                              север.

Коментар

• Re: е/д

Първоначално изпратено от BNBB
                                Мисията ми за днес бе изпълнена успешно. Селнах 50К на 1,3610. Ще затворя на 1,3580. 50000*0,0030=126BGN
                                Браво браво,аз нали ти казах че се намесих тогава за момента само перфектно скалпиране!

Коментар

Working...
                                X