IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има има......продадени са доста евра......слизаме да си ги купим пак евтини....т'ва са си 100 пипса колега......кой ти ги дава.
    Само лекичко да ми подвие опашлето на 20 и под 80 и съм в кючека.
    РъСъАт-о никога не ме е лъгало.
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
      ЕР-СИ-АЙ на долар/джапанка на 4 часа минава 80, както и на евро/долар пък гони 20.
      И на двете скоро ще има обръщане.......еврото пак си хваща баира, а джапанката ще сгъне долара.
      п.с.
      Форексов...ко стаааа друже.
      Нещо ново нещо чуждо ?
      Няма такова състояние на пазара като свръхпродаден или свръхкупен ! Такова състояние има само когато оттърва на големите,а сега ако ще обръщаме от тук е моментът.14 бар-а мислиш ли,че могат да определят дали един пазар е свръхкупен или свръхпродаван ?
      Аз защото не мисля :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Форексов не мога да намеря къде съм забутал билярдната маса че тя е най-готина, намерих как изглежда едно от двете работни места http://forexmasters.hit.bg/R18.png ще търся масата и като я намеря ще я пусна
        Еееее много монитори, много чудо, айде бързайте че се свършиха вече

http://www.trading-pc.de/docs/galerie.php?mom=x

http://www.digitaltigers.com/zenview.shtml

Мен ми стига и един само....... 15" лаптопче и автоматична системка на него

Поздарви и успешна нощтна търговиика...

Коментар

• ЕР-СИ-АЙ на долар/джапанка на 4 часа минава 80, както и на евро/долар пък гони 20.
          И на двете скоро ще има обръщане.......еврото пак си хваща баира, а джапанката ще сгъне долара.
          п.с.
          Форексов...ко стаааа друже.
          Нещо ново нещо чуждо ?
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

Форексов не мога да намеря къде съм забутал билярдната маса че тя е най-готина, намерих как изглежда едно от двете работни места http://forexmasters.hit.bg/R18.png ще търся масата и като я намеря ще я пусна

Браво на македонеца, наистина е напред с материала, вълни-мълни все тая, важното е да се печели от Форекс пък все едно как

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
              Държа си кротко късите на паунд-йена и се чудя що тая година се заиграх голкова много с тая трудна двойка.До миналата година си търгувах паунд-долар и Nasdaq100, при това доста добре.Ама като ми гръмна стопа на 241,40 (купува) на 2 януари и пощурях по тая двойка.
              На два пъти, точно преди големите шейни не успях да вляза навреме в шорт по прозаични причини, после от 232 я чакам да обърне.......
              Чисто математически като я почакам 3 месеца и не пробие повече от 243 (макар че сего спирам на 241,06), а стигне 228, ще съм компенсирал...А това от моментна гледна точка е вероятно вече 75/25.
              Анализите помагат, но най-вече човек трябва да се опита да хване психологията на пазара чрез динамиката на двжението на графиките.
              на 28 ми Февруари си напазрих един $INDU и смятам да го стискам до изборите. Чудя се обаче, дали да не си вържа за всеки случай гащите с един пълзящ стоп вместо да го гледам и да го мисля
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Държа си кротко късите на паунд-йена и се чудя що тая година се заиграх голкова много с тая трудна двойка.До миналата година си търгувах паунд-долар и Nasdaq100, при това доста добре.Ама като ми гръмна стопа на 241,40 (купува) на 2 януари и пощурях по тая двойка.
                На два пъти, точно преди големите шейни не успях да вляза навреме в шорт по прозаични причини, после от 232 я чакам да обърне.......
                Чисто математически като я почакам 3 месеца и не пробие повече от 243 (макар че сего спирам на 241,06), а стигне 228, ще съм компенсирал...А това от моментна гледна точка е вероятно вече 75/25.
                Анализите помагат, но най-вече човек трябва да се опита да хване психологията на пазара чрез динамиката на двжението на графиките.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                  Първоначално изпратено от koko
                  Трейд - на български нищо не съ срещал, то всъщност самият Ганн нищо не е писал - просто след смърта у неколко майуни на база негови записки са се опитвали да направят нещо незнам доколко успешно и това е ценното иаш база и всеки си прави надстройка и свободни интерпретации в стил цена-време
                  добре де даи тогава твоята интерпретация за Ганн а за колегата Jay нека не забравя че е обещал в началото на седмицата бичи пазар за еврото щото сам малко дълъг ье маитап да става )
                  Тия работи не ги ли бях писал за миналата седмица? Честно не помня .. ако ги изкопаш отнякъде ще съм ти благодарен
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Трейд - на български нищо не съ срещал, то всъщност самият Ганн нищо не е писал - просто след смърта у неколко майуни на база негови записки са се опитвали да направят нещо незнам доколко успешно и това е ценното иаш база и всеки си прави надстройка и свободни интерпретации в стил цена-време
                    От това което съм чел от Ган, той си е един добър техничар, но за времето си това е било нещо съвсем ново.
                    Писал е в борсовите си дневници и по тях е правил курс който е струвал към 4000 - 5000 долара което е към 70 000 сегашни.
                    Доста солидна сума дори днес
                    За съжаление много неща не е описал защото се е страхувал да не му се подиграват защото е бил е човек с незавършено основно образование макар и природно надарен.

