Форекс Форексов, мерси за отговора.Успех ти желая!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Долар канадец много прилича по индикации момента на този когато еврото е тръгнало нагоре за този тренд какъвто и индикатор да му лепнеш стои по същия начин. Да видим така ли се обръща тренд не че ще го използваме някога вече то няма да се повтори съвсем скоро иначе на петрола му е време да се запъти на там откъдето е тръгнал.При такава стронг евро икономика и Русия може да го закъса с пазар за петрол понеже наистина са се увлекли добиват много а то при тях си е скъпо.Руснаците са се пробвали да продават в Америка но никой не смее да тръгне да купува чак от там за сега не са продали нито 1 барел .В момента развити иначе доскоро икономики като им скалпираха с китайско производство леката промишленост вече работят на принципа на ябълката , имат си една ябълка която си я продават един на друг все по скъпо а парите от ЦБ тя ги емитира и расте икономиката дори безработица нямат в Ю Кей.Иначе инфлация да искаш от тях дори се чудя защо го викат човека да пише писмени обяснения като престъпник , те това работят - инфлация за тях и за цял свят направо се чудя на пазарите как може да им оценяват скъпо парите след като се знае че само зарибяват и после ще им натресат дълговете си ще застанат настрани и ще кажат ау какво стана с борсите не случайно сървърите са им под носа за да могат наивниците да си купят и после ако са на 300 мили секунди разстояние разбира се че..онези ще кажат борсата няма ток ще четем по вестниците и нищо няма да разберем.Сега едно не ми е ясно Трише защо участва за какво му е да се забърка с тях те ще върнат Европа още 10г. назад от Щатите , а те си имат собствени ресурси които не използват докато в Европа доказано няма и е зависима.Ако те точно сега в момента не си обърнат тренда на еврото точно 10г. икономическо изоставане ще им струва и не си засилят протекционизма спрямо Азия цяла една такава икономика като европейската ако я минат на принципа на ябълката ще преседне на останалия свят с дълговете си в Азия наистина ще заработят повече обаче много по-гладни ще трябва да работят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Форекс Форексов
това животно д/кад средносрочно ми е тъмна Индия защото:
1. Дневната графика показва убедителен мечи натиск.
2. На 1ч и 4ч графика индикаторите дивергират много и къс не бих влязъл при такава картинка - вчера имах дълги, част от които затворих на печалба и част от които са гръмнали днес със стопа на 1.1275 но днес не бях пред компютъра така че печалбата/загубата от такава безпризорна позиция :lol: не ме интерсува тъй като и двете са ограничени със съответните поръчки.
Щом си средносрочно къс мисля че ще видим известно забавяне и корекция но това виждане се гради единствено на дивергирането на индикаторите но то е определено много силно и се съмнявам пазара да не се повлияе с корекция.
Коментар
-
Ajax4o
Наистина е голямо напрежението има хора които дишат с цената аз имам един познат търгува кабела много интензивно , днес да вземе да се обади на един друг да му каже че щу пада малко преди да откърти и той го скъси ама хлапашки и яко. После кабела направи още 20п. нагоре и му казвам на моя човек абе що го скъсяваш това е безкорективен импулс за моментата ти що мислиш че ей сега ще пада някой индикатор да ти го е показал , пък той обади ми се еди кой си и каза не ми трябва индикатор нали вика го знаеш пък този колегата дето диша с кабела само го удължава свързахме се едно време когато падаше и ходи до 71 последно тогава много пъшкахме под ударите и се успокоявахме че кабела е за 2.01 , да беше дал индикации за 2.01 когато го купих на 91 според мен.Той ще падне така ще пада че ще е неспасяем да успокоя тези които го държат но кога точно не знам. Факт е има хора които се подлагат на огромно напрежение и почват да дишат едва ли не с някаква си цена на борсата - йоги някакви това момче е на 24 години обаче.А този другия е на възраст колкото да се разплаче истински ако кабела не беше паднал щеше да плаче с истински сълзи на борсите наистина има много хлапетии на 50 години не знам би ли търгувал някой , той кабела на 2 затова си позволява да ходи Сорос вече е на възраст..D.Y.F-091066
Коментар
-
Форекс Форексов
Здравейте
Днес имахме много добър ден. Жалко че чак сега сядам пред компютъра но като гледам пазара ще се възползвам от компютъра само за слушане на музика. :lol:
разултата за днес е един ударен стоп в долар/кад и $1.43 млн. пропуснати ползи :lol:
успех и дано има повече волатилни дни като днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kritelin11:14 DJIA ducks under the rope when no one is looking - through the weekly highs of 12,789 - 12,790 last :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само петрола е някакъв такъв... без деен...
Та тая журналистка го пита за някаква акция /не помня коя/ и той отговаря : Brown
-Brown?!?!
Yep brown. Absolut selloff!!!
- But this is red.
Ohhh no, brown ... the red is for Jews
визирайки кръвта... счуууупих се да се смея!!!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kritelin11:14 DJIA ducks under the rope when no one is looking - through the weekly highs of 12,789 - 12,790 last :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само петрола е някакъв такъв... без деен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin11:14 DJIA ducks under the rope when no one is looking - through the weekly highs of 12,789 - 12,790 last :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само петрола е някакъв такъв... без деен...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от MitacСложих си стопа далече на юг.
Ако качи ще добавям.Щом проби и 118.25 не съм без надежда.
Тоя пазар се изроди нещо.Луди лупинги.Каква е тая работа.
Спечеля 3 губя 2 .Кофти работа .
Колко трудно е да се спечелят а колко лесно се губят.
Взех да се нервя вече.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от MitacПроба....
селнах го от 118.17 .
сака ако пак ме прецака отивам да почивам.
Първо правило - никога след като ти е изгърмян стопа не откривай веднага позиция насреща,защото много често се бърка.
Коментар
Коментар