IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фибоначи е класика от 500години.Кеф ти зайци (така е изледвал процесите автора), кеф ти форекс.Не може да искаме съвсем точно 61,8% или 38,2%, но винаги се случва в отделните времеви интервали.
    Поради това най-вероятно индексите и паунд-йена ще тръгнат от текущи нива отново към предишните дъна, пък после....
    Прав е Форексов, че много трябва да се чете и да се разчита шифрограмата на пазара, а не да се инатим или да правим мартингейски истории ( каквато правя от 10 дни на паунд-йена).......
    Не е толкова трудно, все пак.....Четене, практика, 100кг сол и добрия трейдър е налице!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Имам задействан ТП на еврото и нова цена на късата 1.3327 средно както и да е важното е че след една загуба на 10п вторият опит успя и интрадея се изпълни http://forexmasters.hit.bg/er.GIF

Коментар

• малееее, 40п от къси кабели, 30 от дълги доларкад, днеска не знам колко вече станаха от дълги доларйени, не помня последно кога съм бъркал - значи е време да се изрежа с 10% от акаунта и да сядам да чета Светлин Минев за 120 път ( тук не се бъзикам), който го препоръчвам на всички начинаещи, които вместо да питат "Абе добър ден колеги днеска в еврото нагоре или сме или сме надолу?" - да си седят на задниците докато не им станат плоски от четене

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Първоначално изпратено от Han Krum
          Абе не знам индексите(къс съм в SP500 от 1412 пункта), ама пазара на валутата взе да ми харесва..:lol:
          Крумеее кабелаааа :lol:
          Да, гледам и се кефя, но днес скъсих 130к Е/USD от 1.3372 и то ми харесва, от оня ден хванах и къс петрол 66.30$, тъй че за сега да не пипам дявола, ама съм доволен, а кабела ще излезе чак на 1.9530, но след ден -два и това може да стане..:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Абе не знам индексите(къс съм в SP500 от 1412 пункта), ама пазара на валутата взе да ми харесва..:lol:
            Крумеее кабелаааа :lol:

Коментар

• Оставам с впечатлението, че болшинството от колегите тук играят фибо-нива. Така ли е наистина?
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Абе не знам индексите(къс съм в SP500 от 1412 пункта), ама пазара на валутата взе да ми харесва..:lol:

Коментар

Първоначално изпратено от Happy68
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Не търгувам в момента Насдак100, но преминем ли 1810/15 - ще ни разбие късите паунд-йени.Все пак сега е момента и за шорт на Насдак100 със стоп - 1815.
                  Не е само той..Dow Jones днеска изтрепа рибата,DAX също,а скока ни при двойките с йената беше относително малък! Нещо го задържа просто,но Дау ако подмине 12510 и ще стане страшно по никое време
                  На profet.net сме го подминали - 12513. върхът от 23 март е на 12510.
                  на 12505 е 61,8% фибо на големия спад.Сега се въртим около тази зона,трябва да се откъснем хубаво като преминем последователно над 12522,12545 и финално 12555.Ако го направи това потегляме за 12720.
                  Явно зависи от платформите - на СТС и на profet.net 61,8% са на 12468
                  мен лично фибо-нива не ме касаят, споменавам го само за информация.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Не търгувам в момента Насдак100, но преминем ли 1810/15 - ще ни разбие късите паунд-йени.Все пак сега е момента и за шорт на Насдак100 със стоп - 1815.
                    Не е само той..Dow Jones днеска изтрепа рибата,DAX също,а скока ни при двойките с йената беше относително малък! Нещо го задържа просто,но Дау ако подмине 12510 и ще стане страшно по никое време
                    на 12505 е 61,8% фибо на големия спад.Сега се въртим около тази зона,трябва да се откъснем хубаво като преминем последователно над 12522,12545 и финално 12555.Ако го направи това потегляме за 12720.

Коментар

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

X