Коментар

• koko

Стига бе човек ти грешиш атентатите бяха като черешка на сладоледа , аз го помня като вчера той копаеше яко и въпреки всички нещастия които изтърпяхме с дългия кабел накрая ни добавиха и атентати. то беше на 74 чак пък преди това го биха щото вадеха лошо БВП и най-вече белята беше с евроконституцията и приказваха че няма да има евро и такива и въобще беше скроено и гадно. Който ми каже че лови трендовете или там нещо си и от това печели , за него съм сигурен че е занулител от класа. Трендовете са голям бич за нас аз ги минавам кръстосано печела - губя и ефекта е нула обаче изреинджат ли ще ги уморя , добре че 95% е реиндж.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Аз ще ходя да почивам - през уйкенда ще опитам да напиша нещо колега на база ганн или поне аз как го разбирам
                        Успех

Коментар

добре де даи тогава твоята интерпретация за Ганн а за колегата Jay нека не забравя че е обещал в началото на седмицата бичи пазар за еврото щото сам малко дълъг ье маитап да става )
                          Pip master

Коментар

• Форексов не мога да намеря къде съм забутал билярдната маса че тя е най-готина, намерих как изглежда едно от двете работни места http://forexmasters.hit.bg/R18.png ще търся масата и като я намеря ще я пусна

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
                              В момента с късите е малко несигурно поради наличието на натиск и на север от днес до няколко дни напред
                              И аз мисля така, добре че скъсих горе 3640 че сега щях да се чеша по главата, всъщност кво да се лъжем -аз пробвах 2В модел който гарантираше поне 200п - стопът у оцеля това хубаво но до днес тия качваници ного бичи настройваха еврото краткосрочно и още това дето видяхе не е нищо аз даже се чудех как не се стрелнахме яко ъп къде 3710, светлинка в тунела е сравнително имповият спад и че той-направи по-ниско дънце но още не можем да кажем - е те това не е само консолидация а корекция а ако затвори и ниско какво да желае още човек
                              Аз скъсих вчера , но поради това, че този път не съм сигурен в силата на късите, с малка сума и сега съм на + но с мижава печалба..

Коментар

• Трейд - на български нищо не съ срещал, то всъщност самият Ганн нищо не е писал - просто след смърта у неколко майуни на база негови записки са се опитвали да направят нещо незнам доколко успешно и това е ценното иаш база и всеки си прави надстройка и свободни интерпретации в стил цена-време

Коментар

Working...
                                X