If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А на борсата така се радваха бяха откачили от щастие , големия срив там предстои 25-30% даун ще имат и направо ще се разкиснат само гледай как ще се изплашат че са тръгнали да пробиват дъното след 11.
Това ги чака всички борси, с иключение на БФБ, че нашата е извънземна...:lol:
А на борсата така се радваха бяха откачили от щастие , големия срив там предстои 25-30% даун ще имат и направо ще се разкиснат само гледай как ще се изплашат че са тръгнали да пробиват дъното след 11.
Toku shte otvorih edno dalgo zlato i slojih order za dobavka na 690.
Celta e 700. SL e 679.
Скоро ще ти взема стопа...а като гледам развитието май си и добавил...
Celokupinqt kitaiski narod mi obarka planovete, no smqtam che tova beshe zaradi yenata a tq edva li shte poskapva oshte mnogo.
Китай-БВП-11.1% Инфлация- 3.и нещо много голяма вероятност за повишения на лихвите там - резултат разпродажба на фондовия пазар шанхай композит вече спадна с 5%( предишният път при големият шум спада беше с 7%) . Фондовите борси в европа откриха на отрицателна територя в щатите ще видим, но е възможно закриване на кари трейд позиции от който да се възползва ейната.
Успех
karakondjul..
абе в момента йената може да поскъпне още, защото сега извъртяха нещата от срещата на Г7 срещу керри-трейда което доведе до закриване на доста дълги позиции срещу йената.Отделно Японски пенсионни фондове си взимат репарациите от европейски ценни книжа, а и още нещо което туко що излезе БВП на Китай излиза много добър, което отново е добре за йената защото именно Китай е най-големия пазар на Япония..Това е моето мнение
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Момчета,за експерти сега се появи един сайт със форум http://www.signalsbg.com/index.html може даже да е на някой от вас но все пак ако не го знаете може да ви е полезен.
Т`ва с гълабите много ненадеждна система... Я виж пак.
Denislav_iliev, предполагам и ЛС-то до теб е пропаднало в небитието, но идейката ти за обратната позиция е интересна, би ли ми я развил по- подробно (може и на ЛС, стига да се получи).
Не съм защото не съм получавал,нямам нищо сега проверих.
А дали пощенският гълаб не го е доставил вече?
Странно,я се опитай пак,в личната ми поща имам писма че съм получил лични в инвестора на 17 и току що пак а тук нямам нищо пробвай пак да видим,ще чакам.
Коментар