IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Аз дълго срочно скъсих в евро/долар 1.3611 и в долар/йена 118.02.
    С цели 1.3180 и 116.00?
    И ще чакам ако трябва дълго.Не бързам за никаде.
    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
      Добър ден и от мен! Швейка и аз го следя. Матафите отдавна говорят за 1,19-1,20. Също така смятам, че 1,1970-1,20 са силни съпротиви. Ако падне още малко почвам да градя позиция за на север. Успех
      Metafite ne sa primer za podrajanie shto se otnasia do lowene na wurhowe i dyna.Te sa winagi s trenda ,koeto ne e zle,no w sluchaia ne bih im sledwal preporukite!
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Re: е/д

Първоначално изпратено от $tambeto
        Първоначално изпратено от BNBB
        дали да не селна малко евра с цел 15 - 20 пойнта?!? Един скалп например, ма нека се качи още малко - според мене от 1,3610 е идеално да се селва с цел 1,3580 - 1,3590 там некъде.

аз май си падам по скалповете повече, отколкото по горемите движения))
        Дано да се качи но според мен няма да я имаш тази сделка.
        Е изчакай малко де, следобед като отвори Америка ще стане по-оживено. Абсолютно съм убеден че ще го избутат до 1,3610 и оттам малко сел. Днес няма никакви новини и основания за пробив на север, за ЮГ още е рано, та ще се лигавим в този диапазон и е редно да си вземем това, което ни предлага пазарът.

Коментар

• Добър ден и от мен! Швейка и аз го следя. Матафите отдавна говорят за 1,19-1,20. Също така смятам, че 1,1970-1,20 са силни съпротиви. Ако падне още малко почвам да градя позиция за на север. Успех

Коментар

• Re: е/д

дали да не селна малко евра с цел 15 - 20 пойнта?!? Един скалп например, ма нека се качи още малко - според мене от 1,3610 е идеално да се селва с цел 1,3580 - 1,3590 там некъде.

Дано да се качи но според мен няма да я имаш тази сделка.

Коментар

• Re: USD/CHF

Мене ме интересува какво ще се случи с франка, много падна, но ми се струва че до дни ще се върне в диапазона около 1,22. Вие какво мислите?

Лично аз очаквам спад под 1.1970 и повторен тест на 1.1880 и от там вече ще мисля за покупки (дългосрочно ) .Но все пак заната 1.1970-1.2000 е доста здрава .....нека първо я бием нея .
              Успех .

Коментар

• Re: USD/CHF

Мене ме интересува какво ще се случи с франка, много падна, но ми се струва че до дни ще се върне в диапазона около 1,22. Вие какво мислите?
                Това е от Матафите .Изводите си направи сам.

The downtrend should continue to gather momentum. The target is expected at 1,1900.
                => We could take a short position at 1,2020. We will put the stop loss above 1,2050 (-30 pips). The targets are 1,1980 (+40 pips) 1,1950 (+70 pips) 1,1900 (+120 pips)

Успех на всички.
                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• е/д

Коментар

• USD/CHF

Коментар

• В Германия ще има рецесия ако пада яко долара и барела
                      ще е 150$

АКО
                      http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от karakondjul
                        Oformq se takava kartinka che dnes vecher na dolara shte mu se sluchi sluchka v gorichka. Za utre shte ima pak da se govori za rekordi.
                        Рекорди в спада на Еврото и Паунда
                        Хане - незнам с какви пари играеш,но или ги имаш в изобилие или (по-вероятно) са виртуални (демо).
                        Това за рязкото и безотговорно падане го повтаряш повече от месец но то и така не се случва.И няма да се случи поне до 2.0330/50 в кабела
                        А ти нали знаеш откога повтаряш за това 1.36, парите са ми доста реални и верно в момента съм назад ама очаквам обръщане на настроенията, а ти пак ще говориш за 1.75 , май нещо такова беше...

Коментар

• az lichno smiatam da sellna cabela moshtno ot 20070 ako go widim...pri ewroto se wurzwa s 3627-50 kato gledam kak se e zasililo...siguren stop e nad 20150,no ne se wyrzwa s MM-ma mi..stop shte sloja malko nad 20100.
                          cabela ot sutrinta go spirat offers na 20050..ako gi probie shte u otrejat glawata kude 20070-moe mnenie!
                          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от karakondjul
                            Oformq se takava kartinka che dnes vecher na dolara shte mu se sluchi sluchka v gorichka. Za utre shte ima pak da se govori za rekordi.
                            Хане - незнам с какви пари играеш,но или ги имаш в изобилие или (по-вероятно) са виртуални (демо).
                            Това за рязкото и безотговорно падане го повтаряш повече от месец но то и така не се случва.И няма да се случи поне до 2.0330/50 в кабела

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Коментар

• след консолидацията може да се селне с цел

1 1.3566

2 1.3520

стоп 1.36
                                http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

Working...
                                X